Jump to content

askerramp

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vi gjør oss klare nå, er dere klare til 20:00? Hilsen Lier IL
 2. Vi har streamet alle kampene ja, men tror VODen forsvinner etter 2 uker. Som dere sikkert skjønner spiller ikke vi for å "vinne", men bare å ha det gøy. Ganske ferske spillere som syntes det var gøy å få noen kills, særlig i den første kampen
 3. Takk for kampen. Bra spilt! Lykke til videre i ligaen Hilsen Lier Idrettslag
 4. Hei! Beklager, vi er et idrettslag som møtes fysisk for å spille kampen, og får ikke til å bytte dag/tid. Går det greit?
 5. Gratulerer med kjempespill Team Manakin! Lykke til videre i ligaen, Hilsen alle oss i Lier Idrettslag
 6. GG WP! Dere er på vei til toppen. Lykke til videre i serien
 7. Takk for svar BadCat, men det du skriver rimer ikke overens med virkeligheten. De fleste e-sport spill krever ikke mye datakraft for å flyte. Jeg trenger ikke et RTX 2080Ti for å drive Overwatch med 144fps i 1080p i low settings. Selv de som driver med e-sport må tenke på penger... Det som er "problemet" for de fleste gamere (meg selv inkludert) er at en overspecer PCen sin, sett i forhold til hva en faktisk spiller på den. Det er derfor det er fint å gå til et type forum som dette, for å finne utenforstående som kan se oppgaven fra en ny vinkel. Vi skal ikke spare på tastatur, mus eller musematte. Deltagerene skal selv stille med dette. Kom gjerne med konstruktive bidrag.
 8. Hei folkens! Vi er et idrettslag som skal kjøpe inn mange PCer til vår nyopprettede aktivitet, e-sport. Vi ønsker å kjøpe mellom 13 og 26 PCer, avhengig av hvor mye midler vi klarer å fremskaffe. Jo billigere utstyr, jo flere får vi kjøpt! Vi ser nå på hva som egentlig er nødvendig av spesifikasjoner for å få innkjøpet så rimelig som mulig. Jeg har fått hjelp i dette forumet tidligere, og kompetansen dere har her, håper vi vil kunne hjelpe oss med dette Dette er hva vi ønsker: -En skjerm på ca 24" 1080p med (minimum) 144hz og 1ms. -En PC som klarer å drive klassiske e-sport spill i low setting og 1080p med minimum 144fps: Overwatch, LoL, Rocket League, Fortnite, CS go osv. -En stol som er rimelig, men slitesterk, og passer både voksne og barn. -Kabinettet må gjerne være liten i størrelse, og lett å frakte med seg. Kom gjerne med spesifikke forslag på både ferdigbygde maskiner, og selvbyggingsmaskiner. Jo billigere, jo bedre! Takker på forhånd de som vil hjelpe oss med dette.
 9. Lier IL E-sport tilbyr en trygg sosial arena for unge som ønsker å utvikle seg innenfor e-sport. Vi setter fokus på spillerutvikling, teambuilding, samt fysisk aktivitet. Vi ønsker å anerkjenne talent, samt oppmuntre til utvikling. Vi søker nå etter ildsjeler som kan hjelpe til å drive prosjektet frem. Lik siden vår og les mere på: https://www.facebook.com/LierILesport/
 10. Overwatch som e-sport sliter med at Blizzard krever enorme summer for å stille lag i ligaene de arrangerer. E-sport er i dag i for stor grad tuftet på kommersielle verdier. Trist at Telenorligaen dropper Overwatch som et lavterskel tilbud. Dette er et spill som er perfekt å starte med for yngere e-sport entusiaster, samt at det er publikumsvennelig å se på.
 11. Tror mitt Gainward 2080 Ti kort er ødlagt. Virker som viftene går i en kostant speed uansett belastning. Får artefakter og låst maskin etter få minutters spilling, og maskinen vil ikke våkne opp etter hvilemodus. Fungerte normalt de første to ukene med bruk... Noen flere med problemer?
×
×
 • Create New...