Gå til innhold

chill1

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chill1

  1. Lurer på om dama har gjort noe dumt i helgen. Veldig mye jeg føler ikke henger i en rød tråd i forhold til det hun sier. Jeg stiller en del spørsmål og hu svarer på en måte som får meg til å tenke..hu blir sur, prøver å forklare men kommer med eksempler om meg som ikke er i nærheten av hva hun gjør. synes hu små flørter med andre gutter, jeg har aldri vært en sjalu type, men finner det veldig vanskelig å stole på ei som hu..noe jeg syns er kjipt siden jeg egentlig liker henne godt på personlig plan.. jeg vil si det er entusiastiske samtaler med andre gutter, noe fysisk også, berører de på en måte som kan oppfattes på en måte som kanskje er litt turn on for gutter. Jeg vil si hun tar intiativ. hun er sosial av seg med alle virker det som, men jeg vet ikke om jeg hadde gjort de tingene hu gjør mot noen man har sagt til at man elsker? har man ikke noe å bevise viss man elsker dem? jeg hadde hvertfall aldri gjort noe slik...jeg har blitt veldig tenkende av det..har vært skikkelig på overtenking og paranoide tanker rundt det. hu virker så ekte og så bra når vi snakker oss to, veldig god kjemi. hu gir inntrykk for att hu er døds forelska og har masse kjærlighet for meg, vi snakker veldig mye..men jeg er redd for at handlingene hennes sier noe annet...ord sier mye. men handlinger betyr nesten like mye i ett forhold føler jeg..

     

    Saken er:

    hu blei borte i en god stund. ingen veit hvor hun er. jeg ringer men ingen svar. sender melding også. jeg føler det er noe som ikke stemmer. så blir litt paranoid. jeg begynner å tenke på det verste såklart..med tanke på hendelser tidligere på kvelden med andre gutter.

    seinere ringer hun meg, ganske nedfor å vil møtes. møter henne, jeg er noe sur på henne..hu har da blitt funnet på en handikap do av en vekter eller to. som hadde brutt opp døren siden hu fikk et angstanfall.Jeg prøver å ikke være naiv som før, så jeg sier at jeg nesten må snakke med en av vekterene. jeg synes hele situasjonen var rar..det virket som hu latet som hu gråt..så ingen tårer at all. hu fikk ett anfall mens vi gikk som jeg helt ærlig synes virket fake..det er kanskje neste slemt å si men jeg synes det virket sånn..tok det såklart seriøst også. det ordnet seg. gikk å snakket med vekter. å det stemte. hu ble funnet der. aner ikke hva som evt skjedde der inne på doen, skal trolig ha lagt seg der for å prøve å roe seg ned. uten å ringe meg..som så og si er typen hennes. det var litt skuffende :/ har bedt henne ringe meg angående hva som helst..hu skirver hele tiden att hu føler så trygg rundt meg, så jeg forstår ikke.. men  hu mener å ha lugget der i over 1 time. seinere på kvelden hisset hun meg opp noe sykt, blei kåt..henne også..ender opp med å gå til sengs. går 2 min så sier hun er trøtt,sliten,og begynner å bli full..hu har lugget 1 time på en handikap do uten alkohol..var utrolig gira å vi hadde det veldig bra på dette tidspunktet. Hu var heller ikke full tidligere på kvelden, men noe brisen. jeg synes det er rart. elsker man en person så høyt som hun sier, så har man sex spesielt når man har hatt 2 kjempe koselige timer sammen, aldri vært så gira som den dagen...spesielt så tidlig som vi har kommet i forholdet. så jeg blei jo skuffa, jeg blei mer tenkende og lurer på hvorfor hu ikke vil..dette har skjedd før også... så jeg vet ikke hva som skjedde de timene ingen visste hvor henne var. aner ikke, jeg vil stole på henne 100 prosent. men jeg sliter med det :(

    hu er drit snill, kjærlig og god. så jeg er frustrert. hu gjør ting jeg aldri ville gjort bare, er vi bare forskjellige? kan mennesker være så forksjellige?

    tar ingen konklusjoner..er faktisk glad i jenta..

     

    husker ikke om det var fredag eller lørdag..var drikking begge dager. hadde hun ett sår på leppa, så ut som det hadde sprekt opp, nokså synlig. hu hadde også sår inne i munnen (kjaken) som kunne ligne munnskold (som hu nevnte og mente det var). jeg har kysset henne de del mens hun har det. det jeg frykter er att hu har hatt oralsex med noen andre? jeg aner ikke..ingen konklusjoner såklart. er glad i jenta men jeg er forvirra...veldig kjapt skrevet. har dårlig tid. hva slags kjønnssykdom kan det være om det evt er det? har googlet, men jeg regner med at hu ikke kysser eller har sex om det evt er noe jeg kan finne ut av..hadde sex etter helgen. sjekket meg idag for gonore og klamydia. 

    hva tenker dere om henne? 

    situasjon?

    kjønnssykdom?

    andre bakterier/virus som kommer fra andre evt gutter? oralt? eller annet? som evt forsvinner fort.

     

    takk for svar på forhånd! ^^ :D h

  2. Hei. skal sende in en mobil telefon som ikke er helt god..

    har skrevet ut skjema jeg fikk tilsendt fra netontnet.

    nederst på arket står det navn avklaring. hva skal jeg evt skrive her? høres kanskje idiotisk ut, men er usikker på hva jeg skal skrive, kjipt å skrive feil. prøvd å finne ut via google men finner ingen konkret forklaring...

