Gå til innhold

Toro22

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Toro22

  1. Unskyld meg… Jeg burde skrevet indre østland. Tog er ett fenomen for de deler av landet som produserer minst og bruker mest. Olje: Prøv å sende folk og utstyr med tog fra Stavanger til Bergen, Fra Ålesund til Florø Fisk : Prøv å frakte fisk med tog…
  2. SÅ !! Oslo borgerene trenger en ekstra tunell fordi ting går litt tregt... Og det til en pris lik NordNorges banen... Hvor egoistisk er det lov å være?
  3. Det hadde også vært en ide å gjennomføre det vi allerede vet, f.eks. ett sort vindmølleblad reduserer fugle treff med 70%. https://forskning.no/alternativ-energi-energi-fugler/a-male-vindturbiner-svarte-kan-fore-til-at-faerre-fugl-blir-drept/1731268
  4. Faktisk med å investere en grei sum kunne det plutselig bli både kraft og avkastning på investeringen. Dette er jo teknologi som hele verden kan benytte, hvis gjort rett. (Rett sum er ikke 25mill)
  5. Selvsagt bør vi,og må vi! Og hvorfor ikke si at "Ja vi vurderer atomkraft også". Det er en feighet over det. Redsel for at noen skal bli sint og støtt. Så kjør på, bygg opp forskningsmiljøer. Jobb sammen med utalandske miljøer. Se hva som finnes og kommer. Når vi vet mer, og har redusert prosjekt risiko, kan vi ta en intelligent vurdering av kost, nytte og risiko.
×
×
  • Opprett ny...