Jump to content

DFrog

Medlemmer
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DFrog

 1. Jeg har pr i dag ikke kommet skikkelig i gang med smarthus, men har f.eks alarm, varmekabler, lys, dørlås, varmepumpe, el-billader osv som alle er kompatible til å styres som en del av et smarthus. Men, jeg vil anta at det er fort gjort å sette i gang med dette også merker man underveis at det blir litt overkill. Jeg tenker jo at å lage scenarier hvor man f.eks skrur av alt lys på ett tastetrykk er både smart og kjekt, samme med lading av el-bil på natten, men jeg vil tro mange bruker mye tid på å lage scenarioer som egentlig ikke er så veldig nyttige. Finnes det her inne, eller kanskje på et annet forum, litt erfaringer fra folk som har holdt på med dette en stund og som kan si litt om hva de har lært underveis i prosessen slik at jeg kanskje slipper å gjøre alle feilene jeg også? 😅 Har forøvrig tenkt til å styre dette med Homey om det er av relevanse.
 2. Jeg kjører BigSur på min Mac og har 3 stk skjermer tilkoplet. Om jeg f.eks jobber i Photoshop på skjermen helt til høyre, og skal lagre et bilde, så kommer dialogvinduet opp på skjermen i midten. Jeg kan flytte det over til høyre skjerm og så dukker det opp her neste gang, men det er helt til maskinen restartes. Sammen gjelder om jeg åpner bilder i "Forhåndsvisning". Om bildet ligger på høyre skjerm, så åpnes det på skjermen i midten, helt oppe i venstre hjørne. Finnes det innstillinger eller en app som gjør at jeg kan velge hvor disse skal åpnes?
 3. Bruker HDMI ja, men det burde vel uansett kunne gå ann å få over 30 FPS med vsync av? Skrur han det på, så er det jo 100+ FPS med en gang, men da kommer som nevnt problemet med forskyvninger i bildet.
 4. Har lastet inn driver til skjermen nå (det stod kun Genering PnP-skjerm), men får fortsatt ikke lov til å sette høyere hZ enn 120 i Windows. I GeForce Experience, kontrollpanelet til skjermkortet så finner jeg ikke noe sted jeg kan endre oppløsning? Har ikke kikket mer inni spillet enn så lenge, tenkte det var greit å få det korrekt i Windows først.
 5. Vår sønn har denne pc`en: https://www.komplett.no/product/1139845/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i120-epic-gaming-pc Tilkoplet denne har han en ny Acer gaming-skjerm med 144 Hz. Om han setter en "grei" oppløsning på Warzone så får han fint 100-150 FPS, men for å få til dette så må vsync være av. Det som da skjer er at man tydelig får forskyvninger i bildet når man beveger musen kjapt. Skrur han av vsync så er dette problemet borte, men da dropper FPS til 30. Skjønner ikke hvorfor det stopper på 30 med vsync av? Maksinen er helt ny og ikke tuklet noe med, vi har også optimalisert for Warzone via kontrollpanelet som Nvidia har til skjermkortet. Noen som vet? 🤔
×
×
 • Create New...