Jump to content

magio

Medlemmer
 • Content Count

  1776
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det eneste du ville oppnådd med det er dårligere sikkerhet. Selskapene er i dag tvunget til å tenke på sikkerhet i høyeste grad, ellers vil konkurrentene ta alle ordre. Om det bare er 1 aktør på markedet, hva ville skjedd da? Hvor ville investeringslysten i ny teknologi tatt veien?
 2. Når folk flest ikke har en anelse om hvor ren atomkraft faktisk er så blir det vel vanskelig. Er jo bare å se på Folkeopplysningen på NRK så ser en hvor sterkt forankret det er i befolkningen at atomkraft er farligere enn den faktisk er.
 3. Jeg får ikke opp noen leveringsalternativer!! :o
 4. Anbefaler DNB MC pga supertilbudene de kommer med. Alltid greit å kunne benytte seg av 20% hos XXL og Power når tilbudene kjøres flere ganger i året. Kortet er gratis.
 5. Det blir som mange forventet en ny DNB Mastercard Power kampanje mot jul, fra torsdag 7. des til lørdag 9.des. Nordens elektrogigant! Tilbudet gjelder i alle butikker i Norge, også i den norske nettbutikken. Unntak / begrensinger fra tilbudet: - Varer som allerede er i bestilling - Maks 1 Apple produkt per kunde - Apple og Samsung mobiler kan kun kjøpes med nytegning eller videreføring av abonnement fra Telia, Ice.net (2GB og oppover) eller Telenor- Telia og ice.net krever 12 mnd avtaletid. - Kjøp av gavekort Sikkert muligheter for å gjøre noen gode tv kjøp da
 6. Du får 1+1% trumf ved bruk av Trumf kort + Shell MC i Norgesgruppen butikker. 1% på alle andre kjøp, inkl vipps.
 7. Går jeg via Prisjakt får jeg de til 218 kr. Går du rett inn på siden (eller bruker AdBlock) får du ikke den prisen.Ja Skjønner ikke, er på telefon Jeg ville heller gått via linserpånett.no, ser du kan få de for 175,- da http://www.linserpånett.no/avaira-vitality/
 8. Det blir registrert som varekjøp med tilhørende bonus på kortene jeg har prøvd med.
 9. Shell Mastercard gir bonus i form av Trumf.
 10. Fingeravtrykk sensoren min ble skiftet av verkstedet på garanti, gikk 1 uke fra jeg leverte på expert til jeg hadde den i hånden igjen.
 11. Fant du ut av dette? Jeg har det samme på min mobil. Skjedde rundt samme tid som med din men jeg har ikke fått gjort noe med det før nå. Det å resette telefonen virker tilsynelatende ikke da jeg nettopp har gjort det uten hell. Ikke fått sett noe på det enda, ikke noe klart svar. Men noen sier factory reset og repair. Blir nok ikke før om 1-2 måned da jeg nå ikke får tid til å tukle så mye med den. Søkte rundt på nett uten å finne noen klar hjemmefix så spurte Sony på FB som sa jeg skulle levere inn til service da det helt sikkert er en hardware feil. Den ble dermed sendt inn i dag så får se hva det ender med.
 12. Fant du ut av dette? Jeg har det samme på min mobil. Skjedde rundt samme tid som med din men jeg har ikke fått gjort noe med det før nå. Det å resette telefonen virker tilsynelatende ikke da jeg nettopp har gjort det uten hell.
 13. Bruk av bonus fremkommer på faktura. XX.XX.2016 KOMPLETT.NO, Ostre Kullerod 4 Sandefjord 1 000,00 XX.XX.2016 Uttak bonus -860,00 Høres ut som om det kan stemme at det vil stå et minusbeløp inne på transaksjonen. Andre transaksjoner som genererer bonus har et positivt bonus beløp.
×
×
 • Create New...