Jump to content

DFrog

Medlemmer
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bruker HDMI ja, men det burde vel uansett kunne gå ann å få over 30 FPS med vsync av? Skrur han det på, så er det jo 100+ FPS med en gang, men da kommer som nevnt problemet med forskyvninger i bildet.
 2. Har lastet inn driver til skjermen nå (det stod kun Genering PnP-skjerm), men får fortsatt ikke lov til å sette høyere hZ enn 120 i Windows. I GeForce Experience, kontrollpanelet til skjermkortet så finner jeg ikke noe sted jeg kan endre oppløsning? Har ikke kikket mer inni spillet enn så lenge, tenkte det var greit å få det korrekt i Windows først.
 3. Vår sønn har denne pc`en: https://www.komplett.no/product/1139845/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i120-epic-gaming-pc Tilkoplet denne har han en ny Acer gaming-skjerm med 144 Hz. Om han setter en "grei" oppløsning på Warzone så får han fint 100-150 FPS, men for å få til dette så må vsync være av. Det som da skjer er at man tydelig får forskyvninger i bildet når man beveger musen kjapt. Skrur han av vsync så er dette problemet borte, men da dropper FPS til 30. Skjønner ikke hvorfor det stopper på 30 med vsync av? Maksinen er helt ny og ikke tuklet noe med, vi har også optimalisert for Warzone via kontrollpanelet som Nvidia har til skjermkortet. Noen som vet? 🤔
×
×
 • Create New...