Jump to content

Pedersen33

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 :)

Recent Profile Visitors

659 profile views
 1. Ta det helt med ro. Innlegget er ment til personen som fikk sin egen kansellert og må fortelle sin sønn at han ikke får ps5. Jeg gir vel beng i hva folk flest gjør, jeg ga et alternativ til TotalF. Om vedkommende velger å kjøpe på Finn eller ikke får være opp til hen.
 2. Vel Kjell selger digital for 7 og disc for 8. Så nei, det er faktisk ikke så gale priser på Finn akkurat nå.
 3. Er ikke verre enn å kjøpe på Finn? Man får vel disc versjonen for mellom syv og åtte k i disse dager..
 4. Det var estimert leveringsdato 31. januar 2022, du hører nok fra dem etterhvert. Den forblir på "behandler" intill den er sendt.
 5. Er litt spesielt å legge ut fullt navn til andre på et nettforum, uten at de er klar over det.. ikke særlig gjennomtenkt..
 6. Om det gikk gjennom sist, hva gjør du her da? Du har jo klaget opp og ned hele forumet på at du aldri får tak i ps5, og nå sier du at det gikk gjennom sist? bestem deg bro
 7. Så du bare skriver vurderinger på tilfeldige nettsider uten å faktisk å ha kjøpt varen? spesiell hobby du har..
 8. Er ikke dette deg, som skriver en vurdering på siden til CDON, at du er kjempefornbøyd med det kjøpet? for over ett år siden.. Edit: Fjernet bilde
 9. Sikkert fordi du har kjøpt ps5 fra dem før.. "1 unit per customer. Any attempt to circumvent this will lead to cancellation of all orders.Bundle containg:- Playstation 5 Standard disc edition with one DualSense White- Exta.."
 10. Slapp av, folkens! Det er forhåndssalg med estimert levering 20/12. mest sannsynlig kommer de ikke frem før jul. De har nok fått inn et stort parti, akkurat som NetonNet og Elkjøp har hatt.. Det er ingenting som er galt her, de som bestiller får Ps5, rundt estimert leveringsdato, +/- noen dager(uker pga jul).
×
×
 • Create New...