Jump to content

dnm93

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. 58 Kort av denne varianten blir snart sluppet på komplett.
 2. Bestill en av de nye som snart blir sluppet på komplett. Her har du et søk du kan spamme "F5" på. https://www.komplett.no/search?q=3080&stockStatus=InStock&sort=PriceAsc%3AASCENDING
 3. Beklager spam, men deilig følelse å endelig lande på en 3080. Lykke til til alle mann. Unner dere samme følelse snarest!!
 4. Noterer deg ned som førstemann på lista, så får vi se etterhvert! Har bestilt hos Elkjøp, så ikke forvent noe. 😅
 5. Aaaaaaaah, NÅ ER JEG VEL I MÅL!? Dette blir nok ikke kortet jeg beholder for alltid, men skal bli godt å endelig gå over fra 980 til 3080! Skal huske dere når jeg til slutt får tak i min Strix OC eller FE!
 6. Skal følge nøye med den neste timen! Takk! Fornøyd med Vision, forresten?
 7. Og det ville jeg gjort også - like greit å få det rett fra forhandler hvis man har anledning til det! 🙂 Ser nå at det står 21 stk på lager.
 8. Så den oppdatere i dag morges, men har avstått fra å bestille. Det ligger flere kort av denne varianten på finn til innkjøspris. Men hold oss oppdaterte da, er interessant å se hvor stor etterspørselen er.
 9. Så er kanskje ikke det det største takeawayet fra historien her, da. Det mest interessante er hvordan plattformer som Facebook, Twitter og Reddit aktivt sensurerer(til og med i DM), og fjerner/banner brukere fra plattformen. Tror du de ville sensurert eller lagt lokk på dersom dette var sønnen til Trump? Neppe. Og fra hva jeg har forstått, er denne nettsiden opprettholdt av folk som er ant-KKP. Så ja, ikke forvent at den blir oppe så veldig lenge.
×
×
 • Create New...