Gå til innhold

oba

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oba

  1. Poenget mitt er en ALT for kort periode fra beta begynner til lansering, gir ingen mulighet til å endre spillet basert på tilbakemeldinger før lansering, og fikse alt som er feil, og erfaring viser at Funcom dermed vil sluppe noe som ikke er bra, og satse på å rette det i ettertid.

    Så ett år med betatesting er altfor kort?? Hvor lang mener du en betaperiode bør være ;)
    • Liker 1
  2. Skulle ikke Galaxies avsluttes med en story om hvem som vant av The Republic og The Empire? Eller blander jeg?

    Her er oversikten over hvem som vant totalt og for hver server.

     

    SWG totalt Reb 56% Imp 44%

    Ahazi Reb 36% Imp 74%

    Bloodfin Reb 11% Imp 89%

    Bria Reb 63% Imp 37%

    Chilastra Reb 43% Imp 57%

    Chimaera Reb 76% Imp 24%

    Eclipse Reb 69% Imp 31%

    FarStar Reb 66% Imp 34%

    Flurry Reb 69% Imp 31%

    Gorath Reb 77% Imp 23%

    Radiant Reb 87% Imp 13%

    Shadowfire Reb 93% Imp 7%

    Starsider Reb 72% Imp 28%

    Sunrunner Reb 4% Imp 96%

     

    Spilte SWG i 7 år så det er litt vemodig at det nå er slutt. Enig i at spiller var bedre før NGE oppdateringen, men å si at folk var misfornøyd med alle oppdateringer etter det og at det bare var RP'ere igjen på serverne er bare tøv.

  3. Simkortet popper fint ut igjen når man prøver å ta det ut :-) MEN: Her vil ikke tab'en registrere at jeg har satt i simkortet! Det skjer ingenting... Står fortsatt bare "Sett inn et Sim-kort"... Så nå begynner jeg å bli irritert...! Skal teste med ennå en tab imorgen når jeg kommer på jobb, så får vi se om den klarer å registrere simkortet mitt.... Noen som har samme problem? Begge modellene jeg testet, er åpne modeller, altså de er ikke låst til noe. Og det er et Netcom tvilling-SIM... Testet med mitt vanlige SIM i tab nr.2 siden det andre satt fast i den første tab'en... Det eneste jeg kan tenke meg til, er enten: det er noe feil med Galaxy Tab'en, eller: leverandøren har sendt ut Telenorlåste tab'er og glemt å merke de... Det kan vel ikke være noe feil med begge simkortene mine? De funker jo fint i min HTC Sensation...!

    Startet du Tab'en på ny etter at du satte inn SIM kortet? Min registrerer ikke at SIM blir satt inn før etter en restart.
  4. Når dere kobler den til en pc (som ikke ha inne noen som helst programvare for denne tabletetn) vil tabletetn komme oppp som ekstern disk?

     

    Og hvis den kommer opp som ekstern disk vil man da kunne se de filene som da ble flyttet over på tableten fra pcenn i android systemet med filutforsskern når den er frakobet pcen?

    Ja, den kommer opp som ekstern disk uten at jeg trenger å installere programvare. F.eks. de musikk filene jeg "drar" over til Tableten kan jeg finne med utforskeren i Tableten og spille av.

     

    Edit: Hvis du har Windows XP er det mulig du må laste ned drivere for å kople til med USB.

     

    Jeg har installert ES File Explorer på min og da får jeg enkelt tilgang til nettverksdisk og delte mapper på PC'ene mine og kan kopiere filer direkte (via WiFi) uten å kople til med USB kabel.

    • Liker 1
  5. Har Galaxy 10,1Kan ikke spille av diverse videoer på den,har installert Java på den,er aktivert,men det står en legokloss( ser ut som det er det!!). der hvor videoen er.

    Antar du menter flash. Det er deaktivert i browseren som standard. For å aktivere gå til settings i browser > Advansed > Enable plugins. Velg On demand eller On.

  6. Sitter å skal til å bestille meg denne herligheten nå, og i den anledning også bestille en "case" :) Har veldig lyst på en fra Pyroskin, men ser følgende:

     

    Fits WiFi version only version, covers buttons on 3g and 4g versions.

     

    Om jeg har skjønt det rett, så er det bare SIM-luka som ikke er tilpasset, eller er det slik at plasseringen på knappene er annerledes på 3G-versjonen (som jeg skal kjøpe)?

    Jeg kjøpte denne og den fungerer bra:

    http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052ECSTA/ref=oss_product

    Den var også merket med 'WiFi version only'. Jeg har 3G versjonen og som du sier er det bare SIM-luka som det ikke er laget hull for. Det er en 4G versjon i USA som har knappene på siden og den vil ikke kunne brukes med denne.

