Jump to content

Persund12

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Noen som kan forklare meg mer om dette. Vet det er en type merkning som du putter på f.eks merke navn, osv.. Det jeg lurer på er, må man søke for å ha rettighetene for å sette dette navnet. Vi hadde en konkuranse på skolen hvor vi skulle finne opp et produkt, kan vi sette dette symbolet på vårt produkt navn, eller må vi søke om dette?
 2. Hvordan er tempraturen på sicilia i juli måned? Er det høy luftfuktighet?
 3. Noen som vet hvor man får kjøpt tørris til hjemme bruk?
 4. Hei, jeg har kommet ut av videregående med veldig gode karakterer og har lyst til å bli advokat. Har vurdert og søke på Stanford, eller og gå på Universitetet i Oslo. Det er fordeler og ulemper med begge to. Så jeg lurer på om jeg har en veldig fordel for og få jobb hvis jeg går på Stanford. Så er det sånn at hvis jeg går på Stanford, har jeg en VELDIG stor fordel i jobb markedet, eller er det ikke så stor forskjell?
 5. Akkurat derfor jeg hadde med underoverskrifter. Artikkelen min hadde sjangeren "artikkel for et magasin." Hadde med underoverskrifter for å gjøre leseren med interessert
 6. Jo, det er en kort artikkel. Hadde det vært 3000-5000 ord hadde det vært mer naturlig med underoversrkifter, men ikke nødvendig. Det var en argumenterene tekst, hver underoverskrift underbygget et argument.
 7. På en artikkel på 1000 ord var det 4 underoverskrifter Så 250 ord pr. avsnitt? Relativt kort for å bedømme hvor flink du er til å skrive. Altså, fikk karakteren 5+, men det irriterer meg at det som hindret meg fra i å få 6er var at jeg hadde med underoverskrifter. Fant et eksemplar var illustrert vitneskap der var ikke artikklen mer en ja ca 1000 ord, den hadde med underoverskrifter
 8. På en artikkel på 1000 ord var det 4 underoverskrifter
 9. Artikklen var på ca 1000 ord så den var ikke kort.
 10. Har fått trekk på engelsk tentamnen min i engelsk pga struktur, han skrev at hoved grunnen var at jeg hadde med underoverskrifter. Hvorfor får jeg trekk for dette!? Vi skulle skrive en artikkel for et magasin, om demokratiet. Hvis du ser i f.eks. Illustrert Vitenskap ser du at de fleste artikklene har underoverskrifter. Kan noen forklare meg hvofor jeg får trekk for dette?
 11. Fint svar på hvordan den ser ut, men jeg refferer til teknologien som f.eks. Er i IPhone 6, koster denne teknologien 50-100kr?
 12. Persund12

  NFC, pris?

  Hei! Jeg sitter med et prosjekt og lurer på hvor mye NFC teknologi koster og putte i produktene sine? Som f.eks. Apple Watch, hvor mye koster det å putte nfc teknologi i den? Vet dette høres rart ut men hvordan ser den ut? Er det en liten brikke, eller en prossesor?
 13. Jada Jeg tar alltid forhåndsregler, men dette er vist på flere kjente tv show (blandt annent ellen show.) Så jeg vet at det ikke er noe farlig ekspriment
 14. Hei, så en kul video på youtube hvor en fyr blanda "sodium polyacrylate" med vann og fikk en ting som så ut som snø. Det jeg lurer på er hva er "sodium polyacrylate" på norsk, og hvor får du kjøpt det. Har lest at det er "Natriumacetat" Men aner ikke om dette er riktig.
 15. Hei jeg vurderer og kjøpe ny pc, men jeg vet ikke helt hvilken jeg skal kjøpe. Her er kriteriene mine så dere kan komme med forslag, si gjerne hva som er positivt og hva som er negativt. -Intel core i5 og oppover -Fint design, tynn -Skal brukes for litt spilling men mest for surfing - Under 10 000,- På forhånd takk
×
×
 • Create New...