Gå til innhold

Harley Davidson

Medlemmer
  • Innlegg

    264
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harley Davidson

  1. Anbefaler Samsung S10 lite som kom ut i vår/sommer. Jeg har den selv. Og det er et beist av en telefon til 6 lapper. Den ligner mest på S20 enn S10. Har Snapdragon prosessor og ikke Exylon. 4500 mah batteri som varer og varer. Og et jævlig bra kamera. Det du IKKE får da, er trådløs lading. Ikke glassbakside, og ikke optisk zoom.. Men den anbefales..

  2. Har en S10 lite

    over her blir det sagt at denne har 6 GB. Det stemmer ikke.

    Denne er en av de svært få Samsungene som kommer med snapdragon prosessor isteden for exynos. Og, den har 8 GB ram.

    Dette er en telefonen JEG er ekstremt fornøyd med. Og jeg er tidligere flaggship-junkie. 
     

    Er temmelig sikker på at denne gruser både A71 og mange andre alternativer. Ikke minst på kamerabiten. Vi har allerede en A71 i hus. 
     

    Min koster 6k. Verdt hver en krone.

  3. Angående artikkel / Test av OnePlus Nord
     

    Beklager, her MÅ jeg sette journalistens objektivitet i sterk tvil:

     

    Får OnePlus Nord 10 av 10?

     

    Hvorfor?

     

    Jeg har akkurat sendt tilbake et strøkent eksemplar av en AC2003 128/8. 

     

    Jeg må si det jeg fikk i hende står i sterk kontrast til karakteren 10 av 10 mulige. 

     

    Jeg skal forklare..

     

    Det alle vet, for å ta det først. 

     

    OnePlus har store tekniske problemer. Skjermene har på mange enheter veldig mye grønn og gul «tint». Det vil si at de ved lav belysning får rare fargeskjer på deler av skjermen. Men det var ikke problem på min. 

     

    De har en konstruksjonsfeil hvor de øvre komponentene står i press. Det kan på noen medføre feil på skjermen, og de har et punkt oppe ved kameraet som ved svakt slag får hele skjermen til å grønn. 

     

    Men det er ikke noe jeg kan bekrefte. Det får andre stå for. Jeg bare nevner det. 

     

    Det jeg kan fortelle, det er..

     

    Først og fremst. OnePlus lurer oss. Det er nevnt før. Makrokameraet. Jeg har aldri opplevd å bli løyet så til noen gang av noen mobilprodusent. Modusen heter «Supermakro». Det er ikke makro. Aldri vært. Ligner ikke på engang. Kommer ikke nært innpå. Bildet blir som tatt med mobilkamera på 15 cm avstand. Hovedkamera tar ekstremt mye bedre makro enn makrokameraet. Dette er nevnt før. Men det må bare understrekes for et ekstremt bedrag dette kameramoduset ER. 

     

    Hvordan kan Nord få 10 av 10 med hardware som ikke lever opp til sin påståtte funksjon? Nord HAR IKKE Makrokamera. Det er løgn. 

     

    OxyOS: Det er sagt at det er gjort over 200 optimaliseringer. Men likevel, det er framedrops, det er systemhikke hvor man bare merker at nå kom det et lite delay. Det går ikke overhodet så smurt. 

     

    En eldre Samsung med siste versjon av android og Samsungs eget skall går mere flytende. 

     

    Haptic-motoren. Noen gang hørt en mygg fise? Ikke jeg heller. Men dette er i allefall hvordan det kjennes ut. 

     

    Batteriet. Fra du tar telefonen i bruk, så begynner de første prosentene å falle veldig raskt. Deretter stabiliserer det seg. Den første prosenten faller nesten de to første minuttene etter en ladning. 

     

    Medfølgende skjermbeskytter. Denne blir ladet med statisk elektrisitet. Med det resultat at har du den i lomma så blir skjermen dekket at finstøv som klistrer seg til skjermen. 

     

    Mange opplever at notifikasjoner ikke kommer frem. OnePlus har ikke løsning på dette problemet enda. 

     

    Android Auto, og OnePlus sine snarveier. Fungerer ikke. Ber du om været via å trykke på vær-ikonet OnePlus har lagt der, så skjer inter. Nyheter, skjer intet. De fungerer rett og slett ikke. 

     

    Denne telefonen føles byggteknisk som en 4 av 10-telefon. 

     

    Og den påstår å ha funksjoner som den ikke har. 

     

    Dette er min advarsel til dere som vurderer å kjøpe en. 

     

    Denne testen her er ikke i samsvar med hva du får om du kjøper en OnePlus Nord. 

     

    Og vær forberedt på skjermproblemer. Enten rett ut av esken, eller når den har blitt brukt litt og fått seg et lite kakk på rette plassen. 

     

    Dette var min OnePlus nr 2. Kom fra 6ern. 

     

    Aldri mer OnePlus for meg. 

     

    Kjøp på eget ansvar. Nå er dere advart. Om enn litt dårlig forfattet, men likevel. 

     

    Cheers..

  4. Screenshot_20200311_125658_com.android.chrome.thumb.jpg.b912bd8289148e944cd4b4aed30194d5.jpgSe der ja. Nå har Huawei begynt å spamme med reklame. Og det går ikke an å slå av. 

    Nå selger jeg min P30. 

    Jeg får popopp-bannere fra Huawei Mobile Services med ads om themes og rabatter osv.. 

    Betaler f ikke så mye for en topptelefon for å bli spamma med reklame.. 

    Screenshot_20200311_125658_com.android.chrome.jpg

    Screenshot_20200311_130845_com.android.chrome.jpg

  5. klxm skrev (På 3.12.2019 den 11.55):

    Fleire som har problem med å at notifications med fitbit ikkje fungerar optimalt? Varierar om eg får varsler. Av og til kjem der "ukjent ringer" i staden for navnet. Inni fitbit appen får eg beskjed om at telefonen må re startast for at varslanne skal fungere - Men til ingen nytte. 

    Jepp. På Gamin dog. Er fordi at android notification servicen har stoppet.. 

  6. ALDRI la mobilen definere hvordan en person eller et forhold til en person er. Aldri bruk mobilen som skala for å vurdere ditt forhold til en person. Noen svarer mye, noen lite, andre så og si aldri. Noen er helt utbrent på meldinger. Ring, møt..SNAKK med personen. Og legg DET til grunn for dine vurderinger hva du hører. Jeg snakker av egne erfaringer. Jeg kapret verdens peneste jente ved å la mobil være hva det er, og heller legge det fysiske samværet til grunn for mine inntrykk.

    • Liker 1
  7. Jeg har P30 og dama har P30 pro. Hennes har sluttet å fungere med chromecastene i huset, min fungerer fint. Den finner altså ingen av de 2 vi har. Har prøvd å resette WiFi, chromecastene, har slettet cache fra hennes Google Home app, restartet telefonen mm. Er faktisk litt rådvill. Noen tips? Har en følelse av at dette kan ha en sær fix relatert til EMUI..EDIT: løste seg på en mystisk måte. Blir gal av å ikke vite hvordan, men jeje

    Er dere på samme ssid-bånd som casten?

  8. Må stadig reboote telefonen for å få bankid til å virke her. Fryktelig irriterende og siden reboot løser det har jeg ikke helt klart å klage til chilli heller.. Det kan vel ikke være et operatør problem når reboot løser det? Er det noe jeg kan gjøre utenom en komplett "reset" for å se om det blir bedre? Orker ikke sette av en uke eller to til å sette opp igjen telefonen så fabrikk resett er ganske utelukket.

    OneCall og BANKID er ikke sånn her.

×
×
  • Opprett ny...