Gå til innhold

Polymorf

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Polymorf

  1. Klart man kan være hyggelig om man ikke liker unger. Det som ikke er hyggelig er å si det i en quote til en som har babyen sin på nyfødtintensiven og må leve med usikkerheten på om barnet kommer til å bli friskt.

    Beklager! Har ikke fulgt med så mye her. Burde nok det.

    • Liker 1
  2. Blitt ekstremt lite søvn i det siste, så tror det går fint å sove til 9 istedenfor 7. Var ikke min legevisitt, men baby. Den er fra 9-11 og kan ikke være hos datteren min på Intensiven akkurat i løpet av den tida, ved mindre jeg allerede er der og holder henne.

    Åja. Men det var jo du som sa det var dumt. Jeg bare nikket anerkjennende. For hva vet jeg. Er forøvrig glad jeg slipper unger.

  3. Poenget med å tømme magasinet er å være helt sikker på at han ikke kommer til å skyte noen. Poenget med å forsøke gjenoppliving er at det er hyggelig om han overlever. Greia er at de er villige til å sette livet hans i veldig stor fare for å stoppe ham, men det er likevel å stoppe ham som er målet, ikke å drepe. Jeg vet det høres rart ut, og jeg er forøvrig motstander av generell bevæpning av politiet i Norge, men det er det som er logikken de bruker.

    Ja det er logikken de bruker, men det er fortsatt ikke nødvendig å tømme magasinet.

  4. Jeg trodde de fleste ønsket å dra "ut" å spise, og ikke sitte på hotellet. Besøke koselige, små restauranter. Men når det er sagt, så har vel de fleste norske hoteller den vanlige power-frokosten, som man betaler for. Det er jo greit å lade opp masse kalorier klokken 07:30 før man skal ut å gå på museer og fotografere arkitektur. Ærlig talt skjønner jeg ikke hvorfor folk ikke blir hjemme. Men jeg anerkjenner muligheten for at andre har ulik smak enn meg.

  5.  

     

    Flere som nesten kreperer av sommervarmen? :ninja:

    Jepp. Jeg jobber utendørs på 6. dagen i dag. Om morgenen flasser panna av på grunn av solbrenthet, på dagen blir jeg solbrent på nytt og på kvelden sitter jeg hjemme med hodepine på grunn av sola jeg er blitt utsatt for i mange timer.

     

    I et forsøk på å gjøre varmen litt mindre ubehagelig bestemte jeg meg nå for å barbere skjegget jeg har hatt i et år. Jeg kjenner knapt igjen mannen som tittet fram i speilet etterpå.

    Burde prøve solkrem...

    • Liker 1
  6. Jeg steker utmerkede speilegg og pannekaker i min støpejernspanne. Hvis det fester seg er det bare å ha i mer fett og/eller senke varmen. Du trenger ikke 2 panner. Husk at støpejern kan ikke bli ødelagt. Hvis du ikke steller den og det blir rust, er det jo bare å skrubbe den opp igjen.

×
×
  • Opprett ny...