Gå til innhold

Fjell

Medlemmer
  • Innlegg

    215
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjell

  1. Lærte japansk i to år. Om jeg fremdeles husker dem så kan jeg hiragana og katakana og litt Kanji. Japansk er kjempekult språk. Vil definitivt anbefale å lære det :)

     

    Det er som de første postene sier. Det hjelper veldig mye å lære hiragana og katakana først. Det føles kult og morsomt å skrive mens man lærer ord og setning på den måten. Uansett så ønsker jeg deg lykke til.

  2. Ifølge wikipedia så er anime en forkortelse for animasjon. Det er noe japansere bruker på alt som er animert. Eller tegnefilm/serie i vårt språk.

    Mens anime for oss betyr tegneserie ifra Japan.

     

    Er grunnen til at vi har forskjellsbehandlet betydningen fordi at man tenker at anime fra Japan er mer alvorligere og seriøst. At man vil skape en annen identitet enn det man har i tegnefilmer/serier ifra andre land på generell basis.

     

    Lurer på hva dere syns :)

  3. Jeg bestemte meg for å lage en tråd der vi kan diskutere og snakke om spill vi liker. Om det allerede ikke er en tråd om det. Så her kan vi snakke om hva som helst, som en generell prat tråd om spill

     

    Jeg gamer foreløpig Mega Man X7, jeg synes Mega Man X6 er best etter min mening. Er så kult å dash og slash eller skyte ting. Sykt bra laget til de som laget spill serien der.

  4. Har blitt litt det noen ganger i det siste. Altså en :p. Selv om jeg vet at jeg har laget noen par dumme tråder i det siste også så er det delvis min skyld. Men det går meg på nervende noen ganger at man skal irritere på seg folk istedet for å snakke personen til fornuft.

     

    Vil prøve å ikke virke uhøffelig, selv om jeg kan drive med noe spetakkel som er helt greit om noen sier fra om. Men ellers enn det.

     

    Uansett så er det hyggelig å diskutere og snakke om ting :)

  5.  

    Det passer bedre i "humordelen" - i denne delen av forumet er det best å være litt varsom med humor, fordi det handler om veldig viktige verdier for ulike folk

     

    Forumet blir seende ut som en "barnehage" når folk ikke har evne til å begrense seg

     

     

    :thumbup:

     

    Nja. Var mest ute etter hva deres meninger er om å konvertere dyr :p

    Selv om det kan høres humoristisk ut :D

  6.  

    Nei. Jeg synes det bare virket morsomt bare.

     

    Og hvorfor dømmer du dumhets skalaen på alder? Burde det ikke være at noen er slik og noen er det ikke. Mange tennåringer er helt sikkert smarte og kan mye.

    Du trenger ikke være gammel for å være vis!

     

    Men måten du har en tenårings måte å uttrykke deg på.

     

    Det forandrer egentlig ikke din første post :hm: . Folk er folk uansett.

  7. Bare se :)

     

    Skriver noen anti muslimske ting så vil de skrive anti kristne tinger og gå på venstre siden, dere kan ikke angripe begge to da?. Wow. Balleløse mennesker :D

     

    wow, hvor anti vestlig kan dere bli. Forædere hele gjengen.

     

    Om dere liker å bli rævkjørt så mye av denne religionen så hvorfor ikke bare snakk arabisk og gå til en moske mens dere er igang. Dere driter jo søren meg i å kritisere en drit?

     

    Pinglete anti vestlige dritt. Ååå nei la oss være forsiktige med ordspråken hos muslimer som bomber dritten ut av folk. Men la oss gå berserk på kristne som går med et KORS på TV omg det er verdens undergang!

     

    For gudskyld dere er noen forbanna pinglete idioter.Humanetisk meg i ræva.

     

    DURUAHAUAUEAU§§§

    • Liker 2
  8. Nå vil jeg ikke forvente at kristne ville sitte rundt et bål og tenke. Haha Jesus vitser er gøye :p

    Men i nåtiden.

    Utifra mine opplevlser så sitter kristne ikke med et steinfjes over sin religion utifra mine opplevelser som om det er snakk om liv og død. Men så kan nyere generasjon muligens være mer annerledes iforhold til den gamle. Er liksom noen sammenheng med det også.

    Bare søkte generelt opp.

    http://worldhaveyoursay.wordpress.com/2008/04/03/on-air-today-can-muslims-take-a-joke-about-islam/

    Noen mener vel at Life of Brian er morsom. Som jeg er helt enig i.

    Jeg synes blant annet denne er morsom :yes:

  9. Vi er utkastet. Etter mange år med undertrykkelse. Så vil folk en dag akseptere at heterofili er normalt. SchneiderACHTUNG religionen har Gud men de begynner å bli litt for pirkete på å sette oss i dårlig lys. Nå er det på tide at vi når frem til heterofiler som sliter med de samme problemene.

     

    Det er ingenting galt med en kvinne og en mann kysse eller legge hånden over hverandre. Jeg ser mye diskriminering i England på det, og nå må vi ta kampen opp. Join me my brothers!

     

    Let us kiss hardcore through the hetero parade of London.

×
×
  • Opprett ny...