Gå til innhold

somethingtodo

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av somethingtodo

  1. Ja "just row" bruker jeg også, men er en spak på siden av romaskinen man kan stille motstanden på:) Angående oppvarming er det anbefalt at man blir varm, og at man prøver å bruke mest mulig av de store muskel gruppene. Derfor er roing ett supert oppvarmings alternativ:) Hvordan type oppvarming man velger, kommer jo litt ann på hva hovedtreningen består av:)

  2. Så flink du er med roinga:) Jeg har akkurat begynt å ro, men syntes det er ganske artig jeg også:) Leste litt om ulike tider folk hadde på nettet. He he.. Olav Tufte ror 2000 meter på litt over 5 min! Vet du om farten på roinga øker om man øker motstand? Har ikke sjekket det, men tenkte det kanskje ble litt som når man girer opp på sykkel??

  3. Hei... I går på god kveld Norge snakket de om en artist som synger om sin fortid med voldtekt. Tror artisten heter noe på A? Var innslag med henne i gårsdagen programm. Hva heter sangen og artisten? Noen som vet?

  4. Okei. Jeg brukte Nike+ tidligere, men etter de har oppdatert versjonen har appen blitt unøyaktig og hakkete. Den klarer ikke å følge hele ruta lenger, og detter stadig ut under turen. Derfor letet jeg etter nye alternativer, fant Endomondo, og kommer nok ikke til å bytte tilbake igjen:)

  5. Syntes du er flink som setter i gang:) Blås i pulsen og pulsmålere nå i starten, det viktigste er at du gjennomfører. Roing 3000 meter er noe jeg også har begynt med, liker det godt. Setter meg mål på tiden jeg bruker underveis,sånn at jeg har noe å strekke meg etter. Gjennomføringstiden er ikke så bra foreløpig, men skal forhåpentligvis bli bedre etter hvert:)

     

    Gode sko ved løping er nummer 1! Så er nok kanskje ikke dumt med en tur til Løpelabbet:)

×
×
  • Opprett ny...