Gå til innhold

Ap. Syvertsen

Medlemmer
  • Innlegg

    338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ap. Syvertsen

  1. Poenget her er at jeg trenger å mounte en nettverksshare lokalt, slik at nettverkssharen oppfører seg som en lokal harddisk. Det holder ikke å mappe den i windows (net use) for da står den fortsatt oppført som nettverksdisk, ikke lokal disk.

    Jeg tenkte kanskje at en mulig løsning ville være å lage en virtuell harddisk som kobla seg mot en nettverksshare (a là Deamon Tools gjør med CD-rom).

     

    Noen som vet noen programmer som gjør slikt? Eller en annen finfin løsning?

     

    All hjelp mottas med takk!

  2. Tenkte det var på tide med en tråd for alle de som sliter med puzzels til Trackmania.. Ikke post her før du har prøvd lenge..

     

    Jeg sliter med å få gull på PuzzleA7 og lurte på om det er noen som kan hjelpe meg? Er liksom en rett frem bane..

     

    Har klart det på 6.24, men det er fortsatt 0.14 for mye :(

     

    Hadde denne oppstillinga da tror jeg:

                          __ __
    start fart         /        \ mål
                 \_ _/
    

  3. Høye lyder/diskanter

    10 000 hertz er en frekvens som er så høy at den knapt er hørbar og som de fleste multimediasett klarer å spille uten problemer.

     

    Mennesket kan typisk høre frekvenser fra 20 - 20,000 Hz. Dette er riktignok et ungt øre, men 10 000 Hz burde vel være godt hørbar?

     

    Men ellers var det en fin-fin test selv om jeg nok ikke kommer til å kjøpe dette høyttalersettet.

     

    Wikipedia

  4. Hmmm.. teit post, men jeg slenger meg på likevel...

     

    Mista skjermen fra ca. 1,5m høyde. Frontramma og bakdelen ble slått litt fra hverandre, men den fungerte utmerket.

    Har åpent kabinett og kortslutta skjermkortet ved å legge en usb-ledning oppå det, fungerer fortsatt bra selv om pc'en RS'a.

    Voldtekt (modding ;))

    Og diverse ting som har forsvunnet inn i vifta.

    Kjøre uten CPU-vifte. Den slo seg bare av da.

    Tastaturet mitt tålte IKKE å bli vaska.

    Så har jeg seff mistet deler rundt omkring under montering/mekking.

  5. du har jo 2300/8 = 287KBps til rådighet TIL SAMMEN. Ikke hver vei :)

    Så hvis du har 160 ned er det igjen 127 til å laste opp med.

     

    Har du prøvd ITavisen.no sin hastighets test? Den kan gi en god indikator på om du får det du betaler for... Ellers er det verdt å nevne at ved nedlasting er det vanskelig å makse linja, selv om det går fint fra flere ordentlige servere.

  6. Så filmen igjen i dag og må bare si hvor enormt imponert jeg er over Minas Tirith! Den byen er bare sinnsykt mye mer imponerende på filmen enn i boka.. Kan ikke si det samme om Minas Morgul, den var litt "skuffende", men-men..

     

    En annen ting er at jeg synes slutten er litt "dum". Det blir liksom litt teit når hele Sauron's hær bare blir "borte". Synes det burde vært litt slakting sånn som i boka. Så er hæren til Captains Of The West overdrevent liten. I boka var det 6000 mann som befestet to åser, jeg synes det burde vært noe større hær her...

    Men slutten ble allikvel litt langdradd, selv om den var kortet ned noe helt ekstremt.

     

    Slagscenene er også mye villere på filmen. De gir et helt ekstremt stort inntrykk..

     

    Go PJ!

  7. Synes hardware.no har vært flinke til å ta imot tilbakemeldinger fra brukerene :thumbs:

     

    Det jeg skrev for å klage på var at ISP (Internet Service Provider)er vel den engelske forkortelsen til det norske "internett levrandør" (IL :roll: ).

    Hardware.no pleier å være flinke til å bruke norske ord og uttrykk, men det skar seg nå ;)

  8. Må si meg enig med B|Real om at humoren fjernet alvoret fra en del scener.. Samme når Denethor dør, gikk litt humring gjennom salen når han blakk seg brennende utfor klippen...

    + flere scener.

     

    Men når det er sagt fungerer nok PJ's løsning med avvæpnende humor bedre i en spillefilm, enn gravalvor.

    En annen ting er alt stoffet som var utelatt, var faktisk en del scener jeg savnet, men skal ikke gå nærmere inn på de. (I'm no spoiler ;))

  9. WOW!!!!!!!!!!!!

     

    Brukte han hammer?!?!?

    Nei men han hadde en pass-through kontakt til en systemvifte, som jeg hadde laget slik at den kunne settes feil vei, så du får 5v istedet for 12v på vifta. Men luringen kobla jo diskene mine på enden av pass-through kontakten, og da var det takk for seg.

     

    Tror nok ikke jeg kommer til å velge WD disker ettersom de utvikler rimelig mye varme, og det er ikke bra for sys-tempen i shuttlen... Og ingen disker har jo akkurat godt av varme...

     

    Tror ikke jeg gidder å kjøpe 8mb cache bare pga. garantien.. Når jeg kjøper diskene nye fra butikk har jo jeg uansett krav på nytt produkt dersom feilen skyldes hd-produsenten innen de 2 (5?) første årene...

  10. Jeg vil nå si at både 71 og 79 kr/mnd er dyrt i forhold til b-one.net. Der har du jo ikke Trafikk-begrensing, mysql, egentlig alt. Og det beste er at det koster mellom 10 og 40 kr/mnd (avhengig av hvor mye plass du trenger).

     

    I tillegg koster det 100,- i opprettelse og 50 - 280 i domeneleie (100 for .com). Hvis du går for det billigste får du et .de domene ferdig hosted med 125mb serverplass for til 290,- det første året og 190,- påfølgende år...

×
×
  • Opprett ny...