Jump to content

Revenlurer

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Hei! Jeg skal vitne i rettsak i en sak som har direkte sammenheng med min tidligere jobb. Jeg får dekket fly, overnatting og mat, men har jeg rett på lønn for timene jeg bruker på dette?
 2. Takk for svar! Med bensin- og dieselprisene som er nå har jeg vurdert en slik elektisk bil, men skeptisk til rekkevidden. Spesielt når den igjen skal selges videre om kanskje 8 år. Men mest skeptisk er jeg til alt som er nytt. I tillegg kan jeg jo nevne at jeg har kjørt V90 CC og opplever det som en veldig god og solid bil. Jeg har også kjørt en ny Toyota Hilux noen ganger, som kanskje kan sammenliknes med Landcruiser. Denne opplevdes mye mer oversiktlig enn V90 CC, og var slettes ikke verst å kjøre. Har stort sett ikke behov for noe som går raskere enn 80 km/t.
 3. Hei, vurderer å kjøpe Volvo v90 CC eller Toyota Landcruiser. Vil ha en komfortabel og trygg bil med god fremkommelighet. Jeg kommer til å kjøre 95 prosent av tiden på asfalt, men de 5 siste prosentene som jeg kjører jevnlig er humpete, delvis bratt og til dels steinete. I tillegg er det til tider noe dårlig brøytet vinterstid. Har mer eller mindre bestemt meg for en av de to nevnte bilene, da jeg liker begge godt på hver sin måte, men er usikker på hvilken.
 4. Håper du har rett! Men Sovjetunionen mistet nesten 27 millioner mennesker i 2. verdenskrig, mens Norge mistet 9500. Dette sitter dypt i ryggmargen på russerne enda, på en helt annen måte enn for oss nordmenn. Jeg tror Russland kan komme til å gjøre mer enn vi kan forestille oss når deres verdier blir truet.
 5. Hei! Venstre vil ha 40 000 Natosoldater til Øst-Europa, deriblant norske soldater. Russisk cyberangrep på norske gass- og oljeinstallasjoner er også sannsynlig. Hva er sjansen for at krigen eskalerer såpass at eksempelvis alle nordmenn mellom 18 og 30 år må i krig? https://www.nrk.no/urix/venstre-vil-ha-40.000-nato-soldater-til-ost-europa-1.15867450 https://www.dagbladet.no/nyheter/russland-ekspert-kan-ogsa-ramme-norge/75442982
 6. Hei, er det noen som vet om en nettside tilsvarende liveleak.com uten virus? Kunne tenkt meg å fått litt mer informasjon om Russland/Ukraina enn det som egner seg for den gjennomsnittlige sensitive europeer.
×
×
 • Create New...