Gå til innhold

rØrern

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rØrern

  1. Og dette stemmer? Finnes det noen timelister eller et regnskap man kan ettergå? En youtubers største interesse er klikk, så jeg ville vært veldig forsiktig med å presentere clickbaity video-titler som fakta. Jeg tror det der er løgn. At best, en sannhet med store modifikasjoner. Men jeg er ikke interessert i saken, så jeg orker ikke sjekke selv. Alt jeg sier er: Ikke stol blindt på hva en Youtuber (Aka entertainer) sier. Ganske enig, og dømmer man ut i fra videon alene så er det ganske dårlig uavhengig, og hvis det var kun brukt 1500 dollar og 300 timer (300 x 500 kr timen = 150 000 kr) så sier det seg selv hvorfor det ser ut til å være av lav kvalitet hvis man sammenligner med The Day Before. Men sistnevnte lukter uansett scam.
  2. Nå som de har håvet inn ca 500 millioner (etter at Valve har grisket til seg sitt), så burde dette spillet få seg en god oppløft og boost i fremdrift neste månedene. Og ja, f**k Nintendo for dere latskap.
  3. Mens Cloud Imperium Games ansatter stadig nye folk. Starcitizen ser ut til å nå nye høyder, og SQ42 nærmer seg utgivelse. Dette er flott da spill bransjen som helhet står stille når innovasjon angår og det må utviklere som CIG i å heve nivået igjen.
  4. Nintendo kan ta seg en bolle, de har IKKE rettigheter på figurer som kanskje ligner litt på deres Pokemon. Jeg vil heller si at det største problemet Nintendo har er deres egen latskap i å ikke skape noe nytt, der de KUN melker sine kunder for penger der deres egne spill er under pari på alle nivå. De har ingenting på Palworld og det som er flott nå er at Nintendo må ta seg sammen og skape noe bedre. Win Win for forbrukerne.
  5. Altså, hvis ingen har skjønt det ennå så er det ene og alene deres møkkete RED Engine som har sørget for at det å implentere multiplayer er borti mot umulig uten å medbringe store problemer (samme med Creation Engine, same shit in different wrapping). Det er en STOR grunn til at INGEN av spillene deres har multiplayer, og Cyberpunk 2077 skulle ALDRI ha vært laget på RED Engine, punktum. Det er store grunner til at de skrota den til fordel for UE5, og det var det smarteste de har gjort på minst 20 år.
  6. Jeg er overraska over at de inkluderer stemmeskuespillerne overhodet? Blir KI stemme giveren bra nok, så kan de jo simulere hvilken som helst stemme, og fra dette punktet droppe skuespilleren helt og gjøre alt inhouse. Skulle det bli søksmål så må jo saksøkeren BEVISE at stemmen faktisk er deres? For vi kan jo bare gjette hvor mange som har tilnærmet lik stemme ellers i samfunnet generelt, og man kan ikke eie "lyden" som kommer ut. Er sikkert noen som vil prøve seg, men så lenge navnet til personen ikke står oppført, og en stemme ligner bitte litt, så er ikke det grunnlag nok til å saksøke firmaet, dessverre. Må finne seg noe annet å gjøre, er sikkert ledig bak kassa på Wal-Mart, og det er ingen grunn til å se ned på heller. Som en sa i kommentarfeltet, disse stemme skuespillerne må jekke seg betraktelig, for akkurat nå så blir de tilbudt en jobb og kan deretter tjene tilnærmet passiv inntekt. Dette er hva alle drømmer om.....
×
×
  • Opprett ny...