Gå til innhold

Necleto

Medlemmer
  • Innlegg

    1 239
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Necleto

  1. Vet ikke om dette er riktig underforstått, men vi prøver oss her.

    Hei.

    Jeg og familien min har for få måneder siden flyttet fra Tromsø til Skien i Telemark.

    Mannen i forholdet jobber i et arbeidsmiljø med veldig store aldersforskjeller, og kvinnen har fått jobb først nå denne uken. Vi kjenner ingen fra før, og har derfor ingen vennekrets. Det går litt ut over trivselen, og vi kjenner på at vi veldig gjerne skulle hatt andre å omgås med, ikke bare hverandre selv om det også er fint, men på en annen måte.

    Mannen er 28, og hun er 30 år. Vi har to barn på 7 og 9 år, begge jenter.

     

    Vi ser da altså etter "likesinnede", noen år fra eller til gjør ikke så mye, men dere bør gjerne være litt på samme sted i livet som oss. Vi er begge interessert i å gå i fjellet, mannen trives godt med sykling (landevei), og kvinnen i forholdet trives med trening, shopping, kafébesøk og mer. Kort sagt er vi helt normale mennesker.

     

    Dette er første gangen vi legger ut en slik "annonse", men håper ikke folk slår hånden av oss av den grunn. :)

  2. Outland er en god server hvis du er alliance og ikke har noe i mot kø. Jeg flyttet fra serveren for ett par mnd siden. Jeg ble lei av å være #1300 i kø når jeg logget inn på kvelden. De andre kan jeg ikke si noe om.

    Ja, kø er jeg litt "redd" for. Er det tidvis ekstreme køer, eller hvor lange er de i gjennomsnitt? Spiller på Stormscale nå, så er forsåvidt vant til det.

    Hvor flyttet du? Og er du en PvP spiller?

  3. Aha, forstår. Da tror jeg kanskje ikke at Defias Brotherhood er noe for meg :)

    Sitter og vurderer The Maelstrom. Har hørt flere spillere prate varmt om den. Nå viser det seg at flere i guilden muligens ønsker alliance istedet, så får ta det opp til vurdering. For meg har det ikke SÅ mye å si hvilken faction man spiller, foruten at alliance har kjedelige raser :)

     

    Hvordan er The Maelstrom som alliance? :)

  4. Jeg har ikke klart å finne ut av problemet/problemene med laptopen min, så jeg henvender meg her i håp om at noen enten vet hva det kan være, og/eller har hatt samme problemer selv.

     

    Jeg bruker/brukte laptopen primært til surfing, spilling og filmer. Alt har fungert fint rundt et års tid, men PC-en er heller ikke eldre enn som så.

    Nylig spilte jeg Diablo 3, og en feilmelding kom opp:

    "The graphics card driver has recent stopped working, but has recovered" (eller noe lignende). Jeg prøvde å starte opp spillet igjen, men fikk samme feilmelding.

     

    Deretter lastet jeg ned nyeste driver fra nVidia sine sider, installerte denne (passet på å fjerne gamle drivere), og prøvde på nytt. Samme problem, og også samme problem da jeg prøvde å se en episode HD-film.

    Lastet så ned en gammel driver, prøvde å installere denne, men samme problemer. Siste driver jeg prøvde, var en helt ny beta driver, men heller ikke dette hjalp. Av og til kunne jeg også oppleve å få såkalte "artifacts", eller farger som danser over skjermen med skarpe kanter.

     

    I dag tok jeg ut den opprinnelige harddisken, satte inn en ny, installerte en helt ren installasjon av Windows 7, og prøvde derfra. Installerte først den nyeste nVidia driveren, men endte opp med bluescreen. Lastet deretter ned en driver fra mars i år, men endte opp med samme resultat.

     

    PC-en blir ikke spesielt varm. GPU core temp. kan ligge på rundt 50-60 grader ved bruk, men dette er da ikke spesielt mye. CPU blir heller ikke spesielt varm.

     

    Er det noe poeng i å prøve å kjøpe nytt skjermkort? If so, noen som vet om en side der jeg kan bestille? Jeg er ganske rådløs etter å ha prøvd alt dette.

     

    Takker for svar, setter stor pris på om noen kan hjelpe meg.

  5. Hei,

    Jeg bare lurer på om det er noen "utenforstående" personer som har erfaringer med, meninger om eller annen form for bekjentskap til selskapet og/eller ansatte? Jeg spør siden det var vanskelig å finne annen info om dem enn det som stod på deres egen hjemmeside :)

  6. Takker for svar :)

    Ja, å bli kjent med foreldre er et alternativ, og det er vi forsåvidt også enige i, men vi har det inntrykk av at andre foreldre har det minst like hektisk som oss, og vi føler på det at det føles som å forstyrre folk dersom vi skulle ta kontakt og foreslå noe :) vi er også en del yngre enn de fleste foreldrene, så det er mulig det er derfor det føles litt "skummelt" også :)

    Men for all del - vi ser poenget og er forsåvidt enige :)

  7. Vet ikke om dette forumet er riktig sted, og føler meg igrunn ganske teit som poster dette, men here goes :)

     

    Vi er et par på 25 og 27 år som søker et vennepar i Tromsø.

    Mannen i forholdet vårt er opprinnelig sørfra, og flyttet til Tromsø sommeren 2010. Han kjente ingen her fra før, og mangler omgangskrets av den grunn :)

    Dama har også bodd sørpå noen år, og vennene hun hadde før hun flyttet sørover, er nå spredd "for alle vinder".

    Vi har 2 barn på hhv 4 og 6 år, men paret/parene vi søker må ikke ha barn.

    Vi søker venner vi kan be/bli bedt på kafé turer, kino og ellers ting man kan gjøre som 2 par. Vi er lei av å sitte alene spesielt i helgene, og håper å finne noen vi kan trives sammen med og ha det trivelig og gøy med :)

    send gjerne pm.

     

    Siden vi har to barn, går mesteparten av ukedagene med til dem, så det er vanskelig for oss å treffe folk via interesser, vi har så og si ikke tid til hobbyer, derfor prøver vi på nettet :)

     

    Håper ikke vi blir slaktet pga denn posten, og beklager om det ikke er lov på forumet, men kunne ikke finne noen regler som talte imot :)

     

     

    Mvh

    Espen og Hilde

    • Liker 4
  8. Hei,

    Jeg ser etter en ny realm. Jeg er en PvP spiller, og ser derfor etter et godt utgangspunkt for meg og noen få kamerater å opprette en ny PvP guild.

     

    Mine "krav":

    - Hverken Horde eller Alliance skal være veldig dominerende. Jeg ser etter en realm med bortimot 50/50 fordeling.

    - Trenger ikke være en PvP realm, kan godt være PvE, men skal ikke være en RP realm.

    - Mange norske spillere er bare et pluss, men vil helst styre unna realms med overflod av øst-europeere :)

     

    Så, tips mottas med takk, men begrunn forslaget ditt. Å bare nevne en realm er like god hjelp for meg som å ikke nevne noen i det hele tatt :) Så, svar på kravene mine og hvordan du oppfatter realmen du vil foreslå når du poster :)

     

    Edit:

    Kan legge til at jeg allerede har vurdert Bloodhoof. Noen som i tillegg kjenner til den?

×
×
  • Opprett ny...