     

    Jeg har nå hatt min 10.1 en ukes tid nå og er veldig godt fornøyd. Jeg surfer nå oftere på brettet enn jeg gjør på PC'en. Har også brukt den en del til Spill og som bokleser. Den er rask og responsiv og skjermen er veldig bra.

  7. Star Wars: the Old Republic bruker Hero Engine, som ser veldig bra ut hittil.

    Spillet er ikke i åpen beta enda og har bedre fly og bedre animasjoner enn AoC (hvis videoene vi har sett hittil er representative) :p

     

    Tja, det så stivt og platt ut.

     

    Litt vanskelig å sammenligne "comic/cartoon look" med AOC, men personlig så synes jeg AOC ser mye bedre ut når det kommer til animasjoner og grafikk.

     

    Tipper uansett Star Wars blir en suksess, og gleder meg til å teste det :-)

    Enig! Jeg er ikke imponert over det jeg har sett av grafikken i SWTOR. For mye tegnefilm etter min smak.

     

    Gledelig at TSW endelig har fått slipp måned :)

    • Liker 1
  8. Tåpelig! Et konsept som kunne tjent på å ta seg selv mer seriøst har valgt å kjøre med L4D-humor. Huleboerne fra AoC har fått flotte dresser. Cowboyen fra Zombieland er med. Toppers! Ser at AoC's kampsystem har overlevd reisen, denne gang med mulighet til å løpe mens man kaster flammeballer. Designerklær, iPod og katana. Jeg både antar og krever at jeg kan få kjøpt musikk slik at characteren min kan høre på temasangen til Cheers mens jeg grinder monstre.

     

    Dark days er gammelt nytt da societiene har sloss mot monstre ala de vi møter i tusenvis av år. Udugelighet? Who you gonna call? TEAM TEEN ELITE! Let's kill those nasty monsters, daddy! Hand me my purse darling. Be sure to prepare my make-up and don't forget to charge your cell, it's going to be a tough ride! Let's hit the coffee shop after ok? Ok, DJ!

     

    TRIPLE T's! -THEME SONG-

     

     

    Jeg hadde et naivt håp om fokus på non-combat med combat som supplement. Ragnar, storyspesialisten er jo ved roret. Nå settes likevel dreping og loot i fokus. Fiendene ser ikke smartere ut enn ellers, de hovrer eller står hvor de er dersom du ikke selv velger å flytte deg, da flytter de etter deg.

     

    "Heal me, Heal me, Heal me" - Ragnar

    Martin liker å spille designated healer, så det passet jo bra. Innovativt gutter! Monstre angriper, og vi er de moderne superheltene med mobiltelefoner og godt humør. Det finnes ingen klasser eller levler så vidt jeg har skjønt, men for ikke være jevnt over nyttesløse kommer nok spillerne til å lage egne klasser, med fokus på helbreding og damagedealing osv. Forskjellen? I realiteten ingen som helst da de som velger kriger i MMO som oftest går for det som gir damage eller tar damage i spill hvor man kan velge sine attributter og skiller selv.

     

     

    Horisontal progresjon. Dette høres jo fantastisk tamt ut. Desto mer vi spiller, desto flere muligheter har vi til å gjøre akkurat det samme som vi kunne gjøre fra før. Genialt!

     

     

    Ingen har laget noe som dette før. Det begynner å demre hvorfor!

     

    Klarte du å komme frem til alt dette bare ut fra en trailer på et par minutter??! Imponerende :rolleyes: Det høres ut som du mener Funcom burde laget noe annet enn et MMO da du nedsabler alt som kan minne om et spill i denne sjangeren. Les litt om hva også andre anmeldere som har fått se mer av spillet enn vi har skriver. De fleste er ganske enige i at TSW har et ganske originalt konsept! Jeg tror det hadde vært en veldig dårlig ide dersom Funcom nærmest skulle funnet opp sin egen sjanger og kastet absolutt alt folk forventer å finne i et MMO på båten.

     

    Ragnar og co har gjentatte ganger presisert at historien og gåteløsning vil være viktige elementer i TSW, men du konkluderer med at det vil det ikke siden det ikke er med i en trailer på et par minutter :) Er det ikke ganske naturlig at en slik trailer fokuserer på combat?

     

    Tipper de som har lagd karakterene vi ser i traileren har gått inn for å kle dem litt crasy for å illustrere at du kan kle figuren din som du vil (klær har ikke stats i TSW). Jeg tror nok de fleste spillerne vil velge å kle figuren sin litt mer realistisk. De som drar på oppdrag i blomstrete miniskjørt blir nok i mindretall :-)

     

    Det jeg har sett eller lest om spillet så langt synes jeg ser veldig lovende ut! Gleder meg virkelig til å få prøvd spillet selv.

  9. Svabr

     

    Du skriver følgende:

     

     

    "grafikken, mange sier funcom leder på grafikk i mmo.. trenger dere briller? sjekk ut continent of the ninth(c9) og Tera online. tipper dere ser forskjellen."

