Jump to content

bjorkhaug

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. Ta bilen på en NAF kontroll FØR du tenker på å skrive under en kjøpekontrakt, da kan de finne eventuelle feil og selger er mye med hjelpsom med å fikse eller gi avslag på pris. Ellers er jevnt over god kvalitet på Avensis, men sjekk etter fukt i hjulbrønnen.
 2. 5.1 tenker jeg 😊 brukes mye til tv titting som nrk, Netflix, xbox hbo osv. Har denon ceol rcd n9 👍
 3. Hei Skal kjøpe hjemmekino hos HiFi Klubben og vurderer hva jeg skal velge. Har allerede stereoforsterker med BW 686S2 og 8" 150w sub. Skal jeg bygge på dette eller selge og begynne på scratch? Ønsker at gjerne bakhøyttalere er litt kompakte siden sofaen står inntill veggen. Har og en to åring rundt i huset og lurer på om vegghengte høyttaler kan være noe. Masse å ta hensyn for. 😊
 4. Synes det er svært merkelig når lyden oppimot er halve filmopplevelse. Selges jo flere og flere surround systemer, men synd viss ikke streamingtjenestene støtter det, da det er der de fleste ser filmer og serier.
 5. Hei! Har hatt et 2.1 system lenge, og skal oppgradere til 5.1 system nå. Det jeg lurer på hva sendes i 5.1 lyd, Netflix, viaplay, NRK? Sender disse i stereo, og da får jeg ikke særlig utbytte, da er vell bare 2 front høytalere og sub i bruk? Jeg har en Xbox One som jeg kan bruke som Blu Ray spiller og dette er vell det beste, men dette er jo ikke så masse i bruk egentlig.
 6. Honda Civic driftsikker og stort bagesjerom. Undervurdert bil. Fås i både diesel og bensin. https://www.finn.no/207556276
 7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=195885708 Honda Civic er gode og driftssikker biler.
×
×
 • Create New...