Jump to content

FB.021609726700906

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

About FB.021609726700906

 • Birthday 05/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Spillet er nå menge år gammelt så hadde vel ikke vært så galt og gitt bort! Fatter heller ikke at det kunne ta så forferdelig lang tid med oppfølger av half-life 2. Samt man må ha vr briller. Idiotisk hele greia.
 2. Hovedsmitten kommer fra Kina! Våkn opp! Kommer fra torget i Kina der man selger hunder. katter, ekorn., rotter, flaggermus og slanger som snacks. Disse dyrene bærer på masse bakterier. Har sett video derfra! Men kinesiske myndigheter gjør alt for og dekke over at det er hovedkilden.
 3. Steng grensene for godt ut og inn fra Kina! Lever jo verre enn kannibaler! Ikke rart det kommer virus derfra!
 4. Jævla snålinger! De kunne vel heller gitt bort grats nedlasting til odel og eie!
 5. Gir bort gratis spill man kan laste ned gratis flere steder!
 6. Elendig spill med elendig grafikk. Spilte i 10 minutt så sletta jeg dritten! Glad for at jeg ikke betalte for det.
 7. G-Sync 144hz og RTX 2080 chip er vel neste dem stapper i en liten mobil:-) Kjølevifte+++
 8. Sort-hvit skjerm i 2019 ja! Skikkelig retro må man si. Ja den sveiva der fungerer sikkert bra i diverse fiskespill. Kan likså godt kjøpe seg en game boy:-)
 9. IKKE verdt prisen med tanke på hva som er under panseret på denne maskina. Den har en 8. generasjon Intel Core i7 med 6 kjerner. Denne maskina burde hatt en Intel 9 prosessor med 8 kjerner. Og den har et gtx 2080 skjermkort. Burde hatt et gtx 2080ti skjermkort. Dem er så snåle da det kommer til gamer laptoper. Man kunne hatt flere valg ved kjøpet av en sånn laptop, samt prisen skulle vært lavere!
 10. ALT FOR DYR! ikke verdt så mye. Da skulle det isåfall følgt med minimum et gtx 1050ti grafikkkort!
 11. TULL! Ut med juksemakere. Har man først juksa kommer de til og gjøre det igjen! Kanskje ikke nettopp på samme sted men de gjør det garantert igjen et eller annet sted. Gi dem en feit bot og sleng dem på og hue og ræva ut på livstid fra spillet dem jukser i! Det er min mening! Dere andre kan ha deres egen mening!
 12. Barn har ikke behov for vipps! Bare tull. Foreldrene skal ta seg av sånne ting frem til barna er ihverfall 16 år.Med tanke på sikkerhet og sløsing av penger.
 13. Denne maskina er rett og slett stygg! At sony i det hele tatt gidder og slå seg med på bølgen av retro maskiner er helt ufattelig. Men noen liker vel den vel så utdaterte maskina med sin forferdelige look og sist men ikke minst den elendige grafikken.
 14. Prisene er helt klart for overprisa ja! Og er nå snart i 2019, fremdeles er det umulig og bytte cpu/gpu i bærbare. Fatter det ikke hvorfor dem ikke kan lage bærbare som er mer fremtidsretta.
 15. Å bruke 75000kr på en laptop er helt absurd. 75000kr til oppussing av bolig: Da er jeg enig!
×
×
 • Create New...