Jump to content

insomeseriousproblems

Medlemmer
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 :)

Recent Profile Visitors

1383 profile views
 1. hovedkortet det gjelder er ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO. Klarer ikke å finne ut om det er kompatibelt med ryzen eller ikke. hvordan kan jeg eventuelt finne ut det i fremtiden på egenhånd, så jeg slipper å lage en tråd for slike (enkle) spørsmål?
 2. dette er et supert tips som jeg ikke ville ha skjønt tidligere. tusen takk! har brukt noen dager nå og satt meg dypere inn i hvordan å bygge en pc og det virker som at å kjøpe delene hver for seg utelukkende vil gi deg mest igjen for eventuelle investeringer der pakkerpriser vil bli for høyt priser grunnet en eller to komponenter som ufordelaktig drar prisen opp.
 3. skjønner. om du hadde kjøpt den. hva ville du gjort for å oppgradere for rundt 2000 kr?
 4. Jeg er ganske blank på dette med å bygge pc'er selv, men la oss si at jeg f.eks kjøpte nr.3 over her og byttet inn ryzen 2600X og en amd rx590 for gtx980. ville det fungert mye bedre enn det som er der i øyeblikket? eller må jeg da eventuelt oppgradere alt annet for at det skal henge med i utviklingen. takk, for svar
 5. Så jeg har fått et tilbud om nr3 til 3000kr + skjerm. tenker jeg slår til på det til den prisen. Jeg vurderte å kjøpe en ryzen 2600X, men har dere peiling på om den faktisk er bedre enn i7-2600K som allerede er i maskinen? Prøvde å lese meg til noe info, men vet ikke helt om jeg skjønner forskjellen mellom de.
 6. der integrert grafikk ikke kan byttes på i ettertid da? er det det du sikter til. jeg skjønner at det blir litt i minste laget for det man ønsker seg, men setter pris på innsatsen din!
 7. har aldri bygd en egen pc før og vet ikke helt hva det minimale jeg trenger av komponenter er. Jeg skal nok klare å sette den sammen til slutt, så det går nok fint. Har lest at ryzen har utviklet seg bra kontra intel sine litt eldre modeller, og derfor også skeptisk til eldre på finn til relativt høy pris kontra en ny billig stasjonær.
 8. takk, for bidraget. altså - som du ser er det ikke øverste hylle jeg kan velge fra. det blir mer laveste hylle 😛 max type 5000,- derfor jeg har vært litt på jakt i bruktmarkedet. er forsåvidt enig i din vurdering av helheten.
 9. Saken er at jeg vil investere in en stasjonær pc som kan kjøre spill, produsere litt musikk og ellers normalt forbruk. Jeg har funnet 3 brukte på finn.no som jeg vurderer og en ny fra komplett. Er det noen som kan gi en vurdering på hva jeg eventuelt burde kjøpe om vi tenker verdi og pris. nr 1 fra finn (pris 4000): Acer Aspire GX-781 - Nvidia GTX 1050 2GB - Intel® Core™ i5-7400 prosessor - 8 GB DDR4 RAM - 1TB HDD - Windows 10 Home 64-biters - Trådløs nettverkstilkobling Acer 24" skjerm - 60Hz nr 2 fra finn (pris 3500): Hovedkort: Asus Prime B250M-K, Skjermkort: Asus Radeon RX 570 Strix OC 4GB, Cpu:Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU, PSU:ACBEL 450watt 80plus bronze, 12Gig ram (DDR4) nr 3 fra finn pris (3800): (i7 2600k, GTX 980 og 8gb ram, 1TB lagring + 144hz skjerm (BENQ XL2411) ny fra komplett: https://www.komplett.no/product/1147049/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/pc-i-deler-intel/pc-i-deler-entry-gamer-core-i5# setter pris på all hjelp her🙏
 10. hesiann! har funnet denne tråden fra tid til annen når jeg har vært ute etter å investere i en ny pc, men nå tenker jeg å kjøpe en stasjonær istedenfor en laptop. jeg fant dette tilbudet (6490,-) på komplett som snart går ut: https://www.komplett.no/product/1147049/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/pc-i-deler-intel/pc-i-deler-entry-gamer-core-i5# vurdert opp mot f.eks "the corporal" hvordan holder den seg? lest mye bra om rx570 men sånn ellers har jeg ikke sjanse til å vurdere om dette er en god investering i forhold til prisen. så forsåvidt også denne hos elkjøp til 9995,- https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/50823/hp-pavilion-gaming-0698no-stasjonar-pc-sort om noen har noe lurt å si så hadde jeg satt pris på det
 11. Det startet med at batteriet ikke ville lade med strøm tilkoblet. om jeg holder musen over batteri-ikonet på oppstartslinja, så står det ofte (plugged in, discharging). tar jeg ut strøm og putter inn igjen, så kommer ladeikonet i noen sekunder, helt til den slutter å lade. strømmen går sakte mot 0. Jeg fant en løsning for å lade batteriet med å skru av laptopen. ta ut batteriet. holde inne av/på knappen i 30 sek. starte maskinen og gå til bios for å gjennopprette tidligere innstillinger. Så om jeg startet maskinen etterpå og satt i batteriet, så ville det lade som normalt. Der jeg er nå er at maskinen ikke vil starte opp om jeg har batteriet tatt ut av laptopen. setter jeg i batteriet, så starter laptopen, men batteriet vil ikke lade seg. Så dette er blitt en ond sirkel. Noen som har forslag til hva jeg skal gjøre?
 12. Skal selge en laptop og lurte på om det finnes en slik ordning?
 13. Det jeg lurer på er hva ville du betalt for en slik laptop? Aner ikke hvilken pris som er forsvarlig eller for høy rett og slett. Noen med forslag.
 14. Takk for hjelp og svar! Fant endelig en enkel løsning. Det var ikke verre enn å dele HDD'en opp i en stor og en mindre del, også formatere den lille delen (10gb) til fat32 rett i windows. Opprettet da et nytt volum som jeg kunne gjøre klar i cmd og overføre windows til. Switchet om på boot-sequence i bios på den andre maskinen også var det gjort
×
×
 • Create New...