Jump to content

Invader Zim

Medlemmer
 • Content Count

  3311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Invader Zim last won the day on July 14 2018

Invader Zim had the most liked content!

Community Reputation

2743 :)

Recent Profile Visitors

10294 profile views
 1. Kvinner, i stor grad, sier de vil ha én ting, men de vil egentlig ha noe annet. De sier de vil ha en rolig og snill type, men de vil egentlig ha en egen og sterk mann til å lede seg - helt til den mannen er temmet og kjedelig. Da vil de ha en ny. En ny mann med høy sosial status. En mann som andre kvinner vil ha. Den statusen oppnår man enten ved å utstråle en pengesterk fasade eller trykke andre rundt seg ned (for de fleste). En snill mann er det siste de fleste kvinner vil ha. De SIER til stadighet at det er det de vil ha, men realitetene viser at det er helt andre valg de (fleste) faktisk TAR. Du kommer til å tenke på dette helt til du bestemmer deg for å kutte kontakt og ikke tenke på henne. For hver gang du ydmyker deg ovenfor deg selv og henne vil det bli vanskeligere og ta lenger til å komme over henne.
 2. Som sagt tidligere; Dette gjør du mot deg selv. Det er dine handlinger som nærer de vonde følelsene du sitter med.
 3. Da har du antagelig ikke møtt mange menn (eller kvinner). "Helt greit"? Tja. Begge kjønn blir skuffet av sex i ny og ne.
 4. Noen kvinnfolk tror de skal alltid skal oppvartes og at hennes seksuelle nytelse er ditt ansvar. Slike kvinner bør dumpes til fordel for noen som kan gi og ta.
 5. Du må tre ut av deg selv og se objektivt på dette her. Dama er ikke moden og hun bruker deg. Hun liker deg, men hun respekterer deg ikke og ser ikke opp til deg. Med andre ord er ikke du mer enn en interesse for henne. Du er en fuckbuddy. Du må åpne øynene å modne litt selv. Enten slå av følelsene dine og bruk henne for dine egne behov. Knull på henne mens du leter etter nye akkurat som hun gjør med deg. Hvis du ikke klarer å styre følelsene dine (som du tydeligvis ikke klarer) så kutt kontakt. Det gjør vondt som faen å innse at du har blitt brukt og manipulert. Men det er normalt sett resultatet av de fleste forhold. Du må bare få tykkere hud og alle forhold som ryker gir deg ett par millimeter mer hud.
 6. Ja, jeg kan også se poenget til andre siden. Dette er semantikk hardcore. ) Typisk kan i kontekst indikere unikt, men betyr det ikke. Det gjør heller ikke karakteristisk eller særegent. Det korrekte synonym til unik vil være enestående. Typisk, karakteristisk og særegent ekskluderer ikke andre. Det gjør derimot unik og enestående. Nå har ikke jeg en fancy ordbok for hånden, men jeg føler meg sikker i min sak :D. Det er iallefall ikke god nok grunn til å kritisere noen på feil ordvalg
 7. Dette kan selvfølgelig også være subjektivt - det er det igjen bare du som vet. Jeg har en tidligere venn som var svært nærtagende. Han var en veldig negativ person som var veldig selvkritisk og hadde nok lavt selvbilde. Med ham så kunne man nesten ikke si noe positivt om seg selv. Hvis jeg sa at jeg følte meg flink i én ting så tolket han det som om jeg sa at han ikke var flink. Hvis jeg var med ham på fest og en jente han hadde øye for ga meg oppmerksomhet fordi jeg er mer utadvendt så var det min feil og han ble sint på meg selv om jeg gjorde så godt jeg kunne med å signalisere at jeg henvendte meg til andre enn den bestemte jenta. Du må nesten avgjøre selv om du kanskje er overdrevent sensitiv her. Dette gjelder sikkert ikke deg, men jeg kom til å tenke på det. Det er egentlig ingen som egentlig kan si noe med særlig stor treffsikkerhet her utenom du og de som observerer adferden
