Gå til innhold

kisenmedtisen

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kisenmedtisen

  1. Her ser man egentlig Aron få smake litt sin egen medisin og måten han håndterer det på minne egentlig om et barn synes jeg. Skal man prøve å forandre noe burde man opptre på en grei måte selv noe jeg ikke synes han gjorde i dette tilfellet. Tanken til Aron er god men i praksis så går det også utover de som allerede er offer. Kanskje ikke alle men vet med sikkerhet at det er noen som har gåtti kjellern etter eksponering av overgriperen.

    • Liker 2
  2. MrL skrev (36 minutter siden):

    Urett etter loven, men det hjelper ikke når man er sterkt uenig etter loven - da er sivil ulydighet et virkemiddel.

    Selv om å eksponere og oppsøke disse overgriperne er "ulovlig" så kan man argumentere for at å forhindre nye overgrep er viktigere enn at overgriperne skal anoymiseres.  Det er faktisk et veldig enkelt argument å forsvare..

    Hvordan forhindrer man overgrep med å henge ut overgriperen? Kan ikke overgriperen tenke at "jeg får uansett ikke kvitta meg med stempelet, like greit å fortsette"

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
  3. Jarmo skrev (På 15.10.2023 den 1:23 PM):

    Uføretrygden ved 100 prosent uføregrad vil utgjøre 66 prosent av lønn inntil 6 G. Lønnen som ligger til grunn for uføretrygden er gjennomsnittsinntekten de tre beste av de fem siste årene før man ble syk.

    Hva om man har gått på AAP de årene eller har hatt veldig dårlig lønn?

    Også sliter jeg med å forstår reglene for ung ufør. Jeg har søkt uføretrygd som 31 åring men fikk en diagnose da jeg var ca 24-25 år som jeg egentlig kunne søkt ufør allerede da men jeg ville prøve meg i jobb. Må man ha fått uføretrygd før man er 26 får å søke ung ufør eller holder det at man har fått en diagnose som var tilstede langt før den ble stilt som 24-25 åring?

  4. Er det noen her som driver med paragliding eller nettopp har tatt kurs? Vurderer det men er redd teoribiten blir for vanskelig. Er det mange som stryker på teoriprøven osv? Må man ha legeattest? Leste en plass at det var nødvendig men finner ikke noe om det nå når jeg leter.

  5. Etter jeg satt inn ny kjøler (cooler master ma612) er pc helt død når jeg skal starte opp. Brukte statisk håndlenke da jeg fikla inni der og tok bilde av kabler der de skulle så de er også på rett plass.. Hvorfor er den helt død nå? Ikke ei vifte eller lys som rører seg.

  6. vampyrica skrev (6 timer siden):

    Var verdt forsøket, kjipt at det ikke har løst seg. Ring Sony og spør om pris om du ikke kjenner noen som klarer å tukle med det, sikkert lett for mange men med sånne ting hadde det nok blitt å sende eller min lillebror for min del, helt håpløs på å fikse elektronikk (er nok mer skrekken å gjøre det verre). ☺️

    Ja sant, med tolmodighet som en 2 åring, pluss at de små skruene gjør meg grå i håret innen jeg får entra de og skrudd de fast.

  7. vampyrica skrev (29 minutter siden):

    Antar du har testet men prøvd å sette den motsatt vei? Vertikalt eller horisontalt. Min tidligere pro hadde samme problem stående men fungerte liggende så var en løsning som fungerte. 
    Ville nå bare nevne det i og med jeg hadde akkurat samme problem, men den fungerte ene veien.

    Ikke prøvd det, men funka ikke xD

  8. 0laf skrev (7 minutter siden):

    Aha!
    Det er rullene i 99% av tilfellene, som er en enkelt ting å fikse. Dersom det er noe annet, så må du nok feilsøke?
    Du kan kanskje forsøke å se hva som skjer når du fører inn disken med konsollen sånn halvveis åpen, å se hva det er som er feilen?

    Det kan være det enkleste er å bare bytte hele DVD-spilleren dersom du ikke aner hvordan du skal feilsøke videre.

    Ja har prøvd det men ser ikke helt problemet allikavell. Hvordan finner jeg rett dvd spiller?

     

  9. 0laf skrev (4 minutter siden):

    Det er sannsynligvis bare "rullene" som enten har løsnet eller er skitne.

    Det sitter to ruller som drar inn disken, og spytter den ut igjen. Når disse blir skitne går det tregt, eller ikke i det hele tatt.
    Når du har "skrudd" ut disken så kan du ha løsnet rullene, eventuelt at den lille hvite plastdingsen som sitter mellom rullene har knekt.

    Det er generelt enkelt å fikse, men du må skru fra hverandre en del av konsollen og DVD-spilleren for å få komme til rullene.

    Ja, det har jeg sjekka og var ikke noe problem med de.

    Det vidor linka til er litt mere enn hva jeg kan få til mtp tolmodighet osv.

  10. Endelig har fifa 22 kommet ut og jeg handla det i disc format.
    Da jeg kom hjem og skulle prøve det fant jeg ut at red dead redemption 2 sto inni men jeg fikk ikke ut cd-en. Etter litt googling fant jeg ut at jeg kunne "skru" ut den cd'en som sto fast, men nå går det ikke an å få inni den nye cd'en.
    Har også prøvd å "skru" den inn men til ingen nytte da den ikke leser cd'en.
    Møter motstand om jeg prøver å presse cd'en inn. Har googla og åpna hele ps4 men finner ikke ut noe...

×
×
  • Opprett ny...