Gå til innhold

EviLEddiE

Medlemmer
  • Innlegg

    1 648
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EviLEddiE

  1. Etter mye tweaking med grafikk-mods på mitt eget oppsett av Witcher 3, så har jeg endelig kommet fram til noe som definitivt ser bra ut for øyet og utnytter mitt GTX 1070 til det fulle på 1080p.

     

    I tillegg til HD Reworked Project, Supreme to Extreme Graphics Options, Toussaint Grass in Velen og High Quality Faces, så bruker jeg Ultra Realistic Environment and Light (UREAL). Denne har samlet sammen effektmoddene listet opp i videoen øverst i artikkelen (dog ikke STLM) til en enkelt mod, samt henholdsvis for begge Realistic Contrast Texture-pakkene og Increased LOD kombinert med Next Gen Haystacks, Stones & Misc.

     

    UREAL kommer med en egen SweetFX-profil, men istedet for denne bruker jeg heller Wild Hunt Re-Engaged, som etter min mening gir den beste tilpasningen for de forskjellige spillområdene med sitt Adaptive/Different Reshade Preset-system. En video av denne i aksjon kan sees her:

     

    https://www.youtube.com/watch?v=aXE6iGrULF8

     

    Og til slutt for flere valgmuligheter med NVIDIA Ansel, så anbefaler jeg også NVIDIA Ansel Utilities.

  2. Noe som burde kommet fram i artikkel er at NVMe disker kan bare bootes fra X99 og nyere chipsets, dette har jeg fått erfare på den dyre måten.

     

    Nå skal det nevnes at det er mulig å patche bios manuelt å ligge til NVMe boot støtte på en håndfull Z97 hovedkort. Men om en sitter på Z97 sjekk om ditt hovedkort kan oppdateres med NVMe boot funksjonalitet!!!

     

    Det er også ikke alle "billige" nye hovedkort som har full NVMe støtte. For maksimal støtte kreves det m.2 PCIe 3.0, og noen z97/x99 og nyere hovedkort lar seg rett og slett ikke boote med NVMe protokollen. Hovedkortene som søtter både boot samt full hastighet med NVMe er da gjerne de "dyrere" hovedkortene og ikke "entry level" hovedkort.

     

    Har nå nettopp moddet BIOSen på mitt ASUS P8Z77-V PRO med NVMe-støtte, brukte da denne guiden hos Fernando's Win-RAID Forum.

     

    Spent å se om dette vil kunne boote med Toshiba/OCZ RD400 som jeg hadde tenkt å gå for - med mindre jeg kan finne et bra HHHL-adapter for Samsung 850 Pro...

  3.  

     

     

    Har gitt opp Pillars, fordi loade tidene har blitt enorme. 15 sekunder for og laste 2 etasje på en bygning ? fuck that.

     

    Ser at 1.04 patchen har noe rundt load/save optimalisering, håper det hjelper.

    Laste og save tidene ble litt frustrerende etterhvert ja. De siste 10 timene av spillet var slik for meg, regner med at det er problemer med å laste og lagre filene når de blir større og større. Akkurat som at når en Skyrim save var over 12mb var det flust av krasjing og frysing. 

     

     

     

    Har satt meg selv til opt-in på beta releases, så nå har jeg testet 1.04. Lastetidene er bedre, men fremdeles alt for lange.

     

    Orwandel: hvordan skrur man av auto-save? Fant ingenting i options...

     

     

    Du trenger en mod. Husker ikke navnet. Tror det er en av de mest populære.

     

     

    Det er nok snakk om IEMod: http://rien-ici.com/iemod/pillars_of_eternity (man må opprette en konto på NexusMods for å få lastet ned)

     

    Mange kjekke funksjoner der, bl.a. tilpasningsmuligheter for UIet, forskjellige innstillinger for autosave, looting/tilgang til Inventory under kamper, forbedret fiende-AI, samt raskere bevegelse i Scouting Mode. Men det finnes også flere funksjoner som kan nerfe spillet for enkelte, som f.eks deaktivering av Disengagement- og Moving Recovery-mekanikkene, samt modifisering av XP/level-tabellene.

  4. Om en Mac og en Windows-PC begge skal lagre filer til den samme harddisken er det dessuten viktig at den er formatert med det filsystemet som kalles FAT32

    exFAT er vel å foretrekke, da dette støttes av både OS X og Windows (siden henholdsvis Snow Leopard og XP)? Da slipper man bl.a. unna filstørrelsesgrensen på 4 GB...

    • Liker 4
  5. Er det bare meg som lurer på hvordan Apple skal få plass til en intern strømforsyning som bl.a. skal kunne drive en 12-core CPU og dual GPU? Da jeg først la merke til denne kompakte størrelsen, så tenkte jeg at man måtte ha en ekstern strømforsyning. Men bildet med tilkoblingene bak på maskinen viser jo en kontakt for en standard 3-pin apparatkabel...

     

    Kan Apple ha fordelt de nødvendige komponentene for strømforsyningen på de tre komponentkortene vist på disse bildene? Eller er dette nok et eksempel på et Designers vs Engineers-dilemma med klar overvekt på førstnevnte?