 8. Er vel ingen andre enn deg som kan avgjøre hvorvidt du orker denne personen. Jeg har venner som er lyttere og venner som er snakkere. Selv er jeg nok mest en snakker. Når det gjelder løgnere så gjelder det i min erfaring stort sett alle fra alle ledd. Det er såpass sjeldent man møter virkelig ærlige og åpne mennesker at det er forfriskende når man gjør det. Jeg elsker å være sammen med en person som kan si når ting går dårlig. Hvis det er en person som ofte går til verbalt angrep på deg så er det vel ikke veldig vanlig å fortsette å være med en sånn person. Hvis det gjelder baksnakking om andre så anser jeg bare slikt som ventilering. Det har jeg inntrykk av at de fleste gjør i mer eller mindre grad. Jeg har venner som kan snakke veldig stygt om andre, men jeg vet at da er personen bare skuffet for noe og sier disse tingene for å ventilere. Jeg er bare en person han stoler nok på at han føler han kan si slikt til meg uten at det kommer videre - for de er jo venner og setter pris på hverandre til vanlig. Jeg kan fint innrømme at jeg har gjort det samme i ny og ne.
 9. Nå vet jeg ingenting om hvordan det ser ut men det har egentlig liten betydning. Ja, vi menn er (stort sett) veldig visuelle. Vi tenner på pene damer og fine former i større grad enn hva dere gjør. Men vi har også følelser som gjør at en "mindre pen" dame kan bli kjempeflott. Vi går heller ikke utelukkende etter yngre damer - dette går mer på selvtilliten til enkelte menn. Mange menn vil ha en dominerende pappa-rolle og det er lettere med yngre uerfarne jenter enn voksne damer. En del men tåler heller ikke tanken på at kjæresten har "historie" og er mer komfortabel med en uerfaren jente som har lite sammenligningsgrunnlag. Det gir trygghet for enkelte. Jeg er en seksuelt aktiv person og jeg tenner, som de fleste menn, på visuelle ting. Jeg har allikevel vært sammen med tilnærmet aseksuelle mennesker og jeg har vært sammen med "mindre pene" damer uten å være utro. Når du er glad i noen så er de pene for deg uansett. Du blir blind for det som kanskje andre ser. Jeg har en eks som er ganske lite pen (det registrerte jeg ikke før en stund etter at det ble slutt mellom oss), men jeg syntes hun var drithot når vi var sammen i flere år. Sexlivet vårt var helt enormt fordi vi hadde knall kjemi og det er henne jeg fortsatt ofte tenker tilbake til den dag idag mange år etter. Hun var forøvrig også ti år eldre enn meg. De fleste mennesker (av begge kjønn) er enkle. De drives av egoisme og dobbeltmoral. Men det gjelder ikke alle. Jeg for min del opplever mye av det samme som deg, men siden jeg er mann så blir jeg utnyttet på andre måter. Det føles allikevel like vondt og vi må bare reise oss for hver gang og ikke se for mye bak oss.
 10. Dette er jeg enig i. Typisk betyr ikke unik. Hvis det er typisk at nordmenn og tyskere liker snø så ekskluderer ikke det hverandre. Det kan være typisk for både tyskerne og nordmennene, men ikke australiere. Helheten du snakker om er at du kan slå sammen mange typiske trekk, men det forandrer ikke meningen med definisjonen "typisk". Nå har ikke jeg sett programmet, og jeg er ikke HELT sikker på om jeg har forstått problemstillingen rett
 11. adferd er arvelig i alle arter. Når vi driver kunstig seleksjon for å avle spesifikke trekk så blir disse utpreget. Rang og hiearki er relevant for flokkdynamikk for stort sett alle flokkdyr. Dette ser vi jo til og med hos mennesker. Vel er miljø den største faktoren, men arv er likeledes en faktor. Jeg blir usikker på hva du mener med "felles rangstige mellom ulike arter". såvidt meg bekjent har ikke hunder selvbevissthet i den grad vi har og kategoriserer nok ikke verden i hunder og ikke hunder. De vil vel antagelig identifisere seg med hva enn "flokk" de vokser opp i.
