Gå til innhold

Petter Lønningen

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Petter Lønningen

  1. Haha, jeg liker at du gir det en veldig lav score, til tross for hvor mye du skryter av spillet. Fight the power!

     

    Personlig synes jeg mikrotransaksjonene har vært mildere enn på mange mange år. Tror vi må tilbake til 2k14 for å finne mindre. Men det er fortsatt for mye. Men når du sier at du ikke merker forskjell på 14 timer med spilling, så kan jeg informere om at det er fordi stats har mindre å si i år. Skills har markant mer å si, og det er vel strengt tatt positivt, spesielt ettersom mikrotransaksjoner ikke blir like viktig.

     

    Føler også at du overdriver hvor lite fremgang man har uten mikrotransaksjoner. Jeg tjener ca 1500 VC per kamp med 5-minutters kvartaler. Altså ca 4500 VC i timen. Som vil si at på 14 timers spilletid, så har jeg tjent 63 000 VC, noe som gir en OVR-rating på ca 70. Det samme vil forøvrig koste ca 120 kroner i mikrotransaksjoner.

     

    Kan forøvrig legge til at man kan tjene en faktisk god slump med VC (og annet stæsj) ved å se på 2kTV og svare riktig på spørsmålene.

     

    Er helt enig i at historien er veldig god. Faktisk den beste til nå i 2k-serien, og genuint engasjerende. I tillegg får den meg til å undre om hva som hadde skjedd om jeg hadde gjort andre valg. Eneste jeg ikke har likt med den så langt er hvor plutselig den første NBA-kampen dukket opp. Ble litt Deus Ex Machina der.

     

    Anyway, sånn rent gameplay-messig føler jeg spillet ligger i toppsjiktet av 2k-spill til nå, på lik linje med 2k17 og 2k14. Ville gitt det 10/10 om det ikke var for mikrotransaksjonene. Men de er en uting, så karakteren din er kanskje spot on.

     

    Enig i mye av det du skriver (og når den første NBA-kampen begynte, satt jeg fremdeles og stusset over hvordan det egentlig hadde seg at jeg plutselig spilte på Lakers).

     

    Gameplayet er så ekstremt tilfredsstillende at jeg fremdeles spiller, flere dager etter at anmeldelsen ble levert. Det er så deilig å ha denne graden av kontroll, og samtidig vite at når jeg går på trynet så er det først og fremst min egen feil. Men det er som du sier, mikrotransaksjonene endrer hele spillet. Har brukt både appen, svart på quizene og deltatt i events, men reagerer på at jeg må bruke såpass mye tid på å gjøre andre ting enn å spille basket for å kunne spille basket slik jeg selv vil :-/.

     

    Forresten, sjekket ut NBA Live i år? Det er jo et veldig annerledes spill, men EA har faktisk droppet mikrotransaksjoner i historiedelen. Da tror jeg 2K også kunne klart det...

  2. Ikke helt enig med karakteren. Tror 7/10 passer bedre. Det er fantastisk når man spiller med andre, men kan fort bli kjedelige saker når man spiller alene. Kampanjen er rimelig labre greier uten mål og mening, men vi må gjennom den for å åpne nye baner osv. Det er heller ikke noe særlig innhold her. Bare en kort kampanje, tre (3!) turneringer og multiplayer.

     

    Dette kombinert med rimelig stiv pris gjør at jeg anbefaler folk å tenke nøye gjennom hva de egentlig vil ha ut av dette spillet. Vil du betale full pris for minimalt innhold er dette trygt anbefalt, men igjen, vær obs på hvor lite du faktisk får.

     

    Skjønner godt hva du mener. Har forsøkt å trekke frem de viktigste svakhetene, slik at dette skulle leses som en svak 8-er, men gode poeng!

    • Liker 2
  3. Hvis man skal lage egne figurer og programmere de, er det mulig å eksportere/importere programmet så man deler det mellom flere personer?

     

    Vil dette også gjøre det mulig med ett marked hvor 3-part kan selge sine egne labo-kits?

     

    Foreløpig er ikke den infrastrukturen klar. Per i dag deler man enkle oppskrifter der det passer seg. Men om Nintendo får dette til (bedre enn i Mario Maker) så begynner vi å snakke...

  4. Definitivt et viktig tema, men for meg høres det altfor trist og mørkt ut til at jeg selv vil bruke det som underholdning. Jeg vil i utgangspunktet at spill skal være oppmuntrende. Det kom et spill for noen år siden som omhandlet det å miste et lite barn til kreftsykdom. Virket svært interessant men altfor trist til at jeg "våget" å spille det.

     

    Du tenker på That Dragon, Cancer? Skjønner hva du mener, jeg utsatte selv lenge å spille det. Men ga det et forsøk til slutt, og det var en rimelig sterk spillopplevelse. Det er av den typen spill som du vet vil gjøre vondt, men som du i ettertid er glad for at du har spilt.

     

    Dette er ikke like mørkt, og her kan du på en måte påvirke hvordan det går i enda større grad. Kommer nok en anmeldelse rundt release!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...