  6. Av og til skjønner jeg ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder kaste bort tid på forum.

     

    Jeg deler samme oppfatning - innlegget mitt i stad var det første her på diskusjon.no på lang, lang tid. Å lese diskusjonsforum av typen vgd.no samt kultur, politikk og religion på dette forumet er en ypperlig oppskrift på å få meg ettertrykkelig ned på jorda igjen dersom jeg er glad og lykkelig. Jeg føler at jeg rett og slett har vokst fra meg denne vanen å diskutere med vilt fremmede mennesker på nettet om ting man er uenige om.

     

    Og spesielt fordi Transformers, GI Joe og andre lignende konsepter er sterkt mislikt blant mange på dette forumet, føler jeg heller ikke noe behov til å ytre meg noe ytterligere her. Jeg får heller begrense gleden og interessen min for Transformers til meg selv og mine venner og kjente, og ikke til gud og hvermann.

  7. Som stor Transformers-fan følger jeg selvsagt med på TF: Prime. Flott at de brakte tilbake Cullen og Welker tilbake som Optimus Prime og Megatron, og å se Starscream med den personligheten som kjennetegner denne karakteren. Regner med at persongalleriet tar seg opp etterhvert som episodene kommer.

     

    Selv om det koker inne i meg når jeg leser enkelte av innleggene her, så aksepterer jeg at dette forumet består av mennesker med forskjellige kulturpreferanser. Personlig har ingen problemer med å anse meg selv som en person som lar meg underholde av noe, som andre anser som intellektuelt og kulturmessig mindreverdig. Det hadde blitt en kjedelig verden dersom alle skulle ha likt de samme filmene og TV-seriene..!

  8. Etter 12 sammenhengende år som Telenor-kunde (!), bestemte jeg meg for å slå til på Gavepakka. Og som mange her påpeker, er det faktum at OneCall tilbyr Telenor-nett hovedfaktoren til at jeg valgte OneCall, og ikke f.eks. Chess og Tele2.

     

    Mitt nye SIM-kort fra OneCall ble aktivert forrige tirsdag, og bortsett fra litt roaming-kluss mellom Network Norway og Telenor (er mye på bussen og surfer på telefonen), så er jeg fornøyd. Eneste tingen jeg stusser på, er at OneCall ser ut til å ha levert et italiensk SIM-kort til meg. SIM-applikasjonene ser ut til å stamme fra den italienske operatøren Telecom Italia Mobile (TIM) - i tillegg var APN-instillingen satt til TIM sin server (og ikke til "Internet").

     

    Er det andre her som har fått italienske SIM-kort fra OneCall? Og hvorfor har de valgt en slik løsning? Er litt redd for at jeg skal få en kjemperegning på mobildata, da jeg har lagt merke til at man ikke kan deaktivere dataroaming (har iPhone) uten å miste datatilgangen...

  9. Jeg er blitt såpass lei av å til stadighet bli banket av Azazel (har kun klart å slå ham med Hwoarang og Bryan), så for øyeblikket holder jeg meg til Offline Ghost Mode. Satser på å få alle karakterene opp til 1. dan før jeg begir meg på onlinedelen, leker med tanken på å gjøre Mokujin som min hovedkarakter (spilte mest som Mokujin i Tekken 3).

     

    Noen her som har noen tips på hvordan man skal klare å ta NANCY-MI847J? Og har man på noen som helst måte påvirkning på den rulett-tingen som kommer titt og ofte (fikk faktisk "Lucky" en gang)?

  10. Måten jeg løste dette problemet mot mitt Altibox (Lyse) bredbånd, var å aktivere DMZ i innstillingene for Telsey-boksen. Og IP-adressen jeg satte som DMZ, var den samme som jeg har satt opp min trådløse ruter (D-Link DIR-655) med. Da er det den trådløse ruteren som har kontrollen på portene, og ikke Telsey-boksen. Og med UPnP aktivert, går bl.a uTorrent og DC++ (med aktiv modus) som en drøm :)

     

    Det som er verdt å nevne, var at jeg IKKE logget meg inn på Telsey-boksen ved å skrive dennes IP-adresse i nettleseren min, men ved at jeg logget meg på mine kontosider på lyse.no. Du har den samme muligheten på Hafslund (Viken) sine sider - bare gå inn på Min Side og logg deg inn, evt opprett tilgang.

  11. Far Cry (2008) - Katastrofalt dårlig, selv om jeg vil anse meg selv som meget tolerant angående filmsmak. Flere av scenene og dialogene var bare pinlige å se på, som f.eks. Jack sin framgangsmåte for å få varmet seg etter å ha vært i kaldt vann.

     

    Men nå er det jo vår kjære venn Uwe Boll som står bak denne filmen - så jeg prøvde å kjøre ned forventningene til denne filmen etter beste evne, og stille opp med et åpent sinn. Men selv da kunne jeg, etter å ha sett filmen, ikke unngå å føle at jeg nettopp hadde kastet bort halvannen time av livet mitt.

     

    Kort sagt: Forferdelige greier!

×
×
  • Opprett ny...