Gå til innhold

Lynx

Medlemmer
  • Innlegg

    380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lynx

  1. Jeg er på utkikk etter en relativt liten og lett støtsikker og vanntett boks for oppbevaring av speilreflekskameraet mitt (EOS 300 + Tamron 18-250 linse). Noe som er lite og lett nok til å få plass i en ryggsekk og som vil holde utstyret tørt og helt selv om sekken blir utsatt for vann og støt. Noe som dette: http://www.watertightcase.com/images/5000equip.gif

    Er det noen som har noen alternativer, og/eller eventuellt vet om noen norske forhandlere av slikt?

  2. Ja. X serien til Lenovo har ikke innebygget CD/DVD leser. Du kan få en til å montere på undersiden (Ultrabay 6 ?), noe som øker vekten og tykkelsen, men stort sett så er det USB enheter som brukes.

    Jeg har ennå ikke pakket ut DVD stasjonen for bruk med min X41, så jeg savner ikke innebygget optisk enhet.

  3. Jeg tar kortversjonen.

    Jeg satte opp en W2k3 server med IIS, frontpage server extentions, MySQL, PHP og Coppermine gallery mens maskinen var koblet til nettverket på jobben. Jeg konfigurerte webområdet mitt og alt var oppe og gikk.

    Jeg tok serveren med meg hjem, og der er det plutselig umulig å laste opp til Coppermine, og jeg kan ikke redigere hjemmesiden via Frontpage (hadde ikke sjekket redigeringsmulighetene mens jeg var på jobben, så jeg vet ikke om det er en ny feil, slik som med galleriet, eller ikke).

     

    Den eneste endringen som serveren skulle registrere er en endring av IP adresse, fra 10.x.x.x nett til 192.x.x.x nett. Og det er kun endringer som er påvirket. Websiden og galleriet fungerer flott med de dataene jeg la inn tidligere.

     

    Jeg -tror- det er noen sikkerhets innstillingerer jeg ikke kan finne som er endret pga skifte av nett, men vet ikke nok om dette til å si det sikkert.

     

    Noen som har noen innspill? Jeg vil helst ikke reinstallere serveren igjen, men hvis problemet er så komplisert som det ser ut så er vel kanskje det det raskeste. Men det er mulig jeg bare er dum, og løsningen er rett foran nesa på meg.

  4. Er desverre ikke spesiellt oppdatert på lydkort, så jeg har ingen anbefalinger, men alt kommer jo ann på hvilke krav du har til kvalitet og hvor mye penger du vil legge i det.

    Når jeg kjørte dual-lyd så brukte jeg Creative Audigy 2 og et AC 97 onboard lydkort. Funka bra til mitt bruk.

    Til vanlig "tv-lyd" ville jeg ikke tro at du trenger å bruke mange pengene på et lydkort. Ta en titt i prisguiden.

     

    Jeg har ingen grunn til å tro at eksterne lydkort ikke skulle fungere like bra som interne til denne bruken.

  5. Jeg ser at det er poster som har vært innom tilsvarende temaer, men jeg håper på litt mer spesifikk hjelp hvis mulig.

    Jeg har et Radeon 9800pro kort nå, og planlegger å bytte til et hovedkort med PCI-express. Jeg spiller ikke så mye lengre, så ytelse er ikke så viktig lengre, men jeg vil jo selvsagt ikke kjøpe noe som ikke kan brukes til spill i det hele tatt.

     

    Så hva bør jeg gå for? Det må være bedre enn 9800pro kortet mitt, men helst i prisklassen 1500-2000 hvis mulig. Og PCI-express. Jeg har også pcen i stua, så støy er en viktig faktor.

  6. Er det noen som har en scan av brevet Bluecom sendte ut tidligere i år? Jeg fikk svar fra fakturaavdelingen i dag at de ikke hadde hørt noe om en prisreduksjon, men jeg er 99% sikker på at det stod i brevet jeg fikk (som jeg tydligvis har kastet).

    Prisen er satt ned på hjemmesidene dems også (i forhold til den prisen jeg betaler).

  7. Jeg har rotet bort brevet fra Bluecom angående disse endringene, men var det ikke slik at de som hadde 3mbit ofr 599/mnd ville få 4,4mbit for 499 i løpet av sommeren?

    Linja mi ble oppgradert i juni, men regningen for august-oktober var fremdeles på 599/mnd. Er det jeg som husker feil?

    Det er ingen som svarer på mail i faktura avdelingen til Bluecom..

  8. Har tittet litt rundt, men finner ikke noe svar på dette. Jeg har en pc med Windows Media center edition 2005 stående koblet til tv-en. Hvis jeg ikke bruker media center biten (altså bruker den som Win XP), kan jeg spille av videofiler som normalt fra Windows media player. Starter jeg derimot media center biten, så får jeg lyd, men hele bildet blir svart. (enkelte filer gir noen ganger bluescreen også)

     

    Noen som har vært borti dette, og/eller har en løsning? Jeg har forsøkt flere forskjellige codecs uten at det hjalp.

     

    For øyeblikket er maskinen en P4 1,8ghz, 512mb ram og et GF3 skjermkort med de nyeste nVidia driverne for WinXP (media center driverne til nvidia kjennte ikke igjen skjermkortet)

  9. Støtter rådet om å kjøpe switch.

    En 10mbps HUB er et kjøp du kommer til å angre ganske fort.

     

    Tee_Kay: Det der er vel litt generalisert ut i fra din erfaring. Har ikke merket noe til at alle routere oppfører seg slik (faktisk har jeg aldri opplevet det selv)

  10. Hvordan finner jeg ut hvilket hovedkort jeg har.

    Åpne pc'en og se på hovedkortet. De fleste produsenter har modellnavnet trykket på selve hovedkortet i nærheten av prosessoren.

     

    Når det gjelder bytte av prosessor. Sikkert mulig, men da må du nok kjøpe brukt. P3 prosessorer vokser ikke akkurat på trær for tiden..

  11. Har en 250GB ekstern harddisk (produsert av CMS, veit ikke hvilken diskleverandør).

    Denne skulle brukes til backup, men etter et mislykket forsøk på å konvertere den til NTFS (fra Fat32) så har jeg mistet halvparten av diskplassen.

    Diskmanager i Windows XP viser kun 128GB (jeg har SP2, så den skal takle 250GB disker).

    Noen som kan peke meg i retning av et program som kan gi meg tilgang til resten av disken? (Fdisk fungerer ikke, siden det er en USB disk.. dvs. jeg har ikke fått det til)

×
×
  • Opprett ny...