Gå til innhold

Azper

Medlemmer
  • Innlegg

    354
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Azper

  1. Bygget opp fra grunnen my ass.
    De bruker jo fortsatt arma motoren jo, den er fortsatt no dritt. Mista helt trua når jeg fikk se at de brukte samme motoren. Hadde håpa på litt tilnærma realistisk fysikk, men i arma motoren er det så lite rom for sånt. De må jobbe i laaang tid for å vekk alle bugs fra den motoren, hadde vært bedre å brukt noe litt mer stabilt for å bygge videre på. Når fundamentet er så vaklete har jeg lite tru på at de klarer å polere den bæsjen så mye at den glitrer som gull.

    Eneste den har er god draw-distance, alt annet hadde vært bedre på en nyere proffere motor. Skulle ønske de hadde kjøpt seg unreal engine elns og faktisk bygget spillet på nytt, for det har de ikke gjort nå!

    • Liker 3
  2. Ble veldig skuffa over oppgradering\modding mulighetene på bilene. Alle bilene har samme upgrades (motor, girkasse, forskjellige karosserier, dekk) men de ser like ut uansett hvilke oppgraderinger du setter på. Du får ikke bestemme farge på bilen engang.

     

    Styringa og byen er knallbra, men man får bare kjøre noen få løp pr bil, så du kan aldri f.eks skaffe deg en bil tidlig og bruke penger på å modde den istedet for å kjøpe dyrere biler, du er tvunget til å skaffe deg 20-30 biler og oppgradere de alle ved å kjøre løp. Finner du en ny bil må du ALLTID kjøre et lett race for å vinne nitro, et medium race for bedre dekk osv Racinga er kul nok, men jeg savner følelsen av fremgang, når alt bare gjentas om og om igjen blir det fort meningsløst.

     

  3. "Utvikler Digital Extremes, som imponerte med The Darkness 2 i fjor, sier at målet er å «lage et lisensspill som ikke suger», og krysser sabler med produksjonsselskapet bak filmen fra 2009. "

     

    Beit meg litt fast i "krysser sabler". Hadde forstått koblingen hvis det var et Star Wars spill, men nå ble jeg bare sittende og undre på om forfatteren trodde det var lightsabers i Star Trek :D

     

    /pirk

  4. Markedsavdelingen til Square Enix må jo være helt på jordet dersom de trodde at folk ville akseptere regionssperre sånn helt uten videre. De tapte nok en del salg på dette også, og hele problemet kunne vært unngått dersom de hadde hatt et snev av fornuft til å begynne med og aldri hadde vurdert regionssperren.

    Markedsavdelingen til Square Enix er helt genial!

    Jeg tror ikke de hadde noe planer om å legge inn regionssperre i første omgang.

    Først gratis PR fordi de er så kjipe, og så mer gratis reklame når de ombestemte seg og "tok til vettet". Kall meg paranoid, men all PR er god PR og markedsføringsfolka veit garantert hva de driver med.

×
×
  • Opprett ny...