 12. Så må være klar over hvordan kvinnfolk fungerer. Kvinnfolk sier til stadighet at de vil ha en snill og rolig mann og ofte tror de det selv også mens de ubevisst tar helt motstridende valg. Sannheten er at samfunnet idag lyver til oss. Vi har satt den menneskelige tilstand på en pedestall og vil leve etter et ideal, men samtidig har vi en natur som egentlig styrer oss. Hvorfor tror du drittsekken får alle damene mens de snille må ta til takke med restene han andre ikke vil ha eller får tid til å ta? Se rundt deg mann. Kvinnfolk vil ha kjærlighet og selvstendighet - sier de - men det er jo åpenbart at det de egentlig vil ha er en mann som tar det han vil ha og tar avgjørelser på hennes vegne. Kvinnfolk vil ha sikkerhet, trygghet og sosial status. De vil med andre ord ha penger og en tøff mann. I den rekkefølgen, men helst i pose og sekk og de fleste går over lik for å få det akkurat som vi menn går over lik for ei stram rumpe. De etter kompliseres selvfølgelig av at kvinnfolka velger bort både mannemannen og pusemannen annenhver gang. Når de får den ene så vil de heller ha den andre. Dette gjør at jenter blir særdeles dårlige til å ta avgjørelser og de blir usikre og veike. Da får du slike situasjoner som du sitter i nå. Du kan få henne tilbake hvis du ofrer deg helt, men samtidig vil hun mistet fullstendig respekt for deg fordi du viser hengivenhet og svakhet så du mister henne igjen kort tid etterpå når hun finner en mannemann som virker tøffere enn deg. Ta et nei for et nei. Hadde hun ville hatt deg så hadde hun tatt deg. Hun mangler bare karakterstyrke nok til å ta en avgjørelse så det faller på deg som mann å ta den for henne. Man kan selvfølgelig ikke dra alle over en kam - men vi kan dra de fleste over en ganske stor kam. Vi er ikke så snøflak som folk liker å tro. Kjærlighet er selvfølgelig herlig og verdt å forfølge, men vi må lese mellom linjene og forstå når vi bare blir brukt for å unngå å bli såret mer enn vi må. Du har bare deg selv å skylde når du legger deg på togskinnene og toget kommer.
 13. Klart det er vanskelig å bryte tvert når du er glad i noen, men det må vi gjøre når du skader deg selv ved å tviholde på noen som ikke vil ha deg. Vi mennesker er egoistiske; vi tar det vi vil ha, vi lager tid til det vi vil gjøre. Alt annet enn ja er et nei og du gjør bare smerten større ved å prøve å unngå å se sannheten. Ingen gode forhold tar slutt. Følelser kan være vanskelige å endre. Da er det lettere å ignorere dem inntil de forsvinner. De forsvinner aldri om du fortsetter å nære dem ved å ha kontakt med henne eller hennes nettverk. Du skader deg selv. Jo snarere du innser dette, jo raskere kommer du over dette.
 14. Drit i vinglefitter. Når dere ikke har unger sammen så er det ingenting å jobbe for. Hold deg opptatt med venner og aktiviteter. Ikke sitt hjemme og tenk på henne. Slett og blokk henne på alle plattformer og gi henne beskjed om å ikke kontakte deg. Gjør du dette så forsvinner følelsene raskt og du finner kjapt ei ny dame som forhåpentligvis vet hva hun vil. Forhold ryker. Det SKAL de. For hver forhold som ryker så blir vi bedre til det neste. Både på å være i det og velge partner. Dummeste man kan finne på er å "være venner". Da bare ber man om trøbbel. (Med mindre man har absolutt null følelser igjen for personen - men slik er det sjeldent for begge parter).
×
×
 • Create New...