Jump to content

terjehom

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by terjehom

 1. Hei! Hatt denne tlf i 2 mnd, og for andre gang opplever jeg at en nettside har tatt kontrollere over nettleser. Og åpner med stadig nye forslag til mer eller mindre tvilsomme nettsteder jeg kan besøke. Første gang dette skjedde måtte jeg resette til fabrikkinnstillinger for å bli kvitt det. Medfører mye strev for å gjenopprette tlf sine funksjoner. Er det andre måter å fjerne dette på? Til de som måtte lure.:,Tlf har ikke vært innom "voksensider" på nettet. 😉
 2. Hei hei.. Noen som kan hjelpe meg her? Har fått noe dritt på telefon, som synes å kapret nettleseren Chrome.

  Se vedlegget. Den sender ulike typer varsler og slik som i eksemplet, hvor Kjente personer omtales og tillegges urimelige meninger. Hvordan får jeg det bort? 

  Screenshot_20210119_093846_com.android.chrome.jpg

 3. Hei! Jeg har skaffet meg en ROB s600. Den skal klippe en plen på ca 250 kvadrat,noe jeg håper går greit. Ladestasjonen hadde jeg tenkt å ha på andre siden av huset,da det her er bedre tilgang på strømuttak,samt at jeg også kan ha litt mer oppsyn med maskinen, mtp tyveri. Men for at ROB skal finne veien til ladestasjon, må den passere et område som er belagt med singel. Slik jeg forstår det er det da en fare for at den kjører seg fast. Hadde derfor tenkt å lage en "sti" av belegningsstein, som leder rett til ladestasjon. Og deretter ledekabel ved siden av denne stien. Og avgrensingskabel på utsiden av den igjen. Det jeg lurer på, er om ROB følger ledekabel slavisk, eller om den vil endre plassering ift denne? Dette har betydning for hvor bred min "sti" av belegningsstein må være. Og er det noen som vet om den kan programmeres til ikke å begynne å klippe, før den når området med gress? Håper jeg får dette opp å gå innen sommerferien er slutt. Nå har også fossilklipperen fått vann i forgasseren etter opphold ute i styrtregn ,og er blitt helt umulig å ha med å gjøre!
×
×
 • Create New...