Gå til innhold

Lynnedslaget

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lynnedslaget

  1. Jeg driver med sølv. Har aldri smeltet ordentlig i en form osv, ei heller store ting. Men trikset er vel varme, jeg har en sånn som gir undervarme. Skal jeg ha en liten klump så samler jeg bare det jeg skal smelte og varmer til det smelter og sølvet trekker seg sammen selv, og så kjøles det ned i en skål med vann. Vil anbefale deg å lese opp før du gjør noe, dette blir varmt.

    Ja, hvis du leser så vil jeg ikke gjøre dette selv. Greiest om jeg kommer i kontakt med noen som kan dette.

  2. Det er en skam at folk må lide seg gjennom denne uvesentlige dritten for å kunne studere fag av faktisk betydning og som man har lidenskap for.

     

    Det er et ineffektivt og bakstreversk samfunn vi har, hvor folk må lære nynorsk og tysk og gjennom exphil, for i det hele tatt å kunne tillates å studere f.eks. fysikk eller kjemi. Latin anyone?!

     

    Ellers må det sies at Immanuel Kants filosofier, ideer og tanker er fullstendig utdatert. Han skrev som en idiot. Ja, det er kun et fåtall som faktisk forstår hva Kant så jævlig hardt og gjennom tusenvis av sider har forsøkt å uttrykke. Og det han har kommet med har hatt en relativt liten innvirkning på samfunnet som helhet, historisk sett. (Det er mest enkeltindivider ala forståsegpåere som forleser seg på Kant.) At mennesker fortsatt diskuterer denne svulstige blekkmanikeren er jo uansett ikke så rart - folk tror jo fortsatt på Jesus Kristus og diverse annet fantasioppgulp. Virkeligheten anyone?!

  3. Kan det være at jeg puster ut maten igjen? At jeg forbrenner maten gjennom pust? Altså at hvert åndedrag på utovern inneholder x-antall kalorier.

     

    Folk lurer på hvordan jeg kan spise så mye og være så tynn. Jeg lurer på det samme. For det går ikke ut bakveien. Jeg kjenner en tjukkas som spiser mindre enn meg, og han bæsjer vel 2-3 ganger om dagen og bruker vel 1-2 doruller i uken.

  4. Google?

    Joda, har sjekket litt rundt på google, men er ikke helt overbevist. Vil gjerne høre om det er noen her som har prøvd noe med hell. Jeg liker jo smaken på Old el paso og Satan Maria, men disse er prosessert og tilsatt diverse som jeg ikke kan fordra, som feks. maisstivelse. Sikkert annet lumskt også. Jeg vil ha litt kontroll på hva jeg kjører i meg. Liker best råvarer. Uprossesert.

  5. aaah du er bokstavelig talt en drittsekk da? XD XD XD

    Nei, for det er tydeligvis ikke slik at jeg bærer rundt på masse bæsj, noe som også er problemstillingen/spørsmålet mitt. Jeg er også veldig tynn/slank, selv om jeg spiser for 4-5 personer hver dag. Hvor blir det av all maten jeg spiser?

  6. Spis mer fiber. Dette får du enklest i grønnsaker og frukt. Hvis du er "allergisk" mot dette får du kjøpt fiber.

    Jeg spiser da masse fiber hver dag. Havregrøt og gulrøtter med mer. I tillegg spiser jeg masse ris. Dette i tillegg til flere pakker med diverse kjøtt- og fiskevarer.

  7. Jeg spiser vanvittig mye mat. Kanskje så høyt som 8000-10000 kalorier dagen og mer enn det i perioder. Men jeg bæsjer veldig sjelden, typisk bare en gang hver tredje eller fjerde dag. Høyst med to døgns mellomrom. Noen ganger kjenner jeg at jeg må bæsje og jeg setter meg på ramma, men får ikke ut noe og det kjennes da ikke lenger ut som det er noe som presser på. Så avslutter jeg bæsjeforsøket uten å ha bæsjet. Så kan det gå enda en dag før det skjer noe igjen, og da kommer det kanskje ut en liten remse.

     

    Hvor blir det av all maten jeg spiser?

     

  8.  

     

    Her har dere vel strengt tatt ikke lidd noe tap dersom parketten ikke er bestilt/kjøpt/betalt enda?

    Jo, han lider et tap ved at avtalen ikke blir oppfylt. Hvis avtalen blir oppfylt, betaler han halv pris. Hvis den ikke blir oppfylt, betaler han full pris. Søk på "positiv kontraktsinteresse". 

     

    Ser den.

     

    Nå blir jo dette på siden av jussen, men kanskje TS burde tenke seg om før man saksøker vaktmester for å ha inngått en avtale han ikke hadde fullmakt til å inngå. Sett på en måte så ender en mann som har handlet i beste mening opp med å betale halve regningen for oppgradering av parkett.

     

    Så fordi vaktmestern bare skulle være snill og handlet i beste mening, så ,emer du han er fritatt for alt ansvar av hva han foretar seg i regi av sin stilling? Vaktmesteren har gitt uttrykk for at han innehar en fullmakt som han ikke innehar. Og ved å gjøre dette Gandi/Jesus-opplegget sitt, så har han satt TS i en vanskelig situasjon. Dette får vaktmesteren ta konsekvensene av, så kanskje han slutter å innbille seg at han har fullmakter han ikke har. Det får være grenser for hvor brødhue man kan være, særlig i en så enkel stilling som vaktmester.

