Jump to content

SMW-_-

Medlemmer
 • Content Count

  1235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

158 :)

Recent Profile Visitors

4654 profile views
 1. Kjempestolt over å ha fått med oss disse to dyktige folkene!
 2. Lol, akkurat i dette tilfellet var det faktisk det. Det mangler jo en haug med helt essensielle funksjoner: - Ranked/Ladder - Profilepage m/win/loss statistikk fordelt på rase etc. - Klanfunksjonalitet - Innebygd turneringsfunksjon i clienten Kartet Stratholme fører til desync hvert eneste game, og føyer seg bare inn i en lang liste over ting som burde vært fikset gjennom en 6 mnd lang beta periode. Skulle tro de var ruset på jobb der borte.
 3. Stusset litt over det utsagnet selv, men antar han mener at FIFA skal bli populært som e-sport, og ikke nødvendigvis på bekostning av CS.
 4. Hva er poenget ditt? Den som ler sist ler best..? Tror ikke nilson deltok på sluttspillet. Sitatet er vel hentet fra en tidligere ordinær seriekamp mellom momentum og kingpins tidligere i år.
 5. Som Håkon Solberg så fint sa det på Facebook ved annen anledning: Nå har jeg sett alt...
 6. Organisasjon burde vel settes i hermetegn i denne sammenhengen. Ingen grunn til å vanne ut det begrepet.
 7. https://www.gamer.no/turneringer/regler/kamp-og-konkurransereglement/29#10-4-utsettelse-pa-grunn-av-representasjon-pa-landslag-deltakelse-pa-norsk-og-internasjonalt-arrangement Sånn, også finner dere to en ny dato. Dersom du var i tvil er dette European Playoffs for HCT som arrangeres av Blizzard. Kan du lese siste setning av §10-4 pkt. 1 for meg, Incendo?
×
×
 • Create New...