Jump to content

Teal.

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)

Recent Profile Visitors

811 profile views
 1. Beklager om jeg poster dette i feil forum. Noen med erfaring innen slektsforskning som vet om kilder man kan ta til bruk når kirkebøker ikke strekker til? Begynte å undersøke en side av familien fra en interessant del av landet, og fant ut noen haddd lagt ut min tipp-et-eller-annet oldefar og hans slekt på geni. Ble sittende å trykke i et par timer, og fant ut at jeg (angivelig) er i slekt med personer fra en rekke urgamle og prominente gårdsbruk. Et par av disse er (dersom farskapet deres stemmer) direkte tilknyttet kongeslekt. Jeg er skeptisk av natur, og vil gjerne finne konrekte bevis på at alle disse påståtte leddene stemmer. Kirkebøkene på nett strekker seg ikke lenger tilbake enn ~1750, og jeg må nå en kvinne som er født rundt år 1620. Hun og hennes forfedre har samme etternavn som min påstått adelige stamfar, så det burde være noe enklere å researche dette etterpå. Som sagt, mulig at dette er feil forum å poste dette i, men jeg tenkte at det var relevant i og med at jeg er på utkikk etter historiske dokumenter 🧐 Noen tips?
 2. Nord-Irland er én kamp unna EM, de ble jo knust av Norge for noen uker siden. Tror ikke vi er så jævlig dårlige i forhold til mange andre lag, det vil si alt under Tyskland, Spania et cetera. Egentlig mest urettferdig hvordan Europas topplag hele tiden får gratisbilett til EM. Italia havnet jo i en gruppe med kun dårlige lag, og endte på 10-0-0. Hadde Norge vært i gruppe med Finland, Armenia, Liechtenstein, Bosnia og Hellas hadde vi kvalifisert oss også. Danmark var i gruppe med begredelige lag som Sveits, Irland, Gibraltar og Georgia; Norge måtte kjempe mot Spania, Sverige og Romania.
 3. 🤷‍♂️ Elendig prestasjon, men synd hvordan media disser Serbia i månedsvis og får folk som ikke ser på fotball til å tro at dette nærmest skulle bli en walkover. Kjenner flere som forventet at Norge skulle vinne 4-0 i dag.
 4. Hvis Island vinner neste kamp er vel Norge det eneste laget fra norden som ikke er kvalifisert? 😂
 5. Linnes når man chaser mål?
 6. Sølvfat? Virker ikke som om folk følger mye med på internasjonal fotball, for Serbias spillere er fem ganger bedre enn Norges (med unntak av Håland). Egentlig rart de ikke er på nivå med Kroatia.
 7. TV2 melder Henriksen fra start 🤷‍♂️
 8. Teal.

  Manchester United

  Mata var 24 år gammel og blant PLs beste spillere på det tidspunktet 🤷‍♀️
 9. Teal.

  Manchester United

  Fra Sancho 7 til Cavani 7 😂 Fansen går inn i vinduet med skyhøye forhåpninger og så er det dette de får. På kanten til tragikomisk.
 10. Juventus fikk tak i Chiesa for 50 millioner; høyreving, 10 mål og 10 assists i Serie A forrige sesong (noe som er imponerende når du spiller for et lag som Fiorentina). Dette er en spiller jeg mener UTD burde hatt som alternativ til Sancho, helt uforståelig at klubben heller velger å bruke 30 millioner på 'talenter' av tvilsom kvalitet.
 11. Ronaldo, men man kan jo faktisk ikke forvente å hele tiden ha en sånn spiller på høyrevingen. Om det er standarden blir det jo tilnærmet umulig å kjøpe spillere.
 12. Han var jo god til å begynne med? Rart hvordan spillere som dominerer i sine respektive klubber kommer hit og stagnerer etter noen måneder.
 13. United er ikke lenger styrt av SAF. Han utrettet ting med middelmådige spillere som var på kanten til umenneskelig. Sier seg selv at Ole ikke kan replisere det. Har ingenting mot å hente utenlandske talenter så lenge de er helt fenomenalt gode, som f.eks Cherki fra Lyon eller Camavinga fra Rennes. Virker dog som om det har blitt en norm å bare la slike spillere dra til Madrid uten en gang å legge inn bud. Siste gode høyreving var vel Di Maria. Verdensklassespiller som UTD ruinerte totalt.
 14. For et begredelig vindu. Hvor mange år skal det bli uten en ordentlig høyreving? Det vil si etablert spiller, ikke et talent som kanskje kommer til å bli god om 5 år.
×
×
 • Create New...