Gå til innhold

Persund12

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Persund12

  1. Hei, jeg har kommet ut av videregående med veldig gode karakterer og har lyst til å bli advokat.

     

    Har vurdert og søke på Stanford, eller og gå på Universitetet i Oslo. Det er fordeler og ulemper med begge to. Så jeg lurer på om jeg har en veldig fordel for og få jobb hvis jeg går på Stanford.

     

    Så er det sånn at hvis jeg går på Stanford, har jeg en VELDIG stor fordel i jobb markedet, eller er det ikke så stor forskjell?

  2. Underoverskrifter brukes som regel når forfatteren ikke forventer at leseren leser spesielt nøye. De forventer at leseren bare "scanner" innholdet.

     

    Eksempelvis, hvis du leser en mellomstor VG-artikkel (på nett), så bruker de underoverskrifter fordi de ønsker å "provosere" leseren til å lese hele artikkelen. Det er et billig triks.

    Akkurat derfor jeg hadde med underoverskrifter. Artikkelen min hadde sjangeren "artikkel for et magasin." Hadde med underoverskrifter for å gjøre leseren med interessert

  3.  

     

    Det ville hjelpe oss å vurdere den hvis du legger den ut. Bruken av underoverskrifter alene ser jeg ikke helt problemet med, men det kan være måten de er brukt på (for mange, f.eks.)

    På en artikkel på 1000 ord var det 4 underoverskrifter

     

     

     

    Så 250 ord pr. avsnitt? Relativt kort for å bedømme hvor flink du er til å skrive.

     

    Altså, fikk karakteren 5+, men det irriterer meg at det som hindret meg fra i å få 6er var at jeg hadde med underoverskrifter. Fant et eksemplar var illustrert vitneskap der var ikke artikklen mer en ja ca 1000 ord, den hadde med underoverskrifter

  4. Har fått trekk på engelsk tentamnen min i engelsk pga struktur, han skrev at hoved grunnen var at jeg hadde med underoverskrifter.

     

    Hvorfor får jeg trekk for dette!? Vi skulle skrive en artikkel for et magasin, om demokratiet. Hvis du ser i f.eks. Illustrert Vitenskap ser du at de fleste artikklene har underoverskrifter.

     

    Kan noen forklare meg hvofor jeg får trekk for dette?

  5. Hei! Jeg sitter med et prosjekt og lurer på hvor mye NFC teknologi koster og putte i produktene sine? Som f.eks. Apple Watch, hvor mye koster det å putte nfc teknologi i den?

     

    Vet dette høres rart ut men hvordan ser den ut? Er det en liten brikke, eller en prossesor?

     

  6. Nå har jeg spektakulært lite peiling på kjemi. Men jeg vil allikevel anbefale deg med å være litt forsiktig med å etterligne kjemikere på YouTube. Hvis du skal gjøre det, bruk nå i det minste vernebriller, og gjerne gjør det utendørs de første gangene til du veit hvordan det ender.

    Jada :) Jeg tar alltid forhåndsregler, men dette er vist på flere kjente tv show (blandt annent ellen show.) Så jeg vet at det ikke er noe farlig ekspriment :wee:

  7. Hei jeg vurderer og kjøpe ny pc, men jeg vet ikke helt hvilken jeg skal kjøpe.

     

    Her er kriteriene mine så dere kan komme med forslag, si gjerne hva som er positivt og hva som er negativt.

     

    -Intel core i5 og oppover

    -Fint design, tynn

    -Skal brukes for litt spilling men mest for surfing

    - Under 10 000,-

     

    På forhånd takk :wee:

  8. Ja, i Norge har vi også denne retten. Vi kaller det "vernet mot selvinkriminering i straffeprosessen".

     

    I USA kalles det for "Our Fifth Amendmend Right" og "fifth amendment" refererer til den femte justeringa av grunnloven.

     

    Dette er ikke noe man slenger ut for å slippe å vitne. Og man kan ikke velge selv hvilke spørsmål man ønsker å svare på. Enten velger du å bruke retten din, og nekter å svare på spørsmål, eller så gjør du deg tilgjengelig for å svare på spørsmål.

     

    Det er også opplagt at dersom man hevder denne retten, og nekter å svare på spørsmål, så vil en dommer og/eller jury kunne fatte mistanke. Man skal derfor være forsiktig.

    Takk for bra svar! Det var alt jeg lurte på! :):w00t:

  9. Hei! Vet dere om en side hvor jeg kan lage en meningsmåling? Trenger dette for et skole prosjekt, trenger også at en del folk svarer (helst over 50 personer.)

     

    Dette kan godt være en tjeneste jeg kan betale for, men ikke for mye. Trenger også svar ganske kjappt, sånn altså innen noen dager på meningsmålingen. :)

  10. Hei! Skal stå på slalom i morgen å er usikker på om de er for små, har to par ski, et som jeg tror er litt for stort og et som jeg tror er for lite.

     

    Det ene parret er under haka på meg mens det andre parret ligger ca ved øyet mitt.

     

    Er en middels erfaren slalom kjører.

     

    Hadde vært fint om svar i kveld eller innen i morgen, så jeg får vite hvem jeg skal pakke med meg.

×
×
  • Opprett ny...