Jump to content

Trinket

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Gode poeng. Eneste jeg tenker er at det kanskjer er mulig å holde hjulet i ro med den ene hånda mens en løfter med den andre, og dermed ikke utløser alarmen. Tror kanskje hjulet må beveges litt for at alarmen skal gå...?
 2. Takk for innspill! Da er det kanskje lite vits med en slik en https://e-wheels.no/produkt/tilbehor/las-med-alarm-for-el-sparkesykkel-1#product-tabs1 . Eneste fordelen er at barna kan låse sparken i et aktivitetsområde uten noe sted å feste sykkelen til.
 3. Leter etter vaier-lås med alarm som nevnt i denne artikkelen. https://nab.no/gunnar-mener-han-har-funnet-losningen/19.20520 Sier det kan fås under 200 kroner, men klarer ikke å finne. Har funnet en bøylelås med alarm hos netonnet for 500 kroner, men den veier 1kg.
 4. Finner ikke disse bøkene. Trenger et alternativ. Ja, tenkte på de, men de koster litt og har ikke tenkt å kjøpe noen med det første. Lurte på om noen med en slik skanner gjør det mot betaling...
 5. Skulle gjerne ha skannet bøker til pdf filer. Ønsker helst å sende dem til noen som gjør det profesjonelt. Men et program som prøver å rette på buen som er i sidene på boka etter at jeg har tatt det med mobilkamera kunne jeg også tenkt meg. Takk for svar!
 6. noen som vet hvor mye jeg får ladet en laptop med 25600 mAh? 1 gang eller flere? også, hva betyr dette "Kapasitet: 94,7Wh (14,8V, 6400mAh)/25600mAh@3,7V"?
 7. Som gir 230V strøm ut til utstyr ja. Ikke dårlig den der GoalZero, men litt i meste laget. Finnes det noe for rundt 1500 kroner?
 8. Finnes det et trådløst batteri (powerbank) med AC tilkobling? Ser det finnes i amerika, men har ikke klart å finne et i norge, med europeisk AC tilkobling.
 9. Noen som vet om der er mulig å lade https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/39643/acer-aspire-5-15-6-barbar-pc-solv med powerbank USB? Vet ikke helt hva kriteriet er. USB C? Disse portene er i laptoppen: - 1 stk. "vendbar" USB-C 3.1 Gen1-port - 2 stk. fullstørrelses USB-A 3.1 Gen1-porter (en som kan lade selvom PC-en er av eller i dvalemodus) - En USB 2.0-port
 10. Hei, leter etter et forheng til vinduene som festes med glidelås eller borrelås. Hvor får jeg kjøpt det? Ikke interessert i solfilm.
 11. Hei. Skal ta førerkortet. Ser det er to ukers hurtigkurs på Bryne men det er ikke et must og vet ikke om det kanskje blir litt vanskelig. Kan like godt ta det på 4-5 uker hos kjøreskole. Begynner å få god kontroll på kjøring og teori. Ser etter noe kjapt og billig. Kan ta den nesten overalt i Rogaland (ikke haugesund eller nordover). Tips, innslag?
×
×
 • Create New...