  9. Nok er nok. Jeg ble lei av å ta av og på dusjhodet før hver dusj, så i dag kastet jeg sparedusj-tingesten i søppelet. Jeg sa hun kunne selge bilen og anskaffe seg en hest hvis hun skal spare miljøet. Nå har hun dratt. Uvisst hvor.

     

    Jeg ser for meg at folk med sparedusj kan få betydelige problemer med oversvømmelse. I hvert fall oppdaget jeg med vanlig dusjstråle at sluket var halvveis tett av hår- og såperester. Med sparedusj kom det så lite vann at fortetningen ikke ble tydelig.

    • Liker 2
  10. Du mener i fullt alvor at du må ha en vitenskapelig artikkel om norsk vannkraft og drikkevannskilder?

    I såfall skal jeg se hva jeg finner etter jobben når jeg sitter forran PCen.

    Er du sikker på at miljøargumentet faller bort? Det står i Dagbladet at "hvis alle husstander i Norge installerer sparedusj ville de spart miljøet for 750 000 tonn CO2".

     

    Hun nekter å gi seg på dette og viser til slike artikler som i Dagbladet. Nå er situasjonen her i huset den at hun setter inn sparedusj-tingen før hun dusjer, og jeg tar den ut før jeg dusjer. Begge må da skru av og på dusjhodet før hver dusj.

  11. Miljøargumentet faller helt bort her i Norge der vannet kommer fra oven og energien til både rensing og oppvarming fra samme sted.

    Den eneste reele grunnen til å bruke sparedusj er om man vil spare penger på strømregninga også, men det er en annen diskusjon.

    Har du en vitenskapelig artikkel eller lignende som forteller dette? Jeg vil gjerne argumentere med det du skriver, men det må komme fra noen andre enn meg, og jeg kan ikke akkurat vise henne denne tråden.

  12. Hun kom hjem fra Belgia søndag kveld, men dusjet ikke før mandag morgen. Hun merket at sparedusjhodet var fikset, så diskusjonen begynte da og fortsatte utpå ettermiddagen og er fortsatt ikke ferdig.

    Jeg forsøker å forklare henne hvorfor jeg synes sparedusj ikke fungerer, men hun gjentar miljø-argumentet. Jeg sier at hvis hun vil ha lite trykk i dusjen så kan hun velge dette med selve blandebatteriet, men hun vil at jeg også skal dusje med lite trykk, for miljøet sin skyld.

    • Liker 1
  13. Kjøp deg et standard Oras hode. Max FLOW. 

     

    Fås på baderomsbutikker. På clas ohlson får du også kjøpt lignende. 

     

    Hun kommer hjem i kveld, og jeg har ikke rukket å kjøpe nytt dusjhode.

     

    Jeg rakk å skru av det gamle dusjhodet og la merke til at det var en tingest i åpningen som begrenset vanntilførselen. Tingesten er nå tatt ut, og dusjhodet er skrudd tilbake og testet. Nå er det mer trykk i strålen.

     

    Jeg lar dusjhodet være slik, og satser på at hun ikke merker noe.

     

    dusjhode_1.jpg

     

    dusjhode_2.jpg

    • Liker 2
  14. Tele2 i Sverige tilbyr sine mobilkunder 100GB datatrafikk for 399 kroner i måneden. Dette har de tilbudt lenge.
    http://www.tele2.se/abonnemang/abonnemang-utan-telefon

     

    Hos norske mobiloperatører får man typisk 5-10GB datatrafikk for samme prisen.

     

    Hvorfor tilbyr svenske mobiloperatører 10-20 ganger mer datatrafikk i sine mobilabonnement, og til samme pris som norske mobiloperatører? Hvorfor tilbyr ikke norske mobiloperatører det samme som de svenske?

  15. Oppdatering: Jeg har vært i kontakt med stasjonssjefen ved politistasjonen som stod for kontrollen. Stasjonssjefen syntes det var "slapt" at politibetjenten ikke gikk inn i politibilen med vognkortet. Hvis jeg vil sende en formell klage er jeg velkommen til å gjøre det. Vi snakket ikke om erstatning for ødelagt vognkort. Dette er noe jeg vil ta skriftlig, hvis det dukker opp utgifter i forbindelse med utstedelse av nytt vognkort.

     

    Når jeg mottar det nye vognkortet vil jeg laminere det hos en profesjonell. Jeg kommer tilbake med hvordan det går.

  16. Dette er ikke juss. Du har ikke noe rettslig krav. Du kan mene regelverket er uheldig, men staten har rett til å ilegge ulogiske skatter som er dårlig begrunnet.

    En ting er dårlig begrunnede skatter og avgifter. Noe annet er bruksforbud på det man har betalt mer eller mindre begrunnede avgifter for å få bruke.

     

    Problemstillingen dreier seg om lovligheten av å avkreve avgift for bruk av en ting, for deretter å forby bruk av tingen det har blitt krevd avgift for. Regelverket må undersøkes, og det er vel jus?

     

    "Jeg skulle ønske at det var slik eller slikt", det kommer man veil ikke så langt med. Eier man en registrert bil så må man betale årsavgift ut i fra de rettsreglene som gjelder.

    Man betaler avgift for å bruke en ting. Om man ikke får bruke tingen man har betalt avgift for å bruke, så må man få tilbake avgiften.

×
×
  • Opprett ny...