Jump to content

OleeKristian

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About OleeKristian

 • Birthday 12/01/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

792 profile views
 1. Hei, jeg har en bestefar som nettopp har flyttet på sykehjem med demens. Var og besøkte han i sta og tenkte at han skulle hatt en høyttaler han kunne hørt på litt musikk. Det finnes jo flust av simple Bluetooth høyttalere og DAB -radioer, men her tenker jeg at man skulle hatt mulighet for fks. Sd-kort slik at jeg kan legge inn mange av de gode slagerne slik at han kan få hjelp til å høre på når vi ikke er på besøk... Setter stor pris på gode forslag. Dette må være en simpel sak, siden han ikke lenger er frisk nok til å betjene nå serlig med brytere.
 2. Fint at jeg kunne more deg på en vanlig søndag. Kan det tenkes at hele grunnen til at jeg spør folk om tips og råd er at jeg prøver å finne en PC som treffer sweetspot mellom pris og hva du faktisk får? Og når jeg sier "fungerer etter 4 år" så tenker jeg som sagt på at det går ann å bruke nettleser relativt uproblematisk.
 3. Hehe hun frøkna vi har er ikke kravstor når det kommer til slike ting. Hun bruker nå min Macbook pro fra 2014 til å spille sims og viften bråker som et helvete men hun er storfornøyd bare hun får låne den. Jeg tenkte nå mer at det gikk Ann å bruke den til å betale regninger og se Netflix om 4 år fks. Syns generelt det er dumt å bruke flere tusen på slikt for kaste det etter 2 år fordi enheten ikke fungerer lengre.
 4. Takker så meget for svar! Det gjør iallefall søket en del lettere. Jeg har faktisk sett litt på test av Huawei sin Matebook før, var ikke klar over at den hadde blitt så billig. Den er fortsatt en del over budsjett, men tenker at jeg skal følge med på den på black friday! Noen som har erfaring med matebook?
 5. Hei. Nå nærmer det seg jul. Jeg og samboeren tenker å gi jentungen på 11 en bærbar PC i Julegave i år. Jeg har selv brukt Mac i flere år nå og føler meg derfor litt i villrede når det kommer til PC verdenen, og håper derfor at dere kanskje hadde noen tips. Kriteriene: - Under 5000kr (om det er et eksepsjonelt godt kjøp så er vi villige til å strekke oss litt.) - Grei batteritid - Kjøre Sims 4 og Netflix smertefritt uten nevneverdig viftestøy. - Tåle at en jente på 11 kan være litt uforsiktig. - Bra nok til at hun kan ha den 3-4 år uten at den er helt krise. Nå er det jo også ikke lenge til black friday, så da kan det jo hende det går ann å gjøre seg et kupp
×
×
 • Create New...