Jump to content

Knut Einar

Medlemmer
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

507 profile views
  1. Problem løst. Måtte bytte hele radioen 😄 Fant en brukt rns315 og fikk skiftet selv. Alt tipp topp 😊
  2. Hei Nei, ikke enda. Opplevde du at den begynte å fuske i kulda? Jeg tror kanskje at det er disken som har røket. Har funnet ett firma i Oslo som heter Oslo Bilstereo AS. De reparerer ikke dersom det feks er disken som har røket, fordi det ville ha involvert software. De ender da opp med å bytte hele enheten til en pris på mellom 10 og 15k. Tenker først at jeg skal gå til nærmeste bilverksted for en inspeksjon for å se om de kan gjøre noe. Det er mulig de har kontakter som tar seg av slike reparasjoner av radio. Går ikke dette vurderer jeg selv å skifte disk selv og se om den kommer lengre i boot prosessen, før evt innkjøp av ny/brukt enhet.
  3. Hei! Batteriet på bilen min gitt tom for strøm nå en kaldt vintermorgen. Etter å ha ladet batteriet så fikk jeg start omsider. Etter dette har RNS 510 systemet mitt gått inn i en "Reboot state" loop der velkommen logoen dukker opp før den skrur seg av igjen. Kan nevne at jeg merket at RNS 510 var veldig treg dagene før dette skjedde, spesielt når bilen var kaldt. Den kunne henge seg opp og reagerte ikke på tastetrykk eller ved trykk på touch skjermen. Man kan høre en liten lyd i høyttalerne når RNS 510 booter opp. Hører også en liten mekanisk lyd inni RNS 510, som høres ut som enten HDD eller selve disk stasjonen som surrer. Jeg har testet å holde inne knappene "<" ">" og "*" samtidig som skal tilsvare en hard reset, men den reagerer ikke på dette. Dette er ett system med DYNAUDIO også. Er det flere som har vært borti dette, og hva gjorde dere? Finnes det noen som kan feilsøke og reparere slik at det blir som originalt?
  4. Hei Selv om jeg var svært dårlig i matematikk på VGs, gikk dette 3 årige løpet svært bra. Fikk greie karakterer i de forskjellige matematikk fagene. Men mye jobb var det. Anbefaler virkelig denne linjen for de som ønsker å ta ett steg videre innen IKT. Er idag systemutvikler.😀
×
×
  • Create New...