     

    Dette er spill som ikke er utgitt en gang, og AoC ble utgitt for snart 2 år siden. TERA Online ser forøvrig ut som en mer relevant til en grafikk-utfordrer til Aion enn AoC, da grafikktypen der er veldig forskjellig. AoC kjører en realistisk grafikk, der f.eks TERA Online kjører en mer fantasy-stil som man ser i alt for mange MMO allerede. Så neida, jeg tror ikke noen trenger briller for å se FORSKJELL. Men jeg tror du trenger briller om du hevder noen av de to spillene har bedre grafikk enn AoC med tanke på det vi har fått smake på av utgitt materiale.

    Enig! Selv har jeg ikke mye sans for den glorete tegnerserie grafikken som preger MMO sjangeren i dag! Man kan si mye om AOC, men dette spillet overgår alt annet av MMO'er når det gjelder grafikk og TSW skal benytte en ytterligere oppgradert utgave av samme grafikkmotor!

     

    Jeg er ikke enig med dem som mener grafikken er uvesentlig i et MMO. Grafikken er viktig for å skape stemning og innlevelse.

     

    Jeg er glad noen lager et MMO som er fritt for alver og dverger og gleder meg bare mer og mer til å få prøve spillet en dag!

  10. Da er min 30GB vertex i posten gitt!! Men jeg er litt skeptisk fordi OCZ har fått rapporter om mulige problemer med Vertex på Gigabyte-hovedkort.. Enkelte har problemer med å få installert OS hvis man endrer på alignment osv.. Er det noen her som har sett noen plasser der dette har blitt funnet en løsning på?

    Jeg har et Gigabyte GA-MA790XT-UD4P hvor jeg nå benytter en OCZ vertex 60GB som OS disk. I følge guiden

    http://www.ocztechnologyforum.com/forum/sh...ead.php?t=48309

    anbefales det å benytte 128 sectorer alignment.

    Jeg fikk ikke bootet med Windows XP hvis jeg partisjonerte disken med 128 sectorer offset.

    Jeg benyttet i stedet 256 sectorer offset og da kan jeg boote fra disken.

    En liten oppdatering:

    Etter at jeg oppgraderte til siste firmware (1199) så gikk det ikke lenger å benytte 256 sectorer offset på boot disk. Nå fungerer derimot 128 sectorer offset fint :hmm:

  11. Det er vel det som er litt av poenget mitt.. Det kan hende alignment på 65 eller 65,5 er bedre enn de "hele" tall for FAT.. Poenget er å få cluster alignet ift. erase-enheter (evt. intern-allocation enhet på SSD'en..). NTFS er helt sikkert bedre på dette området, siden den var fra starten av var tenkt for servere med RAID (og derfor er alignet ift. stripe-size).
    Jeg har ikke testet med FAT. Windows XP partisjonerer disken med 63 sectorer offset og det går ut over ytelsen dersom jeg formaterer med NTFS. Mulig det hadde fungert bedre med FAT, men det vet jeg ikke.
  12. For å komme litt på "villspor": Jeg har ikke helt forstått hva en styrer med når det gjelder alignment av partisjoner.. Filsystemet er jo laget som 4KB tildelingsenheter som blir lest i sin helhet (for det meste..). Ville det da ikke heller være lurt å prøve aligment fra 0..4KB, helst i sektor-steg. Det kommer jo selvfølgelig litt ann på hvordan filsystemene er bygd opp.. Jeg kjenner bare litt til den fysiske oppbygningen av FAT; boot-sektor + 2 x FAT + data. Jeg tror ikke det er noe fill for å gjøre slik at data blir relokert ift. 4KB. Tenkt eksempel. Hver FAT bruker 11 sektorer: 1 + 11* 2 gir 23 sektorer før data.. Dvs. at data er 1 sektor for lite ift. 4KB tildelingsenheter. NTFS er jo nyere, og finnes i flere revisjoner, så det ville overaske meg om ikke alle tildelingsenheter er alignet ift. starten av partisjonen. Jeg har lyst å lese meg litt opp på de interne data-strukturene til NTFS for å se hvordan det er der. Det lille jeg har lest så ser strukturene nesten enklere ut en FAT.. den tilsvarende FAT (File Allocation Table) i NTFS er f.eks. lagret i en skjult fil på disken og ikke som er reservert område som på (v)FAT. All metadata er faktisk "filer".
    Windows XP aligner partisjonen med 63 sectorer offset og det går ut over ytelsen (det har jeg selv testet). Da er det en fordel å benytte f.eks. diskpart for å aligne partisjonen først. Jeg fant ikke noe videre ytelsesforskjell med 64, 128, 256 osv sectorer offset, men 63 fungerer dårlig. Dette er hovedsaklig et problem i Windows XP og ikke i Vista eller W7.
×
×
  • Opprett ny...