Jump to content

Paulson

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. Å anta at Jesus sto i ledetog med fremmede fra rommet, er ikke latterliggjøring av det andre. Men troen på gud handler mye om at man mangler svar. Hva visste vel de som levde på jorden for to tusen år siden om verdensrommet? Utrolig lite egentlig. I dag vet vi mer, og stjerner vi ser begynner vi å forstå er solsystemer som vårt eget. Noe av det mest banebrytende jeg har vært borti med tanke på alternativ forståelse er Ufosaken på 70 tallet hvor Billy Meier hadde kontakter med denne Semjase, og hennes beretninger om hvor menneskerasene hadde sin opprinnelse. Jeg er nesten ikke ferdig den dag i dag med å sette brikkene på plass i dette puslespillet som ble så overraskende og revolusjonerende for min forståelse av hva verdensrommet kan frembringe av overraskende momenter.
 2. Lenge siden jeg har vært eier av en Motorola, men ser ikke bort fra at jeg prøver etterhvert. Det som kunne ha vært naturlig når det nå ser ut som at de lager gode, men rimelige mobiler er - hvorfor klinker de ikke til og lager mobiler i premiumklassen og utfordrer "storheter" som Samsung, IPhone og Huawei? Det virker for meg som de absolutt har finish og teknologi til det, men har de mot og vilje?
 3. Bet meg merke til beretningen om denne kristne mor som fortrengte hva hun hadde sett, og begynner å tenke litt. Hva kan kristendommen være tuftet på? Mange mener gud - men hva om det var Ufoaktivitet på den tiden Jesus vandret på jorden? Se ikke bort fra det. Så som en kunstig befruktning av mor som var jomfru. Tre vise menn som følger en stjerne som viser vei til en stall - kan godt ha vært en Ufo. Også fremmede som i løpet av natten flytter steinen foran graven og henter Jesus i en Ufo - for så å vekke han til live (mulig at han bare var i en slags koma i regi av aliens). Og så blir han til slutt hentet med beskjed om at han skal komme tilbake på samme måte som han dro. Nå har det gått over to tusen år og ennå ikke kommet til bake, er det fortsatt mulig? Ja, hvis Albert Einsteins teori om tidsreiser er mulig, basert på lyshastighet. E = Mc2. Reiser man i lyshastighet er dette så energikrevende at tiden stanser omtrent helt opp - forhold 1/1000. Jesus har i såfall blitt to år eldre på denne tiden og kan så absolutt komme tilbake - i en Ufo. Kristendommen må ikke være så forutinntatt mot Ufofenomenet, og jeg vet utmerket godt hvilken makt de har ute i verden hvor det viktigste som finnes er å hemmeligholde sannheten om Ufo`er. De kan møte seg selv hardt i døren hvis de fortsetter med dette.
 4. Hva da som standard? Jeg har ennå til gode å ha prøvd disse rimelige Moto`ene. Derfor ligger det nå an til dette ettersom min Nokia 7+ ligger med knust skjerm. Jeg leser de har gode kameraspecs og bra med batterikapasitet, så hvorfor ikke…..
 5. Kanskje. Ser liksom ikke at noen i min bekjentskapskrets skal bli eier av noe slikt. Men lov å prøve - der skal Samsung ha kred.
 6. USA lager problemer for HUAWEI, for å fjerne en konkurrent og beskytte Apple. Det blir å skyte seg i foten - for selv om man fjerner den ene, så vil dette være bare begynnelsen. Det popper opp en drøss med kinesiske mobilprodusenter som lager bedre og bedre telefoner. Skal USA fortsette med sine konstruerte beskyldninger mot alle disse, bare for å verne om sitt Apple-produkt?
 7. Vi kjenner ikke jordens fjernhistorie. Men ikke se helt bort i fra at det har vært tidligere sivilisasjoner på jorden tidligere, sivilisasjoner som med jevne mellomrom forsvinner pga katastrofale sykluser vi ikke har oversikt over. Solens ukjente ledsager er nevnt. Men jeg ser for meg at andre sivilisasjoner der ute i fra står klare med sine oppdrag så snart jorden har ristet bort sine tidligere "intelligente" beboere. Det opprinnelige livet på jorden har nok sin naturlige plass her, mens de nåværende rasene sannsynlig kan ha sin opprinnelse fra andre kloder. Noen i kraft av avansert teknologi har gjort denne jobben med å frakte gener hit. Bibelen forteller i sin skapelsesberetning at noen befruktet kjemper som levde på jorden tidligere, og avkommet ble den "moderne" rasen, eller rasene som vi ser rundt om i dag. Men kanskje ikke så enkelt å forstå for mange dette.
 8. Å så mye enklere verden vil bli den dagen Trump ikke er president lengre. Klarer nesten ikke å vente. Har aldri vært borte i maken til sirkus. Og hva koster dette for verdenshandelen?
 9. Hei. Jeg ser det som meget sannsynlig at alle menneskeraser her på jorden, kommer andre steder i fra. Det er trolig derfor vi ser forskjellige ut. Slike forskjeller vil ikke oppstå her på jorden. Vi reiser for mye til at det skal kunne skje. Lever vi adskillt på andre kloder vil slike mutasjoner jobbe uforstyrret i millioner av år. Dessuten ser vi også høydeforskjeller på de forskjellige raser her på jorden. Dette indikerer også en opprinnelse fra andre kloder fordi en klodes tyngde kraft vil bestandig bygge høyde. Lav tyngdekraft reduserer faktisk høyde, mens tyngre krefter bygger høyde. Forskere både fra Russland og Usa er enige om at hvis mennesket hadde flyttet til månen og kunne overlevd der tusenvis av år, ville en slik tilværelse ha redusert menneskets høyde pga den lavere tyngdekraften der. Men skulle vi ha kommet fra andre steder, ville selvfølgelig noen ha hatt en finger med i spillet. Basert på avansert teknologi, og selvfølgelig makt og innflytelse for å kunne ta seg til rette for et slikt prosjekt. Jeg tror ikke noen frivillig fra andre avanserte sivilisasjoner ville blitt med hit for å bli strandet på en øde klode. Her er det snakk om genstoff på boks. Har noen fabulert over hva bibelen prøver å fortelle oss her? Der det står at det levde kjemper på jorden en gang, og i fortsettelsen også. Som noen fikk barn med...…. Var det slik det skjedde? Aliens brukte primater; bigfoots/yetier som kunstige fødemaskiner for sitt prosjekt...…..? Hvem vet. Universet har så mange muligheter at vårt snevre sinn ikke strekker opp til en helt fantastisk virkelighet som vi sliter med å se konturene av.
 10. Dette har jeg ventet på lenge. Rart det tok så lang tid egentlig.
×
×
 • Create New...