  3. nå som grensa er på 200 kr. så viss jeg nå kjøper noe til 584.91kr 90 dollar +frakt..

    hvor mye må jeg betale senere? toll osv. det er protein pulver veier sånn ca 1 kg (2lbs på engelsk)

    burde ejg kjøpe mer? for å "spare" eller kjøpe for så lite som mulig så liten vekt så mulig? jeg har ikke så veldig mye peil på det feltet her. tusen takk for svar!..

  4. alt i norge er overprisa anyways. se på feks de quest proteinbarene. 349,- i norge + att du må betale frakt.

    kjøper du på nettet fra en butikk fra usa får du de til ca 180..å det er med frakt.skal begynne å selge de..starte egen butikk...sånn sett kan det være positivt for de som driver butikk åsså.de kan jo lage flere bestillinger å få det billigere sånn sett?..be de som sender sakene sende de vær for seg på samme tid etc. da blir det kanskje billigere åsså..i dont know.

    å sånn er det med veldig mye annet åsså. hadde de vært like på pris hadde vi selfølgelig kjøpt dem her istede.

    frakta kan være på 150(det dyreste) kjøp noe for 50 å det er allerede 200.

    men nå er det faktisk mulig å få handlet litt på nett! ENDELIG..

    tviler sterkt på att nettbutikker her i landet går konk

  5.  

    De siste fem årene har jeg gått uten en eneste god venn. Jeg treffer ingen som forstår meg, som faktisk vil diskutere om både problemer og gleder rundt omkring. Det er ingen som spør meg ut på noe, det er ingen som egentlig vil ha noe å gjøre med meg.

     

    Jeg føler jeg er en grei gutt, middels attraktiv osv osv, men jeg antar alle andre er uenig. Er trist å måtte lyge til foreldrene mine gang på gang på hvorfor jeg ikke går ut, når svaret er så enkelt at hvem skal jeg gå ut til. Uff, jaja, håper det går over når jeg blir ferdig med skolen. Selvom jeg ser for meg en fremtid alene. Har ikke hatt en jentevenn på 6 år engang, faen så trist.

     

    Anonymous poster hash: 05948...6a5

     

    samme situasjon her..helt likt. kunne skrevet det samme liksom

  6. Absolutt. Feel free til å stille spørsmål og sånt via privat melding om det er noe, har selv forandret mye av "hvem jeg er" ved dedikert målrettet endring av vaner feks, som har fått meg fra veldig innadvendt usosial til mer sosial og selvsikker. Så det er absolutt mulig å endre seg selv.

     

    Basically er det bare å ikke ta ting så seriøst. Det betyr ikke noe uansett, might as well enjoy it =)

    plutselig dukker det opp en priv melding en dag

    takk for svarene!:)

  7. tenkte å se en film akuratt nu!

    googler "youtuber" meg gjennom en del men finner ikke noe som er intresant :/

    noen som har noen gode filmer i bakhodet?

     

    liker filmer som f.eks

     

    We're the Millers

    pineaplle express

    Kid cannabis

    Alle friday filmene

    Offender

    Taken1 og taken2

    ill manors

    Hunger games

     

    bare noen jeg kom på i farta

  8.  

    kan være bakteriene der nede du ikke tåler.

    var på ferie ifjor. fikk panikkangst, rar avføring, litt hovne fingrer.gikk over med en gang jeg kom hjem

    vet ikke hva det var da. kan være mye rart sikkert

    man skal jo være litt forsiktig med hva man spiser i utland. kroppen som kanskje ikke føler seg trygg urolig innvendig kan føre til mye rart. bare prøv å slapp av å nyt ferien. ikke drikk vann fra springen, man skal liksom ikke gjøre det da men jeg vet ikke :p

    jeg tror knaksje jeg var allergisk mot myggspray eller myggrull som kan smører på seg tror jeg. usikker..

    Stod over middagen i dag siden det enda ikke er på bedringens vei. Betryggende det du skrev selv om jeg ikke er så overlig bekymret. Man blir jo selvfølgelig litt urolig når man merker at noe ikke er helt på plass. Spesielt når man ikke kan fatte hva som er årsaken.

     

    Anonymous poster hash: aac8f...55f

     

    viss du har melkesyre bakterier liggende idoform eller noe kefir lignende kanskje activia så burde du prøve det om du ikke er allergisk ofc. det hjalp litt på meg spiste opp 1-2 activia å var bedre senere på kvleden + 1 idoform.

  9. kan være bakteriene der nede du ikke tåler.

    var på ferie ifjor. fikk panikkangst, rar avføring, litt hovne fingrer.gikk over med en gang jeg kom hjem

    vet ikke hva det var da. kan være mye rart sikkert

    man skal jo være litt forsiktig med hva man spiser i utland. kroppen som kanskje ikke føler seg trygg urolig innvendig kan føre til mye rart. bare prøv å slapp av å nyt ferien. ikke drikk vann fra springen, man skal liksom ikke gjøre det da men jeg vet ikke :p

    jeg tror knaksje jeg var allergisk mot myggspray eller myggrull som kan smører på seg tror jeg. usikker..

  10. og du har siste versjon av driveren til kortet?

    yes. lastet den ned istad. har netopp formater pcn. men har alltid hatt dette problemet siden jeg fikk pcn å har tenkt til å fikse det denne gangen. eneste som funker som jeg har kommet frem til nå er å bruke skaleringalternativer på catalyst control panel(blir fortsatt ikke helt riktig) men er jo mulig det er skjermkortet det er noe galt med ?

×
×
  • Opprett ny...