Jump to content

88charlie

Medlemmer
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bikket 2.000.000.000 poeng i natt 😁 Topp 1000 er innenfor rekkevidde, i alle fall så lenge strømmen holder seg billig.
 2. Aner ikke. Kunne ha testet på 3090’n jeg lånte med @Kjetil Lura men lot den bare dundre på i stedet. Nå har jeg ikke sjekket de siste månedene men google ga ikke noe tidligere. Linux har jeg prøvd flere ganger men det er liksom alltid noe som skaper krøll. Man må på github og laste ned en fah_control som fungerer med Python3 og deretter finne noe som tillater samme viftekontroll som afterburner. Nvidia oppdatere heller ikke driverne så ofte men nå skal de vistnok slippe noe som er mer opensource slik at miljøet fikser det selv. Win10, nvidia-drivere, folding@home og afterburner installerer jeg snart i søvne. Grunnen til at jeg nevnte Linux er at den skal være mer effektiv på pcie, og det kan jo være at det er det som gir ytelsestapet ditt? Har du en Xeon eller noe med litt mer pcie-lanes? Jeg prøver også å samle 2 GPU per pc men det skorter på kraftige nok strømforsyninger dessverre.
 3. Aaargh….fant ut av WU’ene (ordnet seg selv), men nå har jeg fått kode 48 på ene 1080’n. Den starter i VGA modus men disables automatisk i Windos. En reflash av biosen hjalp bare èn restart og så var det på an igjen. Siste utvei blir varmepistol eller baking i ovnen. Spørs hvor lenge det varer før kortet reiser permanent til de evige 3Dmarker….
 4. Det fyller seg opp med WU som står med status send, og loggen sier følgende: 08:18:32:WARNING:WU02:FS01:Exception: Failed to send results to work server: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0 08:19:02:ERROR:WU02:FS01:Exception: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0 Alt tyder på at poengene blir registrert. De to andre pc'ene, hvorav en er identisk med denne, har ingen problemer. Win og drivere er 100% oppdatert. La inn FAh på nytt (keep data), men det tømte bare de som lå med status "send" i arbeidskøen, og så kom det nye etterhvert. noen tips?
 5. Åpne opp og sjekk. Hvilken Alien er det? Sånn laptop-GPU kan være noe crap å få til men det skal som regel gå ved å forsøke GPU 0 og oppover til den begynner å folde. Du kan også gå inn i NVIDIA kontrollpanelet og velge .exe-filen fra FAH og deretter makse alle performanceinnstillingene. Edit: Så nå at det faktisk var en laptop du hadde. Da må du sjekke om modellen har en sånn performance mode som gjør at den kan tvinges til å bruke Nvidia gpu, eller om det er noe ala Nvidia Optimus hvor overgangen er sømløs. Isåfall må du bare prøve deg frem med GPU id 0 og oppover. oppdater alt av drivere og bios først. Bruk gjerne det autogreiene til Dell siden den er såpass ny og at de kanskje har noe software som kan overstyre dit du ønsker. Til å begynne med kan du google modellnavnet og force nvidia gpu
 6. Reinnstaller Folding@home, men kjør en full winupdate og legg inn siste Nvidiadriver først. Gå gjennom applisten så du er sikker på at det ikke ligger igjen noe som helst. Søk gjerne på C etter nøkkelord som Folding/FAH osv, og fjern mapper som eventuelt ligger igjen. I windows skal en normal installasjon klare å finne ut av slotter automatisk. Sjekk at ikke det er noen skjermkablet påkoblet iGPU (hovedkortet)
 7. Det der er en for jævlig strømpris. Tror du kan ta en pause med god samvittighet. Her oppe kan vi holde på enn så lenge. Snart 1.5 Gigapoeng 😁 edit: hadde visst allerede bikket 1500000000 😁
 8. Stats på extremeoverclockers har falt som en stein, mens PC’ene tutler og går uten noen feilmeldinger. Litt lav PPD på 3090’n men regner med den bare har fått noen kjipe WU. (4.5 M ppd). Tips?
 9. Men opplevde noe rart i morges. En 1080 fikk en vanvittig WU og lå an til å få 3-4 M ppd. Det var en kortvarig sak på 15-20 minutt varighet. TPF var bare noen sekunder. Fikk dessverre ikke med meg slutten for når jeg kom tilbake var win chkdsk i gang… Har stresstestet i hytt og gevær men finner ikke noe gale. Eneste må være at PSU’n er for svak men det burde ha fremkommet under 3dmark og Furmark. Kan dårlige WU få kortet til å henge?
 10. 3090’n til @Kjetil Lura ligger nå og koser seg på 46 grader ved 95% power. Kjekt med snø og kaldt til Jul😁
 11. Han skal få låne det noen dager til men ironisk nok er det ingenting han spiller akkurat nå som setter det på prøve😂 Kunne ha klart seg fint med 2060’n. Det folder inn i mellom men det blir ikke noen særlig poengfangst av sånne korte arbeidsperioder. Nå er det bare snakk om å få noen timer fri fra unger og kjerring slik at det kan bygges en skikkelig host til 3090’n.
×
×
 • Create New...