Gå til innhold

oceana

Medlemmer
  • Innlegg

    924
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

oceana sine prestasjoner

291

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har brukt ProISP en del år, og er fortsatt lettere sjokkskadet etter at de før helga migrerte brukere over på ny løsning. Eposten min er nede på n'te dag, jeg får masse meldinger og telefoner fra frustrerte folk som ikke får tak i meg, og ProISP er ikke å få tak i på hverken epost eller telefon. Helt utrolig. Jeg har nå kommet dit at jeg snart må vurdere å bare få flyttet alt over til en annen leverandør, og si takk og hei til ProISP. Dette går bare ikke noe særlig lenger. Er det noen andre kunder her inne som har klart å komme ut av dette på en anstendig måte?
  2. Jeg har to 27" på hjemmemaskinen...som har begynt å bli trøtt av dage nå med edge bleed osv. Vanskelig å stå i mot kjenner jeg...
  3. Skulle likt å sett den nye Neo G9 i 57" utstilt et sted bare for å få litt følelsen av hvor massiv den er. Noen som har tips på aksen Asker-Oslo?
  4. Quoted for the truth som kidsa sier! Kvaliteten på artiklene OG kvaliteten på journalistene bak syns jeg har vært i fritt fall for lenge. Til å beskrive seg selv som "teknologer med bred erfaring" eller noe i den duren, så syns jeg mye av det særlig Valmot produserer, er rimelig langt nede hva gjelder teknisk innsikt. For ikke å nevne feil, slik det senest ble påpekt i en artikkel som faktisk fikk en kommentar, her; https://www.tu.no/artikler/mineraler-finnes-i-store-mengder-pa-havbunnen-var/522914
  5. Ja, motivasjonen for å betale for TU gjennom medlemskap i NITO er forsvinnende liten om dagen. Jeg kan lese artikler med mye høyere kvalitet og relevans andre steder, antagelig for betydelig mindre penger. (Nå har jeg ikke innsikt i økonomien i TU mer enn hva som er offentlig tilgjengelig, men i 2020 og 2021 ser det jo ut til å ha gått rimelig bra. )
  6. Dette er en rimelig feilslått satsning fra TUs side. Men det er i det minste konsistent, kvaliteten forøvrig har jo vært i fritt fall lenge.
  7. Ja dette er spindoktorer i full sving. Jeg vedder hatten min på at ingen i FrP (eller de øvrige partiene for den saks skyld) ikke klarer å komme opp med noe som ligner på en rasjonell beskrivelse av hva slags "ny teknologi" det er snakk om som skal redde verden denne gangen. Kan det være thorium?
  8. Peak Arendalsuka når du holder foredrag med solbrillene på hodet :) Men Nelly har jo helt rett, det er utfordringer her. Dog har "alle" e store selskapene innen resirkulering vært klar over dette lenge, og det er jo gode grunner for at man har forsøkt å begrense mulighetene for å "plukke med seg" elektroavfall fra gjenvinningspunkter. Spørsmålet mitt er HVOR vi er i dette; hvor stor andel anslår man går tapt i dagens kretsløp, og hvor mye kreves for å tette disse hullene? Jeg har personlig mest problemer med materialene som IKKE umiddelbart er interessante å resirkulere men som ender opp i forbrenning.
  9. Har du noen oversikt som viser konsum pr husstand/capita fordelt over sesong? At nordmenn bruker MYE strøm gjennom vinteren er jo naturlig konsekvens av klimaet, men jeg skulle likt å se hvordan konsumet i f.eks Spania ser ut opp mot (potensiell) produksjon i form av sol.
  10. Hva er det disse superytelsene fra 10.000 fot skal brukes til egentlig? Snakker vi nå HPC i SKYEN? Jeg sliter med å forstå hvordan dette innlegget i det hele tatt oppstod i første omgang.
  11. Her trengs det en litt utdypende/bedre forklaring på problemstillingen syns jeg. Det er jo ikke noe som angår dagens problem i det hele tatt, den dagen vi har fastboende med egne rovere og rover-garasjer, så har vi kanskje plassert radioteleskop på både månen og andre planeter.
  12. Kan det være bruken av spesialstålet Corten som har gitt noen uventede egenskaper som det ikke ble tatt høyde for i beregningsjobben? Fra Wiki om Corten/Weathering steel For meg høres det ut som ikke helt usannsynlig at man har skapt områder som har blitt svekket ved kontinuerlig korrosjon. Legg til god norsk strategi for salting fremfor brøyting så er vi plutselig på et ganske ugjestmildt miljø.
×
×
  • Opprett ny...