Gå til innhold

8ball

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om 8ball

  • Bursdag 02. april 1992

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

4 897 profilvisninger

8ball sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg hørte en sang her om dagen, og lurer på om noen kan hjelpe meg med navnet? Sangen var på norsk og dialekt. Det er mest en fortelling om en togtur der folk forsvinner. Jeg tror de nevnte noen om Norges statsbaner som forventet noe svinn.. Hvert vers ble avsluttet med: Så var det X igjen (Der X gikk fra 10 til 1 ). Det var også mer opplesning til musikk, og ikke så mye synging akkurat. Noen som kjenner til dette?
  2. Jeg har et eget AS og jeg var eneste ansatt i firmmaet mitt frem til sommeren 2022. Nå som jeg ikke lengre er ansatt, så lurte jeg på om jeg kan avslutte lønnsmodulen i Fiken. Fimaet mitt utbetalte feriepengene mine i desember i fjor (2022). Så slik jeg ser det så skal det ikke være nødvending å bruke lønnsmodulen til noe i år. Jeg får fortsatt varsler fra Fiken som "Betale skatt og aga for jan.-feb. 2023". Men når jeg følger linken, så viser den bare historikken fra tidligere. Ingen nye oppgaver som jeg skal utføre, eller betale/overføre. Er det noe jeg ikke tenker på, som gjøre at jeg trenger denne modulen ut dette året? Jeg tenker da på noen eventuelle poster på årsavsluttningen for 2023. Og bør jeg eventuelt vente til jeg har levert inn regnskapet for 2022. Har sendt en mail til Fiken og spurt om dette for flere måneder siden. Men får ikke noe svar. (Jeg lurer på om det tolker dette som et regnskaps teknisk spørsmål, og derfor ikke ønsker å svare.) Noen som har gjort noe tilsvarende?
  3. Den nye prismodellen til Agder Energi er nå tilgjengelig. Har vært litt spent på hvordan dette kom til å se ut. Det har jo vært "mye" snakk om den nye modellen. Poenget er at de som bruker mye strøm må betale litt mer. Og de som bruker lite skal betale litt mindre. Fra Energinorge.no: Så en skulle kanskje tro at en som bruker veldig lite strøm, kanskje ender opp med å betale litt mindre i nettleie? Selv er jeg "heldig" når det kommer til strømforbruk. Dette da jeg bor i en blokk der oppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarme, og ikke belaster strømnettet. Dette betyr at jeg i dag har abonnement Tidligere "fastledd" blir nå kalt "kapasitetsledd". Og den minste kapasiteten på den nye modellen er jo allerede høyere en det jeg betaler i dag: Så om jeg ikke overstiger 2kWh/h og dermed er i laveste trinn (1), så går fortsatt fastprisen opp med 6% Når det gjelder energi ledd så er dette i dag på: Og med den nye modellen: Med et beskjedent forbruk på 250kWh i løpet av en mnd så er det ca 30% økning i kostnader på energiledd (har da fordelt forbruket til 75% dag og 25% natt, og sammenlignet opp mot gamle vinterpriser) Så de som bruker veldig lite strøm, ender opp med å betale litt mer i nettleie med den nye ordningen. Lurer på hvem det er som faktisk ender opp med å betale litt mindre, slik at nett selskapet ikke skal tjene mer..?
×
×
  • Opprett ny...