Gå til innhold

Fenrisúlfr

Medlemmer
  • Innlegg

    913
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Fenrisúlfr's innlegg in Montere ny skiltholder ble markert som svaret   
    Selvborrende skruer. De fleste skiltholdere du kan kjøpe har hull som passer til alle biler forresten, med mange hull.
    Evt kan du ha på wd40 i flere timer (ett nytt lag hver halvtime f.eks.) og prøve å sku ut resten som er igjen med en wisegrip tang. Du må uansett ha nye skruer uavhengig av hva du finner på, så det letteste er bare å måke inn et par selvborrende skruer. Har jobbet ved flere forhandlere, der fester de som regel holderen med selvborrende også.
  2. Fenrisúlfr's innlegg in Spørsmål om nye calipere. ble markert som svaret   
    For guds skyld ikke bruk kobberpasta på noe som helst i bremsesystemet. Det oppfører seg nærmest som lim og tiltrekker seg masse støv og dritt. Anbefaler deg å heller bruke keramisk pasta på klossene.
     
    Bremsevæske tåler litt fremmedlegemer, men du trenger ikke å smøre noe annet enn pakningene. En av oppgavene til bremsevæska er å hindre korrosjon inne i systemet. Når du overhaler caliperen må den hones, og stempelet må være helt fritt for dritt på baksiden og sidene.
  3. Fenrisúlfr's innlegg in Stereoanlegg til bil ble markert som svaret   
    I og med at lydkvaliteten ikke var noen prioritet for deg, vil jeg foreslå å beholde de originale høyttalerene i bilen, og heller sette inn en basskasse i bagasjerommet. Dette er en grei pakke, inkludert det meste du trenger til det. så kan du evt sette inn nye dørhøyttalere senere. 
     
    kasse: http://www.dynabel.no/bilstereo/tomkasser/12/gladen-12-tomkasse-60-liter-bassrefleks
     
    subwoofer: http://www.dynabel.no/produkter-sortert-etter-merkevare/b2-audio/b2-audio-is12d2-dual-2ohm-spoler
     
    Forsterker til sub: http://www.dynabel.no/bilstereo/forsterkere/mono/gladen-rc1200c1-mono-forsterker
     
    Spiller: https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/bilstereo/DEHX8700DAB/pioneer-bilstereo-deh-x8700dab?scid=Pricecomparison2989_2_False
     
    Kabelsett: http://www.dynabel.no/bilstereo/tilbehor/kabelsett/gladen-wk35-kabelsett-35mm2
     
    dette kommer på rundt 9k. 
     
    Når du kobler opp subwoofer til forsterker, så kobler du denne i 1ohm. Du finner både koblingsskjema for dette, og instruksjoner på hvordan man tuner en forsterker til en subwoofer på nettet. Sonic electronix sine er lette å følge, men dobbeltsjekk alt du gjør.
     
    evt kan du lese deg opp litt og søke på finn. der kan du finne bedre ting til en billigere pris. Hvis du har en kompis som kan mye om bilstereo, så spør han om hjelp til å sette inn og tuning.
  4. Fenrisúlfr's innlegg in Oppgradering av eldre PC ble markert som svaret   
    Det er strengt talt ikke nødvendig å oppgradere prosessoren din, da du bare skal ha et gtx1060 allikevel. Hadde jeg vært deg, hadde jeg satt inn de 5000 på en sparekonto, og satt av penger framover til du har råd til å kjøpe deg et helt nytt setup som takler 1440p eller høyere. Husk også på at alle intel prosessorer som har kommet ut etter 3 serien ikke er loddet som på våre 2 serie prosessorer. Det er rykter om at 9 serien skal loddes, så hadde ventet med oppgradering før ihvertfall fram til de har kommet ut.
     
    Min 2600k takler å kjøre på 5.2 stabilt, du kan jo bruke et par timer til å prøve å få opp klokkefrekvensen litt til på 2500k’n din.
×
×
  • Opprett ny...