Gå til innhold

DeerNejman

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

323 profilvisninger

DeerNejman sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Får gode råd her, men sliter litt fortsatt med forståelsen... De pengene er tapt. Ok. Har kjøpt klær og utstyr til skole i 3 år nå. Når barna kommer skifter de til mitt, klærne vaskes og tas på neste mandag. Når jeg sa at jeg ønsket innkreving, skrev mor i en kommentar at: Husk du i tillegg fortsatt skal betale for klær og utstyr, mobil, og 50% av faste kostnader. Stemmer det? At innkreving kun tar for seg lønnsforskjellen og at de pengene går til mors husstand? Strøm f.eks. Tannregulering, førerkort og konfirmasjon, hva er best å gjøre her? Det blir vel en privat avtale I tillegg da eller?
  2. Da sier vi ifra. Vil bare ikke bli kasta ut herfra en uke før vi skal reise pga. av liability greier. Glad jeg lot pacemakeren være hjemme !
  3. Hei! Leid en rustikk hytte via Novasol her i Norge. Har i noen dager nå følt en papercut lignende følelse i tommlene når jeg bruker vannet her. Samme når jeg dusjet nå. Har kommet frem til at det er strøm jeg får i meg. Det ble borte når jeg trakk ut varmtvannsberederen. Hvordan bør jeg gå frem? Vi har kontroll på problemet nå og får ha på vvb under kontrollerte forhold de neste dagene, men er dette livsfarlig for oss og kommende folk? Tenkte som minst å si ifra til de isåfall. Ingen avisoppslag før jeg kreperer isåfall heeheee
  4. Dreier seg ikke om NAV i denne saken. Privat avtale, delt bosted, 50-50.
  5. Hehe ja, rundlurt ble man. Men hva gjør man vel ikke for å se barna sine.
  6. DeerNejman

    Overbetalt bidrag

    Om bidragspliktig i privat avtale har overbetalt for faktiske kostnader, kan noe gjøres? Avtalen ble formulert med advokatbistand, betaler signerte avtale og godtok i så måte at det ikke ble presentert dokumenterte kostnader. Grunnet misstanke om grov månedlig overbetaling ble det innhentet faktiske kostnader. Det er snakk om 6000kr i måneden kontra reelle Utgifter på 1000kr. Edit: Nylig oppdaget, pågår ennå. Vært slik i snart ett år.
×
×
  • Opprett ny...