Jump to content

Kurdos

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

482 profile views
 1. Hvor lang tid var det mellom øvelsene?
 2. Sto i sms at du kunne ta å sende dem en mail om du ikke hadde fått e-post innen et par timer, fortsatt en god stund til testene, så du får nok svar tidlig neste uke.
 3. Noen som vet hva snittet for innkalling ble? Ble selv innkalt med 48,6
 4. Fristen ble forlenget til 30 mars. Kilde: phs instagram dm
 5. Heisann! Har lyst til å søke opptak neste år, men er dette med jobbmuligheter som holder meg litt tilbake. Denne nyhetssaken bekreftet egentlig bekymringen... Er det noen her som kan svare på om det er realistisk for de fleste å få seg fast jobb innen et par år? eller forventer de aller fleste som går phs å være i ulike vikariat stillinger en god stund? https://www.nrk.no/innlandet/mikkel-solbakken-fra-elverum-er-utdannet-politi-og-sliter-med-a-fa-seg-relevant-jobb-1.15703606
 6. Hei! Tror dere poengsummen (50.6) for å bli kalt inn til opptaksprøve/intervju vil synke mtp at det kanskje blir gjennomført fysiske tester neste år?
 7. Takk for svar! Skjønner! Så ved en eventuell gjennomføring av fysisk opptak neste år så kan snittet for å bli kalt inn til tester teoretisk sett ikke gjør et kjempehopp som det gjorde i år altså... 😅
 8. Hei! Hvordan har forskjellene i poenggrenser til egnethet vært 1-3 år tilbake i tid? Er det markant forskjell? Finner kun poenggrensen i 2020.
 9. Hei. Var det noe poenggrense i år for å få tlf intervju?
 10. Hei! har lyst til å søke PHS neste år. Har skjønt det slik at det har vært poenggrense for å bli innkalt til opptak? Hva baserer denne grensen seg på? Er det likt hver gang?
×
×
 • Create New...