Gå til innhold

hardkjerne

Medlemmer
  • Innlegg

    2 362
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hardkjerne

  1. Gringorilla skrev:

    Kan jo kanskje også nevne at mange av spillene kan spilles på IOS og Android. My forskjellig snacks der, så enhver som velger å kjøpe vil garantert finne mye interessant. Og ikke minst støtter de en god sak.

    Vet du hvilket av spillene fungerer på iOS? På nettsiden ser det ut til å bare være spill for Andriod på mobil: https://itch.io/b/1316/bundle-for-ukraine
  2. 2 hours ago, Iki said:

    Om du kan spille spillet og få det beste utstyret uten å måtte betale for dette så kan det ikke være p2w.

    En spiller som betaler vil da ikke ha fordeler over en spiller som har spilt seg opp og fått samme spillere. Begge vil stille likt.

    (Man kan også argumentere for at spilleren som faktisk spiller spillet vil være flinkere i spillet enn dem som betaler seg frem)

    Om det kan ta 22 000 timer med spilling for å få de beste spillerne, og det bare er 8760 (365 * 24) timer i et år (da kommer EA med et nytt FIFA-spill).

    Hvordan er det da ikke P2W om penger kan gi deg de beste spillerne uten 1 time spilt? 

    • Liker 2
  3. @chw

    De statistikkene jeg har sett viser plutselig omtrent ingen forskjell i lønn om en tar hensyn til timer arbeidet og ansiennitet. Husk, bare fordi en usannhet blir gjentatt flere ganger, så blir det ikke en sannhet.

    For å ta et nylig eksempel fra et tech selskap i USA, så fant de faktisk det motsatte:

    https://www.nytimes.com/2019/03/04/technology/google-gender-pay-gap.html

    • Liker 3
  4.  

     

     

     

     

    Jeg hadde tilfeldigvis LAN-party hjemme i perioden X til X. Jeg har heller ikke full kontroll på hva kidza holder på med. Dessuten kommer jeg tilfeldigvis til å ha en fysisk kopi av den aktuelle filmen. Jeg ønsket å lage en backup, men utgiver hadde gjort dette svært vanskelig ved å legge til diverse beskyttelsesmekanismer. Jeg valgte derfor å laste ned en digital kopi av samme film, som i praksis vil gi samme resultat som å sikkerhetskopiere den fysiske platen.

    Bortsett fra at torrent deler ut filen til andre også. Som da ikke er lov.
    Er det ikke bare å strupe opphastighet til 0 da?
    Hele torrent teknologien er bygget på at du MÅ dele. Ved 0 i opplastningshastighet via tredjepartsprogrammer så får du 0 i nedlastningshastighet. Har testet selv.
    Ikke riktig. Jeg har ufattelig dårlig upload, og har til tider strupet upload til null uten at det har påvirket download. Nå er det riktig nok lenge siden jeg har brukt noen torrent klienter.

     

     

    Er denne flisespikkingen egentlig så nøye? 1. Det er fortsatt like ulovlig å laste ned opphavsrettsbeskyttet materiale. 2. Selv om du har en klient som ikke laster opp, er IP-adressen din fortsatt synlig i torrentsvermen som en potensiell kilde for opplasting av materialet til andre.

     

    Jeg mener å huske at det er stor forskjell på nedlasting og opplasting i forhold til grad av ulovlighet. Er det ikke slik at alle som blir "tatt", blir det for opplasting? Da er det ikke bare flisespikking.

     

    Når det gjelder ulovligheten av opplasting, er det opplasting av opphavsrettsbeskyttet materiale som er ulovlig, eller er det ulovlig å ha sin IP-adresse synlig i torrentsvermen til en torrent som inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale? Andre her har tidligere sagt at en i teorien kan dele "søppel-data" istedenfor det ekte materiale når en deler data i torrentsvermen. Stemmer ikke det? Om det stemmer vil det jo kunne påståes at IP-adresse synlig i torrentsvermen ikke er bevis for at en deler opphavsrettsbeskyttet materiale?

×
×
  • Opprett ny...