Jump to content

FuM

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

527 profile views
 1. Hei! Jeg kan svare på det ene spørsmålet ditt: -Hva er fordelen med en buet skjerm? Selv tenkte jeg at det var unødvendig med en stor, buet skjerm. Så har jeg hatt dette på jobben (34'' buet DELL), og nå har jeg veldig lyst til å kjøpe det til hjemmekontoret også. I stedet for å styre med å ha 2-3 skjermer, kan en stor buet skjerm holde. Du kan ha flere ting oppe på en gang (på jobben min er det DELL Display Manager), som gjør det utrolig mye lettere å jobbe. F.eks. 3-4 vinduer oppe. Det er den største fordelen. I tillegg generelt enklere å navigere seg med èn stor skjerm. Edit: Ser du spør hva som er fordelene med BUET skjerm. Det er generelt litt mer behagelig, da man slipper å flytte seg/flytte øynene for mye når man skal se rundt på skjermen.
 2. Alder: 26 Stilling: Digital medierådgiver "Arbeidsoppgaver": Digital markedsføring, ansvar for sosiale medier i byrået jeg jobber i, faglig og operativt. Utdanning: Bachelorgrad i markedsføring Lønn og goder: 625 000,- + bonuser for nådd omsetning. Styrer dagene mine selv (med hensyn til kunder og møter så klart). Eget budsjett til kompetanseheving. Fri mobil, fri laptop, gratis internett hjemme, støykansellerende headset. Kjøregodtgjørelse hvis nødvendig. Erfaring: 1 år
 3. Takk for svar. Så da kan jeg se på det slik at dersom tilbudet de kommer med er såpass bra for meg, informerer jeg min nåværende leder. Dersom det ikke er tilsfredsstillende nok, takker jeg nei. Må da selvfølgelig passe på at potensiell arbeidsgiver ikke ringer for referanse plutselig ..
 4. Godt poeng. Føles litt annerledes når det har gått 7 mnd, men samtidig vet jeg at det ikke er så veldig uvanlig i denne bransjen. Sant! Tusen takk for svar 😊
 5. Hei! Nylig ble jeg kontaktet av en rekrutterer i forbindelse med en stilling i et middels stort og anerkjent mediebyrå. Pr i dag jobber jeg som digital markedsfører i et mindre byrå, som jeg trives veldig godt i. Rekruttereren har fått tilsendt CV-en min og en kort tekst om meg og har presentert dette til kunden sin (min potensielle, nye jobb). Som nevnt trives jeg godt i jobben jeg har nå, og er ikke aktiv jobbsøkende. Men så tenker jeg at jeg ikke bør holde døren lukket - jeg må jo tenke på meg selv. Arbeidsstedet mitt nå har også en som allerede er på vei ut, og jobber med å få inn en ny. Selvom dette ikke er noe jeg skal tenke på for mye, er det naturlig å få "dårlig" samvittighet. Rekruttereren ønsker å presentere meg for sin kunde fordi jeg passer godt til stillingsbeskrivelsen. Skal sies at jeg har sett for meg jobb i dette byrået før, og til og med vært kontakt med de tidligere for tilsvarende stilling. Jeg er en relativt fersk digital markedsfører, har omtrent 2,5 år på baken. Har vært tydelig til rekrutterer at jeg ikke er aktivt ute etter jobb - men tror en god slant i lønnsøkning kan vippe meg over, da jeg er fan av dette mediebyrået som søker ny kollega. Mitt store spørsmål er: Jeg føler det er litt feil å ikke nevne dette til min leder, at jeg kanskje skal på et intervju. Noen mener også at de venter til kontrakten foreligger før jeg eventuelt informerer lederen min. Har kun vært ansatt i nåværende jobb i 7 måneder.
 6. Både og - var vel Stein Pettersen som nevnte at dette var 100% racing.
 7. Budsjett: 700 Størrelse: Klokker som dekker hele øret Type: Lukkede, støyreduserende om mulig til den prisen Bruksområde: 80% spill, 10% musikk, 10% film Tilleggsinfo: Trenger mikrofon. Glad i bass, men det viktigste er at jeg hører fienden. Evt kilde: Kobles til PC og Xbox. Hittil vurderer jeg HyperX Cloud II. Noen anbefalinger? 😊
 8. Hei - jeg har ikke mye peiling på innmat i PC-er. Jeg har en skjerm (AOC C27G1) jeg ønsker å koble opp til. Har tenkt på stasjonær, men når jeg kan koble på skjermen jeg har tenker jeg at det skal være godt nok med bærbar. Hvordan er denne: https://www.komplett.no/product/1183740/gaming/gaming-pc/baerbar/acer-nitro-5-an515-56-156-fhd-144-hz Jeg spiller for det meste GTA V, Battlefield 5, 1 og 2042, Rocket League, Formel 1 og Assassins Creed på Xbox One i dag.
 9. Jeg har bestilt. Så er jeg heldig kommer den i år 2021.
 10. Har tatt Pfizer, venter på dose 2. Har muligens litt mye tillit til myndighetene, men det er vi nok flere om. En bekjent har vært syk (sengeliggende og sykmeldt) i 5 måneder etter AstraZeneca (ME-lignende symptomer); muskelsmerter/leddsmerter, utmattelse og lignende. Alt annet er utelukket, og kraftige bivirkninger kom noen timer etter første dose. Legen har konkludert med at sannsynlig årsak er vaksinen, men kan ikke si noe 100%. "Håper" det snart kommer frem flere i media angående AZ.
 11. Hadde vært så utrolig digg å fått alt på et sted. Blir for mye. Men jeg skjønner det jo.
 12. Kjøpte en Samsung WD80M4 / WD70M4 (usikker på hvem av de jeg har, da begge modellnr står på manualen). Mest sannsynlig WD80M4 da det står 8 kg på denne, og på maskinen vår. Her er den. Relativt stillegående, men gir jo naturlig nok litt lyd fra seg ved sentrifugering. Ser at den har 3,3 av 5 på Samsung, men vi er veldig fornøyd. Kortprogram på 15 min, og vask+tørk kan bli gjort på en time. Dette er første kombomaskinen vi har hatt, og det tar sikkert litt lenger tid med en kombo (med vask+tørk) enn om man har det separat. Det er bare et inntrykk. *Edit: vask+tørk tar 3-4 timer (bomullsprogram, 60 grader). Vask+tørk-programmet er sikkert 30 eller 40 grader og kan tas på en time. Kan nevnes at jeg kjøpte en demoversjon (utstillingsvare), så den var noe billigere.
 13. Har sett utroskap på kloss hold nå, hos en bekjent. Forholdet var på bristepunktet, men eksploderte herfra til månen når det kom frem at den ene hadde vært utro. Kunne vært ordnet opp i på andre måter, men da vil man at det skal gå til dundas.
×
×
 • Create New...