Gå til innhold

HvemLurerHvem

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

261 profilvisninger

HvemLurerHvem sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hva er dette? Er Statnet selv med å senke Norge? 3 x 60 MW SwiftPacs for sale In response to an energy deficit in the region, Statnett established two reserve power plants at Tjeldbergodden and Nyhamna in Western Norway. A new transmission line finalized in 2016 solved the energy deficit. The need for reserve power is no longer present. 3 x 60 MW SwiftPacs for sale | Statnett
  2. Lurer på hvem er som er spurt i denne refererte undersøkelsen om det er greit med vindmøller? Er det vindmølle lobbyen som har trødd rundt stortingspolitikere og lurt dem opp i stry? Hvorfor skal våre vindmøller i så fall mate utelandskablene? Burde ikke disse møllene bygges der kraften trengs? Kanskje noen av våre olje penger burde benyttes til å investere i møller i krafttrengende land? Og hvorfor ble det utbygget kraftkabler? Svaret er fordi noen så at det kunne være en forretningside med vindmøller i Norge. Men de var jo ikke lønnsomme, og da kom ideen til de fantastiske geniale kablene. Hadde politikerne bare innrømmet at de ble lurt.
  3. Å kjære.... Dette var en god vits, noen har sett lyset her. " De nesten fem årene vil landet installere mer solceller enn de har gjort de siste 50 årene, skal vi tro analysebyrået Wood Mackenzie. " Og heller ble det ikke solgt noen elektriske biler, IoT og annet utstyr som er normalt i dag for 50 år siden.
  4. Strømmen gikk til værs pga lobbyvirksomheten til eksperter som har trødd rundt politikere og lurt dem trillrundt. Noen ville tjene på vindmøller som faktisk har dyrere effekt produksjons kostnad i forhold til vannkraft. Og for at konseptet med lønnsomme vindmøller skulle gå i hop, var eksport kablene nødvendige. Og da tok det av i vendinger som plutselig ble uhåndterlige.
  5. Åasland vil helt sikkert kjøre sin elektriske bil tom på høyfjellet, for fram skal han uansett, koste hva det koste vil. Merkelig signaler, og et stort sjansespill fra en regjering som skal være ansvarlige for "folk flest".
×
×
  • Opprett ny...