Jump to content

stBernhardsKløen

Medlemmer
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

1100 profile views
 1. Du kommer med selvfølgeligheter og stråmenn. Hvilke aspekter mener du bør vektlegges her da? Det virker litt som Musk sin aversjon mot å sitte sammen med andre i samme vogn har smittet over hit. Jeg forstår at han er i mot offentlig transport ettersom USA er notorisk dårlige på det, men likevel..
 2. Dette forslaget tilsvarer å utvide en motorvei med to felt ekstra. Bare at feltene er reserverte for spesialbusser. T-bane og tog er ekstremt effektivt, og har stor fraktkapasitet som er vanskelig å slå.
 3. Ja, to ekstra felt som man legger restriksjoner på. Dvs to felt som kan brukes til mindre ting enn vanlige felt på bilvei…
 4. Samme som å bygge to felt ekstra på en motorvei. Kan ikke sammenlignes med transportkapasiteten til bane
 5. Her var det mye å ta tak i. Strøm er lett å frakte og vanskelig å lagre. Derfor er avstandsargumentet til sol- og vindbransjen irrelevant. Vi bør ikke gå i Tysk retning fordi de har høye priser og elavgifter, og Danmark også forresten. Det skyldes sol og vind. Hvis man lager elavgiftene slik at de som krever infrastruktur må betale, så hadde ingen bygd solceller/vindmøller. Med sol/vind må man overdimensjonere høyspentlinjer, trafoer osv. for å levere kraft mindre enn 25 % av tida i snitt.
 6. Hvis storbritannia trenger 1 MW mer og de bygger 1 MW vindmølle så må de også bygge 1 MW backupkraftverk. Bortkastet. Og enda verre er det at møllene bare varer i 25 år og nesten ikke resirkuleres.
 7. Kajac Dette er stråmannsargumentasjon. Selv om alle eier noe fra Kina så kan man jo redusere kjøp av fremtidige Kina-produkter der det e mulig. Og man skal kjøpe ganske mange telefoner før det monner like mye som en bil.
 8. Folk med samvittigheten i behold kjøper ikke kinesisk bil. Hvem har lyst til å gi 200 tusen til et regime som høster organer på friske uskyldige mennesker? (Statlig eierandel i alle kinesiske bedrifter/fabrikker)
×
×
 • Create New...