Jump to content

Jonas Magerøy

Medlemmer
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 :)

About Jonas Magerøy

 • Rank
  Skribent, Gamer.no
 • Birthday 10/03/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Syns map design i de nye spillene er kjempebra. Masse rom for belønnende utforsking mellom kamper og utnyttelse av omgivelsene i kamp.
 2. Hva er det som er så SJW ved dette spillet da? At man spiller som to kvinner?Det følger vel trenden som med mange andre spill og filmer hvor kvinner nokså nylig arver mannens rolle... Dette er et fenomen som har dukket opp i de siste 3-4 årene. Så sånn sett har han kanskje et grunnlag for å slenge ut SJW-bemerkningen, når vi ser et såpass tydelig mønster som går igjen. Vil jo si at det er ganske sosialt rettferdig å omsider ha kommet dit at man kan gjøre suksess på å fremstille kvinner som sterke figurer som ikke bare er der for å prate om/være forelsket i/bli forført av en mann. Men som med alt annet gjenstår det å se om Youngblood er et bra spill.
 3. Føler DOOM 2016 og det jeg spilte av DOOM Eternal, som DOOM på 90-tallet, står for seg selv som enestående i hva de gjør bra: I rebootens tilfelle er det skyting i høyt tempo, hvor slosskampene nærmest blir et gåtespill i hvordan å løse kampene på en effektiv måte som gjør dem unike. DOOM endrer seg og holder seg svært relevant fortsatt. Syns det er fantastisk.
 4. Dette er enda verre. Et spill av svensker for svensker for å si det sånn. På hvilken måte er dette spillet verre?
 5. Det er to nye Blazcowicz-er i by’n, og de er veldig blodtørste. SNIKTITT: Wolfenstein: Youngblood
 6. Enig. Digger fargene. Når jeg tenker på Fallout 3 tenker jeg gråblått. New Vegas gulbrunt. Blir deilig med et slik spill som ikke assosieres med deprimerende ensfargethet. Dette er tross alt på forskjellige planeter ute i verdensrommet; ikke postapokalypsen.
 7. DOOM Eternal tar alt til et enda høyere gir vi ikke trodde eksisterte etter forgjengeren. SNIKTITT: DOOM Eternal
 8. Ja, men jeg liker ikke slike demoer som får spillet til å virke 100% hjernedødt. Hjernedødt var det ikke. Men jeg syns det var 100% god, trygg, Nintendo-underholdning.
 9. Journalisten sier bokstavelig talt at han ikke ønsker sensur, og når du sier dette understreker du bare enten-eller-poenget til Zedarius.
 10. Håper alle som har kommentert her til nå leser denne tråden:
 11. Tenker du på A Link Between Worlds, oppfølgeren til A Link to the Past? https://www.youtube.com/watch?v=qAluniNRibs
 12. Control byr på både action det ene mysteriet etter det andre. SNIKTITT: Control
 13. Vi graver etter svar i mystikken rundt Controls verden og ser på utviklerens inspirasjonskilder. INTERVJU: – Alt har en mening, selv om det virker surrealistisk og rart
×
×
 • Create New...