Gå til innhold

Sectoid

Medlemmer
  • Innlegg

    637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sectoid

  1. Jeg har det på samme måte. Tåler dårlig å se på at dyr lider, men barn som blir utsatt for ubehageligheter (blir brent levende, får hendene hugget av osv.) går egentlig fint å se. Men jeg har sluttet å se slike videoer.

     

     

    Det tror jeg jammen er godt for det høres ut som om du har blitt forferdelig desensitivisert :\ Den normale reaksjonen av å se at andre har det vondt, særlig uskyldige, er å oppleve negative følelser. Det er derfor det er høye murer og piggtrådgjerder ved slakterier og folk som jobber i slakteri ofte får problemer med PTSD-lignende symptomer, rusmisbruk og voldskriminalitet.

  2. Shit is gettin' weeeeeeird. Will Smith skal være Deadshot og Jared Leto skal spille The Joker i Suicide Squad (2016). Muligens Jesse Eisenberg som Lex Luthor... WTF? lol Må innrømme at Jared Leto som The Joker er en spennende tanke dog.

    Arrow/Flash/DC-folka har visst også tenkt å gjøre Palmer / The Atom til spinoff serie på CW. Og både Supergirl og en haug andre DC greier skal bli TV serier...

  3. Kanskje ikke en serie akkurat, men et klipprogram. World's Funniest Fails... med "kjendisgjester" jeg aldri har hørt om og Terry Crews som er fullstendig over the top og virker som om han går på noe. Jeg liker Tosh.0 og Ridiculousness er greit nok. Klippene er ok, men både Crews og gjestene er fullstendig bananas, virker som om de bevisst prøver å etterligne Ridiculousness, men å se Terry Crews kaste seg rundt på gulvet og være suuuuuperentusiastisk og leke Rob Dyrdek er bare weird.. samme greia med gjestene også, skal være supermorsomme og peke ut morsomme ting i bakgrunnen ved å tegne på skjermen... hvis noen kjeder seg og har lyst til å se noe skikkelig awkward og knapt morsomt annet enn ironisk så er dette showet for dere :p Verste er at folk faktisk ser på, så det blir antagelig fornyet...

  4. Noen som har sett "The 100" og har noen meninger om den?

     

    Mye tenåringsangst, løping frem og tilbake og leting etter folk. Men ok serie. Ble bedre i andre sesong.

     

    The Man in the High Castle er ikke akkurat det beste Dick har skrevet. Men på den andre siden er handlingen nærmest ikke-eksisterende, mens universet er temmelig kult, så det er faktisk et greit utgangspunkt for en serie så lenge de dropper hele plottet og lager noe nytt.

    Har ikke lest den, men jeg håper jo at serien dreier seg mer om det som skjer i verden enn akkurat med de to hovedpersonene da. I piloten gjorde det jo det fikk jeg inntrykk av.

     

    Helix sesong 2 har begynt , for de som har interesse av lett underholdning :)

     

    Jeg likte første sesong, men denne begynnelsen av andre sesong var... øh... føler meg litt fortapt. Skal ikke poste spoilere her, men disse utvidede plottene frem og tilbake i tid som alle de andre seriene gjør nå for tiden blir enten genialt eller katastrofe. Heller mot det siste.

  5. Litt for mange skuespillere på autopilot, men forhåpentligvis noe som lar seg bedre hvis det blir mer. Man in High Castle var sånn helt ok.

     

    Personlig var Down Dog favoritten min denne pilotsesongen til Amazon. Litt miks av Raising Hope og Mozart In The Jungle/Bored To Death. God kjemi mellom skuespillerne, og noen morsomme øyeblikk for en pilot. Litt herlig å se Kris Kristoffersen som weed-farmer.

     

    Er nok ikke for alle, nei. Jeg digger scifi, historie og alternative univers-plott, så consider the source hehe

     

    Jeg pleier ikke titte på komieseriene. Er så mange av dem og de er jo bare 21-22 minutter. Får heller titte på de som blir tatt opp :)

  6. Jeg antar at Sectoids poeng er at islam/islamister er i strid med 135a fordi de truer, forhåner og fremmer hat basert på både a, b og c.

     

    Nettopp :) Og bibelen og særlig gamle testamentet / toraen like så. Hadde disse bøkene blitt gitt ut i 2015 vil jeg anta at det hadde blitt stor ståhei. Men moderate religiøse personer har en tendens til å overse disse versene.

  7. Anyone? Hvordan kan vi forby islam i Norge?

    (Se kommentar over...)

     

    Islam er allerede forbudt i Norge. Kristendommen også. Det spørs på statsadvokaten og domstolene hvordan de velger å tolke lovene politikerne faktisk har laget. Personlig mener jeg at religion ikke skal ha noen spesiell beskyttelse. Bibelen og Koranen oppfordrer til vold og diskriminering mot folkegrupper og på basis av kjønn, etnisitet og legning.

     

    Paragraf §135a

    Den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring, straffes med bøter eller fengsel inntil 3 år. Likt med en offentlig fremsatt ytring, jf. § 7 nr. 2, regnes en ytring når den er satt frem slik at den er egnet til å nå et større antall personer. Som ytring regnes også bruk av symboler. Medvirkning straffes på samme måte.

    Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat,forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres

    • a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
    • b) religion eller livssyn, eller
    • c) homofile legning, leveform eller orientering.
    • d) nedsatte funksjonsevne
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...