Jump to content

LoddeCatto

Medlemmer
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1140 profile views
 1. En pandemi har en tendens til å ødelegge økonomien.. Du fremstår som lite opplyst når det gjelder hvilke konsekvenser som kan oppstå når smitte spres ukontrollert.
 2. Dette forkaster du sikkert da dette ikke stemmer overens med din oppfatning av virkeligheten. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zglq8v/paa-innsiden-av-covid-19-avdelingene-ikke-et-virus-man-bare-kan-roeske-av-seg Er planen å utmatte helsepersonell?
 3. Du har ikke forstått noe.. Kjenner at jeg blir bekymret over denne trangen til å trykke hodet godt ned i sanden!
 4. De som en ikke kan ta vaksine grunnet helsemessige årsaker vil bli beskyttet da flertallet tar et samfunnsansvar! vaksinemotstandere, gratispassasjerer vil også bli beskyttet.. 😠
 5. Er dette en del av din verden? De fleste er i nåtiden, ikke i en fantasiverden..
 6. Å inneha kunnskap kan gi deg et særdeles godt grunnlag til å kunne si om en eller flere kilder er valide.. Måten du ordlegger deg på viser igjen at du ikke helt skjønner alvoret og ikke innehar evne til kildekritikk! Du fremstår som, hva skal jeg si.. ? Jævlig uvitende og dum som uttaler deg basert på piss! Du innehar ingen utdanning, kunnskap eller erfaring! Vi bor i et land hvor individer kan uttale seg om hva enn det måtte være.. Du er hysterisk!
 7. Dersom du blir alvorlig covid syk, vil du si i fra deg helsehjelp?
 8. Hvor går din grense? Aksepterer du at du ikke har snøring på tema som du skriver om? Du innehar ingen utdannelsen eller erfaring..
 9. Men du har ikke besvart mitt spørsmål angående koronavirus og covid-19..
 10. Flere burde gå på skolen og få seg en utdannelse..
 11. Å tro 100% på offisielle kilder.. hva skal jeg si? All forskning blir lagt ut.. all forskning kan kan bli stilt spørsmål til.. Du er ikke kildekritisk. Du fremstår som hysterisk.
 12. De som har utdanning innen helse har kjennskap til smittsomme sykdommer og hvorfor det er viktig å forhindre smittespredning. Look to Sweeden..
×
×
 • Create New...