Gå til innhold

L/\R~

Medlemmer
  • Innlegg

    1 462
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av L/\R~

  1. knipsolini skrev (6 minutter siden):

    Kan velge mellom 16, 17, eller 18 tommer - hva skal man velge?

    16", 17" går det og.

    Vil antagelig være billigere, og mer komfortabelt. 
    Du må rett og slett bare sende litt e-poster og hente inn tilbud. 
    Kan ofte finne fine felger på Finn, og bestille dekk på butikker som dekkonline og dekkguru. Men da tar det gjerne 3-4 uker før det kommer, og du må finne noen som legger om til en ok pris. For min del sparer jeg som regel et par tusen, og får testvinner.

  2. Hansien skrev (12 timer siden):

    Hva er greia med at alt av annonser på grupper på Facebook endes ofte med: "Admin kan slette om den ikke passer inn"?

    Folk som later som de bryr seg om grupperegler på Facebook. Etter gruppereglene så hører ikke den posten hjemme i gruppa, og dessverre blir gruppene skikkelig vannet ut. 
    Forøvrig vilt å legge ut den til en med en «forventing» om at den er verdt noe i nærheten av 15k, kaanskje 5/6k om noen er veldig desperate på motor/drivverk.

  3. Vurdert å få på egen varmeovn i stua? Og har du prøvd å spørre om de kan sette opp varmen igjen?

    Ja det idelle er kanskje at du har rett og de fikser, men jeg hadde heller bare fiksa selv med varmeovn. Det er tross alt Forsvarsbygg det er snakk om.

    • Liker 1
  4. DrAlban3000 skrev (6 timer siden):

    Jeg er spent på om Tore Strømøy mister jobben, noe jeg spår at han gjør med tanke på ting jeg ikke kan si fordi tråden blir stengt. 

    Produsent har ansvar på et høyere nivå over journalisten, og redaktør over produsenten igjen. At journalist/programleder (såvidt jeg har skjønt) sparkes skjer nok ikke.

  5. Delvis skrev (1 minutt siden):

     En ting jeg lurer på med deb videoen: Er den noen som følger han med kameraet og styrer det etter hvor han går, eller er det noe de har laget til etterpå utfra et større oversiktsbilde?

     

    Det ser det ut som overvåkningsvideoen er filmet av et eksternt kamera. De har sannsynligvis filmet flere av de ulike kameravinklene en og en og klipt sammen. 

    • Liker 4
  6. Autofokus mellom EF-optikk fra Canon og adapter på R6 fungerer supert. Har ikke testet med objektiver fra 3. part.

    @Iki forklarer det med video fint. :)

    Med Sony har du fordelen at de har åpnet fokusprotokollen til 3. part, så Sigma og Tamron ++ får laget  objektiver med god AF, og de er gjerne ganske så mye rimeligere. Pluss at det selvsagt gir mye bedre utvalg. 
     

    Uavhengig av fordeler og ulemper med kameraene, så er det mellom disse to en ting som gjelder om jeg skulle velge: Hvordan det er å holde i hånda.

    Ja, jeg har brukt og kan alt mulig rart fra Sony, Canon og andre merker (camcorder, fotokamera, cine, studio/flerkamera), men har fortsatt menysystemer jeg foretrekker.

    Så pri en er å prøve kameraene, enten det er en liten dagstur, eller leie via Hygglo feks. Eller kanskje en fotogruppe på FB eller klubb kan la deg prøve.

  7. Canon R6 er mye bedre på video, hvis det er noe du bryr deg om. Med Canon får du også mye billig EF-optikk, som fungerer helt fint med adapter.

    Sony A7 III får du betydelig billigere. Til foto er det veldig fra person til person hva man foretrekker.

    For min del var Sony uaktuelt da det blant annet ikke er nok grep på dem (selv ikke A7 IV), så ble Canon på meg. Men kjenner veldig veldig mange som er kjempefornøyd med A7 III, og har brukt den her og der. Helt fint kamera det!

  8. sedsberg skrev (2 timer siden):

    Er det her man holder igjen i toppen med en umbrako eller torx og skrur løs mutteren med en fastnøkkel?

    BMW_Strut_Nut_Tighten_tool_03.jpg.d36da9888f30f976a2bd1986242d9370.jpg

    Har du noen fornuftige nettbutikker hvor man får tak i sånn åpen pipe? Trenger 22mm selv, den første jeg prøvde var for tjukk.

  9. 1. Pass på at viftene styres etter temperatur (og ikke prosessorbruk feks)

    2. Still kurven i bios. Ha de på laveste innstilling inntil feks 50-60 grader, så kan det gå opp. Dette gjelder dersom du bruker den til mye der den ikke trenger å jobbe så hardt.

    3. Gjør så viftene ikke spinner opp og ned hele tida. Husker ikke hva det heter, men mine fortsetter rolig ned i en del sekunder etter behovet er «ferdig», og bruker også noen ekstra sekunder på å rolig stige i hastighet. Da merker jeg ikke like mye til forskjellene i viftehastighet, samtidig som temperaturene er under kontroll. 
     

    Så må du også teste/sjekke om viftene er PWM eller dc-styrte, eller begge med tanke på viftekontrollen.

  10. Tullballj skrev (3 timer siden):

    Jeg må ikke bruke merkeverksted for å fikse bilen, men jeg vil bruke det verkstedet som er best til å gi meg en takst. Jeg vil vite at det ikke er noen større skade. Det smalt ganske bra. Jeg var på besøk i en leilighet som ligger 100 meter unna i 3 etasje og jeg hørte smellen helt opp. Det er bare noen riper så vidt jeg kan se i fronten, men vet ikke hvordan det er bak plasten. Det er mye elektronikk på bilen og mange sensorer over alt. 

    Send e-post til et par lokale bilverksteder angående pristilbud på skadetakstering + sjekk/«diagnose» av sensorsystemer i front osv?

×
×
  • Opprett ny...